Модни консултации (Октомври, 2022) - 70

• 63 258
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
  • в Кошера
Здравейте,
Сигурно е коментирано доста, но да питам: Uggs Ultra Mini удобни ли са? Отговарят ли си също така? Между два номера съм и се чудя, ако изобщо реша да поръчам, кой номер да е?

По-малкият номер. Peace
При ходене се изхлузват леко, минитата са по-удобни, а най-удобни са ми класик шорт.
Скрит текст:

# 541
  • sofia
Tyra, мерси много!

# 542
Попаднах на доста свежи комбинации и нямаше как да не споделя с вас. Simple Smile

# 543
Загубила съм колана на едно черно палто.
Чудя се дали мога да сложа колан от естествена кожа в много тъмен тюркоаз.

# 544
Разбира се, защо не. Ако пасва като размер и не стърчи отстрани.

# 545
Загубила съм колана на едно черно палто.
Чудя се дали мога да сложа колан от естествена кожа в много тъмен тюркоаз.

Можеш да сложиш всякакъв цвят колан, който да си хармонира с обувката/ботуша, или с чантата, или с ръкавиците например.

# 546
Здравейте,
Какъв цвят шал би подхождал на тъмносиво, раирано палто? Райетата са в цветове светлосиво и черно.

# 547
Едноцветен , зависи от цвета на обувките и чантата. Ако са черни , може да е в бордо, горчица, петрол , фуксия.

# 548
  • в Кошера
Здравейте,
Какъв цвят шал би подхождал на тъмносиво, раирано палто? Райетата са в цветове светлосиво и черно.

Предвид, че палтото е раирано, шалът е добре да е едноцветен. Или омбре в една тоналност.
Сиво + черно е благодатна комбинация, базова, за толкова много цветове.
Пепел от рози, горчица, тюркоаз, червено... Ако не се търси контраст - бежово.
Скрит текст:

# 549
Благодаря ви, момичета Hug
Имам фуксия, ще пробвам.
Горчицата страшно ми допада, но съм със светла кожа, синеока и не ми отива. Иначе бях харесала този.
Скрит текст:

Tyra, от всички цветове зеленото ме грабна. Най-близо до него е този:

Чантата ми е цвят коняк, надявам се да се върже.

# 550

Иска ми се да си взема такъв цвят боти. Но честно казано не знам как да ги съчетая… Свикнала съм все с тъмни- черно или кафяво… Някакви съвети ако имате подобни с какво ги съчетавате?

# 551
Според мен най-добре да прегледаш наличностите в гардероба с какво можеш да ги съчетаеш, но слагам малко вдъхновение от нета, може да си харесаш и откраднеш някоя идея Simple Smile

# 552
Попаднах на доста свежи комбинации и нямаше как да не споделя с вас. Simple Smile

Ето такова овърсайз сако обмислям тези дни и не мога да реша, да нося ли или не. С тесни рамене съм, тясна подгръдна и бюста ми не е по-голям от чашка Д, при това без да прелива. И не, задника ми не е широк и голям. Всъщност повечето тук сте ме виждали. Любопитно ми е какво ви е мнението за тези сака.

пп. Всъщност това имам предвид
https://www.theoutnet.com/en-de/shop/product/sandro/jackets/blaz … kref=1011lwmr3nwW

Последна редакция: пт, 25 ное 2022, 21:49 от goddess-outnocontact

# 553
Моето е негативно за оувърсайз модата като цяло. Приемам я само за млади момичета - на тях всичко им отива.
Всичко , което някога съм пробвала, ми стои нелепо - друго си е сакото да подчертава там , където трябва.
Светлите боти- задължително с яке или палто в техния цвят или поне обемен шал. Иначе биха стояли като кръпка в цялостната визия.

# 554
Възможно е и да не се възприемаш, не е задължително да ти стои толкова лошо както казваш. Често казано дори не вярвам. Сигурна съм, че има оувъртайм дрехи, с които би изглеждала добре. Не всичко, но някои Simple Smile

На мен сакото ми харесва. Много дори.

Общи условия

Активация на акаунт