Модни консултации (Октомври, 2022) - 70

• 63 693
  • 735
  •   1
Отговори
# 465
Ботите за мен трябва да са именно елегантни и заострени. Всички други изглеждат груби, особено пък за рокли.
Скрит текст:

# 466
Ако трябва да не са заострени и да са като чорап, особено за рокля според мен по-подходящи биха били ботуши в този тип или чизми.
Нещо ето такова:

Искрице втората рокля много ми допадна, ако смениш колана ще е супер.

Някой беше споделил за една страница в Инстаграм, ето тази комбинация много ми хареса

Редактирам се: за боти и рокля по-скоро ето този тип ми допада, те са доста популярни напоследък и навсякъде ги има. Замислям се дали да не си взема:

Последна редакция: вт, 15 ное 2022, 12:49 от DzhuliB

# 467
  • Somewhere far away
Разгледах набързо тази страница в инстаграм, има и хубави неща, но това масово носене на боти на бос крак не мога да го възприема.

# 468
Ами поръчай и виж дали се възприемаш с тях. На мен показаната визия ми харесва, но съм пробвала такива обувки и не ми харесва как ми стоят. Също не възприемам голите краци като Дедкръш.

# 469
  • София/Севлиево
Или роклята на точките ,или нова.Втората и на мен не ми харесва...

# 470
О, на голо и на мен не ми харесва, постнах идеята заради ботите. Иначе задължително с чорапогащник.

Подобни боти има и в ССС, ще мина да погледна някой ден.

# 471
  • София
За мен такива боти са приемливи за парти рокля.
Иначе на коледни и НГ партита не ми харесва рокля с презрамки, съчетана с ботуши. Дори ако са само за фасон.
Манекенките са с дълги крака и затова така ви впечатляват голите крака. Но моите например ще са с 10-ина см по-къси, а и един тъмен чорапогащник (10 или 15 ден, който потъмнява съвсем леко крака) тушира ефекта "голи краци".

Първият модел ботуши ми напомня доячка, на по-пълни крака или с панталон стават, но с рокля не ги възприемам.

Изненадващо, останалите боти ми харесват с рокля, колкото и да изглеждат груби и големи. Носих преди време, но ботите се напукаха.

Последна редакция: вт, 15 ное 2022, 14:25 от Cuckoo

# 472
Този гащеризон мисля да го нося с равни боти и кожено яке. С какъв на цвят чорапогащник ще е удачно ?
Скрит текст:
Скрит текст:

# 473
Според мен определено черен.

# 474
По какъв повод? За излизане може и фигурален/мрежа, за всеки ден някакъв цветен - винен, охра.
Черно за мен е не.

# 475
Гледам е къс, в никакъв случай мрежест ще залитне към пошлото.
Аз бих сложила черен или цветен и в същият цвят обувка.

# 476
  • Бургас
Дами, моля за препоръки за боти или нещо подобно по глезена, подходящи за рокли, поли, носени в по-студено време. Не винаги е удачно да се носят ботушки. Много ми се иска да са като "чорап" по крака и да са удобни. Не мога да нося заострени, елегантни модели, защото имам  кокалчета, които ми създават проблеми. Благодаря!

Нещо такова:

https://obuvki.bg/p/chizmi-tamaris-1-25507-29-black-001
https://bellini.bg/index.php?route=product/product&path=72&product_id=13583

# 477
Благодаря ви, момичета.
За вечерно излизане го взех....и понеже ръцете са голи, мислех, че и с телесен няма да е лошо.

# 478
  • София
Както Аня е казала елегантната бота е с остър връх ( може и с дебел ток), но за щастие сега е супер модерно да се носят рокли с груби и не особено елегантни боти, аз в пъти ги предпочитам пред това да търся компромисен  вариант, който често е лелченско-канцеларски, ако ме разбирате какво искам да кажа. Е сега тук всеки си преценява кое му отговаря на стила, визията и начина на живот.

Не ме смущават мен боти на голо, супер седят на показаните дами, но те имат крака за целта.Далеч съм от мисълта, че на всеки биха седяли така добре. Аз лично май не съм се пускала така, обаче пък супер често съм по чизми "на голо", ама не се вижда понеже полата/роклята ги покрива.

Гащеризона бих носила с черен чорапогащник компромисно, с фигурален ще е вулгарно, с цветен нелепо, а най-добре на гол крак.

# 479
Благодаря ви, момичета.
За вечерно излизане го взех....и понеже ръцете са голи, мислех, че и с телесен няма да е лошо.

Аз нещо не се възприемам с подобен аутфит и телесен цвят чорапогащник. Не знам защо. И на други хора не ми харесва. На подобни черни тоалети слагам единствено черен.

Общи условия

Активация на акаунт