Модни консултации (Октомври, 2022) - 70

• 63 733
  • 735
  •   1
Отговори
# 375
Савова, всеки вижда това, което иска да види. Несъмнено в мегаполис като Лондон каката е успяла да види достатъчно бейзболни шапки и овърсайз ризи, ако е имала нужда Wink

Последна редакция: ср, 09 ное 2022, 17:03 от Agent Provocateur

# 376
  • Бургас
От мен глас за зеленото яке, повече ми харесва от оранжевото.

# 377
И на мен зеленото ми харесва повече, с уточнението, че другият цвят въобще не е мой.

# 378
щом имаш зелена връхна дреха, вземи оранжевото яке
на мен ми харесва цвета и бих го носила

# 379
Савова, всеки вижда това, което иска да види. Несъмнено в мегаполис като Лондон каката е успяла да види достатъчно бейзболни шапки и овърсайз ризи, ако е имала нужда Wink
Искаш да кажеш, че за една седмица е видяла това, което аз не съм видяла за 25 години? Joy
Скоро гледах едно интервю на Емили Блънт и мъжът и където разказваше как го е карала да си мсхне бейзболната шапка ( докато са били в Лондон) защото така се издава, че е американец.

# 380
  • София
Момичета, това нещо е наречено туника, но дали може да се носи като рокля според вас? Като гледам, е достатъчно дълго, а аз съм едър миньон - 1,62

# 381
  • Пловдив
Според мен може да се носи като рокля. Все пак го сложи и виж как стои.

# 382
  • София
Cuckoo, според мен може с подходящи аксесоари. Виждам я с коланче в близък до този цвят.

Здравейте, някоя от вас има ли опит с притежаването на този тип фурла - бяла, с гранулирана кожа.
Запазва ли вида си или заради цвета се  износва лесно и като цяло - как я поддържате. Или да се насоча към черна

# 383
Чудя се много на този панталон
https://www2.hm.com/el_gr/productpage.1116017001.html
Ще го нося в ежедневието с пуловери.
Притеснява ме ,че съм дребна (160 см). Как мислите,ще ме скъсява ли допълнително?

# 384
Момичета, това нещо е наречено туника, но дали може да се носи като рокля според вас? Като гледам, е достатъчно дълго, а аз съм едър миньон - 1,62

Може, и аз я харесах със същата цел. Висока съм 1,62м.Вчера я пробвах на живо, но черната. Малко ми е странна на гърбът с колан, заради набор на нивото на намерете. Но сигурно може да се подреди по-добре, аз бързах. Материята се наелектризира доста😉

# 385
  • София
Може, и аз я харесах със същата цел. Висока съм 1,62м.Вчера я пробвах на живо, но черната. Малко ми е странна на гърбът с колан, заради набор на нивото на намерете. Но сигурно може да се подреди по-добре, аз бързах. Материята се наелектризира доста😉
О, аз си имам комбинезони отпреди 30 години, майка ми купи 2 Триумфа, тогава като пуснат, купуваш, независимо какво. А мога дори да си ушия подплата на ластик - само за долната част.
Къде я пробва, на мен не ми излиза да има наличности по реалните магазини? И какъв размер, защото пишат, че е уголемена?
Най-много да изглеждам като розов хипопотам или угоена свинка за Коледа. Но черно не ми се носи.

Притеснява ме ,че съм дребна (160 см). Как мислите,ще ме скъсява ли допълнително?
По принцип този тип панталон го харесвам с токче. Но зависи кой размер си, едно е 34, друго 44.

Последна редакция: пт, 11 ное 2022, 13:46 от Cuckoo

# 386
Хм, не помня кой размер беше. Май L, но аз съм си дебела(след раждане) и ми беше ОК. Мерих я в Мега Мол(Люлин)

# 387

По принцип този тип панталон го харесвам с токче. Но зависи кой размер си, едно е 34, друго 44.

Не съм 34 , за съжаление 36 - 38 съм!
Ще го нося в ежедневието  и няма да е на много висок ток, максимум 7 см .
Мислех си и за чънки сникърси, ама май не е за мен тази комбинация!

# 388
  • София
Не съм 34 , за съжаление 36 - 38 съм!
Ще го нося в ежедневието  и няма да е на много висок ток, максимум 7 см .
Мислех си и за чънки сникърси, ама май не е за мен тази комбинация!
Е, та 7 см ток за мен вече е висок. Не очаквах, като гледам масовото носене на спортни обувки. Имам чувството, че вече само жени над 50 носим токчета. Щом си 36-38, взимай, в този размер и чувал ще ти стои добре.

# 389
Говорим все пак за зимни боти с дебел ток и платформа! Иначе и аз трудно слагам токчета Grinning
Едва ме нави да го купя, Cuckoo!

Общи условия

Активация на акаунт