Модни консултации (Октомври, 2022) - 70

• 63 250
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
Заглеждах и аз светли ботуши, но и аз като теб съм в тъмната обаче черно -сива гама. Не съм и модел на Виктория Сикрет да извадя крак и се отказах, ще ми реже и скъсява краката.
Или обновяване на гардероба втора опция със бежово и бяло . 😃Но стана от копчето да шия палтото. 😂😂😂

# 556
Последно пробвах с една жилетка, която така висеше и се вееше, че се губеше ефекта на дрехите отдолу.
Пробвах и кожено сако, то не беше толкова зле, но за фигура пясъчен часовник е по- добре вталено.
Някои извивки е по- добре да са позагатнати .

# 557
Заглеждах наскоро точно това сако (не е точно овързайз), както и това https://www.theoutnet.com/en-de/shop/product/sandro/jackets/blaz … /1647597290343141 Надявам се да се появи моя номер. С удоволствие бих носила всяко от тези и мисля, че стоят на почти всяка фигура. Зависи как са съчетани, пък там мисля, че ще справиш страхотно!

# 558
Да, права си, Elirost, само в раменете е овър, ръкавите са прибрани, дори ми стоят по-прибрани от на манекенката. Нося си аз овързайз и добре си ми стоят. Имам цели четири палта. Три черни и едно теди в розово. Със сакото ми е по-сложно, ще го помисля още малко.

Светлите боти, имам Докс и си ги нося с всичко, не се съобразявам с останалите дрехи цветово.

За палтото с кожения колан. Точно така нося последното, повече ми харесва, отколкото с оригиналния.
Скрит текст:

Ох, размечтах се, искам синьо или червено
Скрит текст:

# 559
Това последното много ми харесва ,Богиньо!

# 560
Това последното много ми харесва ,Богиньо!

Аз вече писах на дядо Коледа за догодина, че тази година съм скромна, с едни боти му се размина само и малко бельо, за разкош, ама нещо ми е тегаво тези дни, а и имам розово, почти същото теди, от миналата година е, пак е вълнено и пухкаво. Имам и агнешко в екрю и уиски. Ще се въздържа, дано не спрат от производство синьото,. То при мен светло синьо, светло розово и червено са цветовете, които свалят поне 5 години от лицето ми.

pp. Това е моето
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 26 ное 2022, 19:47 от goddess-outnocontact

# 561
Добър вечер,дами. Скоро писах,но никой не се включи по моя въпрос.
Поръчах яке Superdry XS , но отново-греда.
Пак ми е голямо. Това е модела:

Търся си подобен модел,който да ми стане.
Моля,помагайте.

# 562
Sunn, някой ти беше предложил детските серии.
Защо не разгледаш и детските серии на спортните марки, аз също съм дребна и най-големите номера от детското ми стават.

# 563
Sunn, бих те посъветвала да се поразходиш по магазините и да пробваш. При различните марки и модели варирам от XXS до S. По описание на мерки от сайтовете и снимка на модел 180 см лично аз преценявам трудно.

# 564
Sunn, помня, че беше миньон, при това слабичка. Около 160? Разгледай детските нещица, макар че май не са с толкова добро качество. Или гледай XXS размер.
Нямам наблюдения за подходящите марки, не ходя по магазините и съм по-височка.

# 565
Аз установявам,  че има нещо много събркано вече в размерите.
Днес мерих яке размер S...и ми стоеше свободно.
Няма как да е оувърсайз,  защото при момиче в този размер ще е гротеска.

Намерих си едно забравено палто и сега се чудя модела много ли е демоде. 
Какво мислите, мога ли да си го нося сега?

# 566
Essentiall ,напротив изобщо не е демоде. На мен ми харесва.
Дори оня ден си купих такова палто само ,че двуредно.
Мисля ,че е идеално за дънки ,панталони и дори по-спортно облекло ,но не говорим за анцуг.
Черно е нали?
Можеш да го носиш със сини ,черни ,бели дънки или панталони.
С бяла шапка ,черна дори и с червена.
И по същия начин може да се съчетаят с бял шал ,червен и черен.
И така с всички тези неща ,ще имаш много комбинации и визии.
И за завършване на визията можеш да го носиш с бели ,черни ,червени боти ,обувки или сникърси.
Аз поне всичко което изброих ,ще го нося и съчетавам.
Ще имаш семпла ,но ефектна визия.

# 567
Sunn, помня, че беше миньон, при това слабичка. Около 160? Разгледай детските нещица, макар че май не са с толкова добро качество. Или гледай XXS размер.
Нямам наблюдения за подходящите марки, не ходя по магазините и съм по-височка.
152см. съм висока. Разгледах тийн колекциите,но нищо не ми допадна.

# 568
Sunn гледай Petite size. Обикновено е отделна секция в магазините, пример Asos (има и отделна тема за магазина)  https://www.asos.com/women/petite/cat/?affid=16885&channelref=pa … _wcB&gclsrc=aw.ds

goddess, синьото палто е страхотно, откъде е?
А за сакото, бих носила с всичко, но ако се чудиш, вероятно не е твоето (поне така аз процедирам). Иначе за по- различна и интересна визия, бих съчетала с някакъв вид жилетка (елек) костюмарски или плетен, изчистен или каре, например
Скрит текст:
; ; ; ; ; ; ; ; ;

# 569
Проблемът на черното показано палто не е моделът, а състоянието му. Вехто е.

Общи условия

Активация на акаунт