Модни консултации (Октомври, 2022) - 70

• 63 729
  • 735
  •   1
Отговори
# 390
Cuckoo, според мен може с подходящи аксесоари. Виждам я с коланче в близък до този цвят.

Здравейте, някоя от вас има ли опит с притежаването на този тип фурла - бяла, с гранулирана кожа.
Запазва ли вида си или заради цвета се  износва лесно и като цяло - как я поддържате. Или да се насоча към черна

Аз имам светло розова, нося я главно лятото, нямам проблем със зацапване или износване.

# 391
Аз само да те подкрепя да се поглезиш, че отдавна беше вдигнала мерник на бяла чанта, така че…

В крайна сметка ще я пазиш повече, няма да удряш никого с нея просто.

# 392
На мен тези чантички на Фурла много ми допадат...е бяло ще е капризно, но все пак бяла чанта не се носи всеки ден!

# 393
В момента има доста намаления на чанти.
И преди съм го пускала този сайт, но който си търси чанта да го разгледа.
Доставят из цяла Европа.
https://www.fashionette.co.uk/

# 394
Бежовата ми кожена пола се оказа толкова удобна и комбинативна, че си купих същата в тъмно маслинено зелено. Днес смятам да я сложа със светлолилав пуловер, но ми е любопитно виe с какво обичате да съчетавате маслиненозелено?

Последна редакция: пт, 11 ное 2022, 18:13 от Agent Provocateur

# 395
Не обичам върху себе си силно контрастни съчетания. Харесвам цветове които се съчетават без да крещят, за това по всяка вероятност бих избрала винено червено.
Сега се сещам, че лятото нося панталони в маслинен цвят и ги нося с бели тениски, или пък светло синя дънкова риза.

Последна редакция: пт, 11 ное 2022, 18:17 от G.Savova

# 396
Много харесвам тези съчетания:

Имам кожено мнто в този цвят и го нося предимно с бордо, сиво или бежово. Имам високи ботуши бордо и много добре си пасват. С велурени кубинки - медна горчица също ми се получи сполучливо. И стандартното - черно и кафяво.
Не е от най комбинативните цветове. Преди всяко обличане го мисля, изваждам го и го просвам на спалнята, и мятам половината гардероб до него за да избера. Grinning

# 397
Бежовата ми кожена пола се оказа толкова удобна и комбинативна, че си купих същата в тъмно маслинено зелено. Днес смятам да я сложа със светлолилав пуловер, но ми е любопитно виe с какво обичате да съчетавате маслиненозелено?

Любимите ми комбинации са със светло синьо или с оранжево.
С марсала също съм съчетавала. И с тъмен деним.

Дай линк за полата. Заинтригува ме още, когато спомена бежовата в другата тема.

# 398
Такова зелено съм носила с горчица , камел, коняк. Това са по- обичайни съчетания.
 Иначе и показаната гама е топ, но за по- смели дами.

# 399
И аз чакам да кажете за полата, щото моята нали и тя е в зелено а още не съм я облякла!

# 400
  • София
Мерси, дами. Kissing Heart

Аня, предпочитам черната с тази катарама, но много скъпа, тази я намерих в една група на добра цена. Joy

# 401
Агент, първото розово от това, когато искам да съм шарена, но ние с теб сме абсолютно различни цветотипи, тъй че хич не ме слушай, но пък съм любопитна за полата и за линк.

# 402

Може ли сайт за полите?Търся, но не откривам...

# 403
Elie Tahari са полите, но ги взех от физически магазин тук. Вижте сайта им. Изкуствена кожа, разбира се.

# 404
  • Варна
Здравейте момичета, можете ли да ме насочите към хубави и по възможност удобни класически високи обувки. За сега съм се спряла на Hogl или Hugo, но изобщо не нося такива и не съм запозната кои марки са качествени. Hogl съм пробвала и уж са удобни 😀. 
Трябва ми нещо в черен или нюд лак или черни велурени и до 8-9 см ток макс, нещо такова:

Ще съм благодарна на всякакви предложения, които могат да се намерят онлайн, бюджетът ми е до 250 лв.

Общи условия

Активация на акаунт