Спойлери от реалити предавания - тема 5

• 90 580
  • 753
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Но правилата изискват двата отбора да са с по 8 човека. Така че тук няма значение кои са първи, кои - втори. Жълтите взимат двама, червените - трима. За мен с тези приказки за саботаж, жълтите печелят и просто започват (ЛОГИЧНО) с Гого.... И тъй като червените ще кажат Алекса, вторият логичен избор е Мани.... Останалото, въпреки че са две бройки накуп - при червените.
Има обаче нещо, за което се сетих току що, докато пиша.
Може и друго да стане. Жълтите пак да са си първи. Но да направят както в сезон 2 със сестрите - да дадат на Елица да избира Алекса къде да иде. И оттам да се завъртят нещата вече в нормална поредност... и накрая пак да се получи червените с трима, жълтите с двама....

# 166
ИВ
Много ми е чудно как Елица и Зори ще наредят в понеделник руля преди Лефтеров и Михаела.
А защо трябва Червените да са първи? Може Жълтите да спечелят, избират като първи избор Гого, след това червените избират.. и вероятно жълтите ще трябва да изберат жена като втори избор - Мани, за да се изравнят в двете племена. Така останалите вземат Фейгин и Виктория.
И печелейки битката вземат само двама, а загубилите - 3-ма?! Wink
И още нещо - Туджаров потвърди, че жълтита ка подготвени да този пъзел. Той ги бил подготвил. Ако визира само Жени, то тя не участва в тази битка.

# 167
  • София
Съмнявам се съвсем да не участва. Вече няма шина. Може да е само на пъзела. Заедно с Лефтеров, както обикновено. Или поне да им помага отстрани с напътствия за пъзела ....

Последна редакция: нд, 23 окт 2022, 18:38 от Каlista

# 168
А вие представяте ли си въпросната снимка да са я направили за заблуда на зрителите ?! Всъщност това да е синият отбор, но дегизиран като червен …. Обачеееее, като им знам (от коментари) бюджета на продукциятааааа….едва ли са “прежалили” няколко екипчета !😉
Абсурд, тя продукцията един промо клип не може да монтира, без да издаде победителя, камо ли да "преоблече" 7 играча. Grinning

# 169
Съмнявам се съвсем да не участва. Вече няма шина. Може да е само на пъзела. Заедно с Лефтеров, както обикновено. Или поне да им помага отстрани с напътствия за пъзела ....
Не, съвсем не участва. Гледай промото. Отборите са по петима. На пъзела са Лефтеров и Михаела (този, който е в кануто и копае дънери, е и на пъзел  - Михаела, другите бутат). Но със сигурност му е обяснила как се реди.

# 170
  • Sunshine state
И защо да не я взвмат играта? Лефтеров и Михаела не са супер комбинация на пъзелите доказано.

# 171
  • На морето!
За мен най-логичен е спойлерът, че червените печелят. Взимат си Алекса, той иска Виктория, жълтите избират Гого и Мани и Фейгин остава при печелившите. 
Капитани стават Елица и Ралица, на капитанската Елица губи и си отива. Ако наистина гласят Алекса за победител, ще трябва да махнат Елица.

# 172
А ако Алекса е победител (и да приемем, че ще бъде), не би ли следвало Елица да се задържи достатъчно дълго, за да му помогне да стигне максимално напред? В миналия сезон грошовете на Елизабет и самата Елизабет послужиха на Андрей да си осигури място на финала. Както и това, че беше силен играч, но тази коалиция с Елизабет и впоследствие с други си бяха в негов плюс.

# 173
А ако Алекса е победител (и да приемем, че ще бъде), не би ли следвало Елица да се задържи достатъчно дълго, за да му помогне да стигне максимално напред? В миналия сезон грошовете на Елизабет и самата Елизабет послужиха на Андрей да си осигури място на финала. Както и това, че беше силен играч, но тази коалиция с Елизабет и впоследствие с други си бяха в негов плюс.

Той си има Виктория .Както знаем и тя стига до финал.Точно като Андрей и Елизабет.Та предполагам ,че и тук ще е нещо подобно .

# 174
  • Вестерос
Алекса е победителят. Това е и моят спойлер, от човек, който ми каза спойлерите за фермата.

# 175
Алекса е победителят. Това е и моят спойлер, от човек, който ми каза спойлерите за фермата.
Твоят човек нещо за Гого няма ли да сподели!? До къде стига и от кой отпада? Hug

# 176
Твоят човек нещо за Гого няма ли да сподели!? До къде стига и от кой отпада? Hug
И за Фифо, и за Фифо Simple Smile

# 177
А някой има ли някаква информация за това какво се случва с всеки един от разпадналите се Супергерои ? Иначе , да, и аз имам информация ( изключително достоверна ), че Алекса печели формата. Най-вече имам интерес да знам какво се случва с Гого Simple Smile

# 178
Чета, чета спойлерите и най-задаваният въпрос е: До къде стигат Гого и Фифо и от кого отпадат. Друго феновете не ги интересува.

# 179
За тях инфото е най-оскъдно Sad
така че нормално ….

Общи условия

Активация на акаунт