Модни консултации (Октомври, 2022) - 70

• 63 747
  • 735
  •   1
Отговори
# 330
... Да, знам, че тук не се долюбва овърсайза...
Обожавам оувърсайз!
Идеята за дълго сако ми допада много!
BadKarma, пробвай по-широки модели. По актуални са и стоят добре на всяка фигура!

# 331
goddess-outnocontact, откъде е бялата рокля от първите снимки?
Коленете ми не се спогаждат със зимата по същите причини, като твоите, а искам да имам варианти за нещо, различно от дънки и клинове.

Скрит текст:
Вятър, дъжд и каране в нощта миналата седмица им разказаха играта. Още усещам последствията, но си заслужаваше Simple Smile
Eeee, Ти пък и в дъжд ли. Кофти комбинация.

Имам я от миналата есен, не е нова, yoox, марката е Maeve, памук с нещо си е, няма вълна, но така красиво стои, че я обожавам.

Благодаря Simple Smile

Дъждът ме изненада.. на моменти се схващах, а това е много опасно.

# 332
Сега като прегледах, за тениски и пуловери, че и за сака са ти дали много хубави предложения за черния панталон. Да се отчета и аз с малко идеи:
Скрит текст:
Май последните две са ми фаворити.

# 333
Супер изглеждат тези тениски и ризи в панталона, но...аз никога не успявам да ги натъпча така че да стоят красиво. Приличам на краварка запретнала престилката.
Как става този номер, че отпред да не стои набръчкано и да си личи, че има вкарана дреха?

# 334
Няма да натъпкваш. Слагаш внимателно и красиво и отгоре закопчаваш панталона. Пуловери трудно ще сложиш вътре целите. Можеш да сложиш част от пуловер ( отпред или леко настрани), но да не стои опънато.

# 335
Само "част" от пуловера се "загащва" - 1/4 - 1/6.

# 336
Кожените клинове и панталони стоят добре само на част от притежателите си. Както и да се загащиш, ако не е твоето, все тая.

# 337
Ами, трудно би ми било да го обясня. Трябва внимателно да натъпчеш и после по ръба на панаталон да подредиш отпред, отзад няма кой знае какво значение. Става с проба и грешка.Ако е по-дълго нещото нагъваш при колана, за да не ти прави излишен корем. Аз го ползвам поне от 20-25 години и вече дори в просъница ми се получава добре.
Иначе цялата риза не ми се получава, ставам по-широка, отколкото съм.Затъквам само отпред, а другото го подвивам небрежно.

# 338
Кожените клинове и панталони стоят добре само на част от притежателите си. Както и да се загащиш, ако не е твоето, все тая.
Така е. Но това важи за кой да е тип дреха.

PS Преди няколко седмици си купих миди кожена пола с предна цепка в бежово-камилски цвят. Това нещо се оказа много по-съчетаемо, отколкото съм предполагала. Носих я с с животински топ (презрамки и голи рамене), носих я с тениска, носих я и с по-фенси блуза, носих я с дълга до глезен жилетка, носих я с пуловери. Откъм цветове също - от бяло-кремави, през кашмирен пуловер в нейния цвят за да докарам монохромен тоалет, през ярко и тъмно червено, светло и тъмно синьо, тъмно лилаво, кафяво, черно, петролено. Със сандали, през боти, та до ездачески и високи ботуши.

Последна редакция: вт, 08 ное 2022, 16:57 от Agent Provocateur

# 339

PS Преди няколко седмици си купих миди кожена пола с предна цепка в бежово-камилски цвят. Това нещо се оказа много по-съчетаемо, отколкото съм предполагала. Носих я с топове леки (вкл. презрамки и голи рамене), носих я с тениска, носих я и с по-фенси блуза, носих я с жилетка, носих я с пуловери. Откъм цветове също - от бяло-кремави, през кашмирен пуловер в нейния цвят за да докарам монохромен тоалет, през ярко и тъмно червено, светло и тъмно синьо, тъмно лилаво, кафяво, черно, петролено. Със сандали, през боти, та до ездачески и високи ботуши.
Може ли визуализация?
Иначе цветно си те представих в нещо подобно, но в твоя нюанс и на култовите ти платформи.
https://images.thevoicemag.ru/upload/img_cache/f4b/f4b7f043ce1e0 … ped_630x1000.webp

# 340
Това оранжево е твърде ярко за моя застаряващ цветотип,  Годдес. Моето оранжево е малко по-тъмно...

Визуализация на полата с ботуши?! Миди пола, ботушите влизат под нея с около 3 пръста, нищо претенциозно.

Последна редакция: вт, 08 ное 2022, 17:18 от Agent Provocateur

# 341
Момичета, откъде мога да купя такъв корсет като на Стефи от Къщата на инфлуенсърите?🥺🌟

# 342
Имам полата с прихлупване от втората снимка на Агент. Не нося ботуши,климата не е подходящ тук, където живея. Как мислите,мога ли да я нося с боти до глезена?

# 343
Можеш, но за мен само, ако ботите и чорапогащника са в еднакав цвят, като последният да е по възможност плътен

# 344
Имам полата с прихлупване от втората снимка на Агент. Не нося ботуши,климата не е подходящ тук, където живея. Как мислите,мога ли да я нося с боти до глезена?
Да, но покажи ботите, ако е възможно на твоя крак.

Агент, тъй де, затова написах твоя ти нюанс. Не така портокалово. Абе, сигурна съм, че добре ти се е получило. Моделът на полата е супер, жалко, че не нося поли молив вече. Просто не ми е удобно.

Аз в изблик на умопомрачение поръчах още едни чизми, но с по-спортна подметка, които да крия под миди рокли.

Последна редакция: вт, 08 ное 2022, 20:38 от goddess-outnocontact

Общи условия

Активация на акаунт