Модни консултации (Октомври, 2022) - 70

• 63 281
  • 735
  •   1
Отговори
# 510
TeoYo,
Първото, защото е по-интересно и защото joseph са чудесни.

# 511
Второто. Първото не ми допада никак.

# 512
Червеното палто е без подплата Simple Smile.

# 513
1 вото палто,интересно е.Черното пък си е класика...😀

# 514
За червеното съм и аз. По-свежо ми идва.

# 515
Червеното!

# 516
  • Някъде там
Червеното палто, харесва ми повече като модел.

# 517
  • София
Червеното, но июа вероятност черното да седи по- добре. Просто снимките не са съпоставими според мен.

# 518
За черното палто съм аз. Кройката му много повече ми допада от тази на червеното. А червеното освен останалото, е такова червено, което и не на всякакъв тен отива. И тъй като не знам как изглеждаш, моят глас си остава за черното.

# 519
  • София
Препоръчайте място за продаване на нови дрехи, имам няколко неща  като едното дори е с етикет. Без фб. пуснала съм ги в олх но там няма никакъв успех - може с години да си седят и никой да не прояви интерес.
Ако си в София, опитай в секъндхендите  - Frida, Maison, Sedgwick shop и т.н. не знам кои съществуват още.
Скрит текст:
честно казано като се дели цената 50/50 % и тя така или иначе е наполовина не си струва, освен ако не е висок клас, аз се отказах и предпочитам да подарявам

# 520
  • Somewhere far away
Ако си в София, опитай в секъндхендите  - Frida, Maison, Sedgwick shop и т.н. не знам кои съществуват още.
Скрит текст:
честно казано като се дели цената 50/50 % и тя така или иначе е наполовина не си струва, освен ако не е висок клас, аз се отказах и предпочитам да подарявам
И аз бих подарявала , но няма на кого.
Не, не съм в София.

# 521
Здравейте дами. Сред вас има ли ниски(152см.)? Ако има бихте ли споделили от къде пазарувате дрехи,които не ви стоят като ‘чувал’? Търся си яке-черно,пухено. Харесвам по вталени модели с тесни ръкави. Всички модели които пробвам са огромни. Моля помагайте!

# 522
  • София
Deathcrush
повечето имат онлайн магазини, може да ги питаш, потърси ги и във ФБ.

Sunn
в магазини/марки с тийн колекции според мен ще можете да намерите и във вашите размери Simple Smile

# 523
Здравейте дами. Сред вас има ли ниски(152см.)? Ако има бихте ли споделили от къде пазарувате дрехи,които не ви стоят като ‘чувал’? Търся си яке-черно,пухено. Харесвам по вталени модели с тесни ръкави. Всички модели които пробвам са огромни. Моля помагайте!
Детската зара, имам три якета от там и не им личи да са детски, а са ми добре като размер

# 524
Момичета, търся някакъв официален топ/блузка/риза за предстоящите празници. Ще съм благодарна ако ми препоръчате нещо.

Общи условия

Активация на акаунт