Модни консултации (Октомври, 2022) - 70

• 63 756
  • 735
  •   1
Отговори
# 315
goddess-outnocontact, за ботушите, ако съчетаем western и металик ефекта, мисля че могат да минат гребена на вълната https://ellemuse.com/boot-trends-winter-2023/

Харесвам и нося овърсайз. Освен всичко за мен е по- приложимо за палто, защото позволява по- свободно облекло отдолу. Друг е въпроса, че палтата почти нямат сезон за моите температурни нагласи, при по- студено време, предпочитам пухенки. Даже държа да са с качулка и препочитам водоустйчив външен плат, предвид времето през есенно- зимните месеци.

Последна редакция: пн, 07 ное 2022, 05:54 от Elirost

# 316
  • Пловдив
Жилетки без закопчаване прихващам с брошки, колани, шалове.

# 317
С колан! Недей да пришиваш никакви копчета. Изобщо тея дни каро гледам и снимките на разни палта се сещам как една приятелка преди 10тина години ми обясняваше как мразела копчета. Еми разбирам я. Някои дрехи много ги загрозяват. Палто с копчета нямам и никога няма да си купя.

# 318
  • София
Виждала съм клипсове за подобен случаи, но два дена се мъча да се сетя къде и не мога. Метални са и приличат на аксесоар.

# 319
Обичам да чета тази тема - хем искам да изглеждам добре, хем ми липсва всякакъв усет за това Simple Smile Помагате ми много. Влизам да се оплача от Мохито - поръчах си палто с вълна 38 номер, поръчката пристига днес, с такъв кеф и нетърпение отварям и меря - виси ми ужасно. Погледнах етикета - изпратили са ми 42 номер. Е, защо?! Разбира се, 38 номер вече не е наличен в сайта.

# 320
goddess-outnocontact, откъде е бялата рокля от първите снимки?
Коленете ми не се спогаждат със зимата по същите причини, като твоите, а искам да имам варианти за нещо, различно от дънки и клинове.

Скрит текст:
Вятър, дъжд и каране в нощта миналата седмица им разказаха играта. Още усещам последствията, но си заслужаваше Simple Smile

# 321
goddess-outnocontact, откъде е бялата рокля от първите снимки?
Коленете ми не се спогаждат със зимата по същите причини, като твоите, а искам да имам варианти за нещо, различно от дънки и клинове.

Скрит текст:
Вятър, дъжд и каране в нощта миналата седмица им разказаха играта. Още усещам последствията, но си заслужаваше Simple Smile
Eeee, Ти пък и в дъжд ли. Кофти комбинация.

Имам я от миналата есен, не е нова, yoox, марката е Maeve, памук с нещо си е, няма вълна, но така красиво стои, че я обожавам.
Скрит текст:
Ох, днес на работа се изтупках с кашмирена рокля, мислех си да не мръзна, а те пуснали парното, щях да пукна.

Така и така съм тук, някой да е срещал по нашите сайтове, може и в не наши, калъпи за ботуши, тези дето ги държат изправени?

# 322
От Ризърв поръчките наистина ли идват след 5-9 дни?Аз се интересувам от едно детско яке,но предполагам ,че за и възрастни и за деца е един и същ срока за доставка.

# 323
Поръчах си черен кожен панталон.  Сега ще се чудя с какво да го нося нагоре.
С какво комбинирате?

# 324
С всичко! Буквално!
Страхотно стои с тениски, пуловери, суичъри,ризи, бодита....
В зависимост от модела и начина, по който ще го съчетаеш можеш да го носиш почти навсякъде и по всяко време на деня!
Скрит текст:
Ето ти идеи, предполагам е черен

Последна редакция: пн, 07 ное 2022, 18:59 от Sissy

# 325
От Reserved наскоро си поръчвах яке, мисля че дойде за около 7 дни.

Още малко идеи за кожен панталон и от мен. Обожаваам кожени панталони, клинове и поли. А черния си е пълна класика. Наистина стои добре с всичко.

# 326
С какво комбинирате?
Какъв модел е?

# 327
И аз много ги харесвам, така - на снимка, но според мен стоят добре само на жени с много стройна фигура. Всички останали изглеждат като прасета в тях и е всичко останало, но не и естетично или красиво. Аз не съм достатъчно слаба за такива дрехи.

# 328
С какво комбинирате?
Какъв модел е?

Ето това е панталона

# 329
Тениска, не много впита или вариации на овърсайз: тениска- удължена да покрива дупето, риза- по-дълга, може и до средата на бедрото, меко падащ пуловер- покриващ част от дупето, но леко загащен/ много яка дума/ отпред, в случай, че не си с широки рамене. Да, знам, че тук не се долюбва овърсайза. Удължено сако.
Някои неща са ти дадени като примери, утре бих могла да добавя. Сега нямам време да търся, че ставам рано.
Идеята е да се избяга от тясно с тясно и да се играе с материите, блясък с мат, секси с небрежно.

Общи условия

Активация на акаунт