Спойлери от реалити предавания - тема 5

• 90 741
  • 753
  •   1
Отговори
# 345
Фермата
Идвам само да напиша името на предаването, че тотално ще се затрие Sweat Smile

# 346
ИВ
Според мен  спойлерът за Генчо и Гого ще е за следваща седмица. Тази седмица по-вероятно да е Мануела, ако наистина няма имунитет, или Михаела. От Червените Мира и  може би Зори. Thinking Не знам дали пак по двама от племе ще са номинирани.
Нямам търпение за спойлера от пейката утре. 🙃

# 347
Дано да изскочи нещо от пейката нистина, защото днес мъжът ми не беше видял Елица. Явно трябва и да се нацели моментът Simple Smile

# 348
Няма логика, за мен, Джафката да пусне капитанствота е да го връчи на новодошлите. А по моята логика слен като тази седмица имаше  елиминация на капитани, то зругата седмица би трябвало да са в безопасност.

# 349
ИВ
Скрит текст:
Ковид, ти беше казал, че любимият ти участник искал да се откаже, но размислил. За Фифо ли си говорел тогава и минал ли е вече този момент или предстои?

Никога не съм казвал такова нещо 😉

Оф, прав си, извинявай! Доста порових, за да открия кой го е казал и това е Анди!:
https://bg-mam.ma/p/1391757/45136196

Цитат
Един от фаворитите ми искаше да се откаже, слава богу след като говори със психолог се върна в лагера.

Та сега въпрос към Анди! - кой е този участник, случило ли се е вече или тепърва предстои?

# 350
ИВ

На тази пейка трябва възпоменателна/благодарствена плочка да и сложим от БгМама Laughing Laughing

# 351
Генчо е говорил със психолог, аз си мисля че заради Елица е искал да напусне и това май е било преди последния съвет който имаха или когато отпадна Звезди.

# 352
Генчо е говорил със психолог, аз си мисля че заради Елица е искал да напусне и това май е било преди последния съвет който имаха или когато отпадна Звезди.
Open Mouth Как Генчо? Винаги ми и изглеждал корав.

# 353
Горкото Генчо Broken Heart Добре, че се е разубедил и ето, че я надживя. Най-вероятно доста се отразява на емоционалното състояние постоянно да си с хора, с които сте на нож и си тровите въздуха взаимно, а пък няма как да се разкараш от там.

# 354
  • На морето!
ИВ
Според спойлерите отпреди няколко дни, следващата трябва да е Михаела. За нея и Илиян се знаеше, че си тръгват един след друг, но имаше съмнение кой ще е първи.

# 355
  • Sunshine state
ИВ
Да св беше отказал леля Генка. Аз не го харесвам. Иска само на неговото да става. Хубаво му сипваше Куки. Дано отпадне преди финала и като гледам по спойлерите баш така става. 😁

# 356
ИВ
Да св беше отказал леля Генка. Аз не го харесвам. Иска само на неговото да става. Хубаво му сипваше Куки. Дано отпадне преди финала и като гледам по спойлерите баш така става. 😁
Аз пък го харесвам от самото начало, още когато се опъна на Елица. Те, щото другите не искат да става на тяхното, все едни сговорни и отстъпчиви са ги събрали. Пък психически нестабилния "Куки" даже няма да коментирам.

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 01:58 от deivi

# 357
  • Sunshine state
Всеки с мнението си 🤷🏼♀
Важното е, че няма да го гледам на финал. 😁

# 358
ИВ

Не могааа, Куки 😂😂😂 Голям образ си беше, исках още от него и от бисерите му 🥹

И като го споменахме, на какво попадам сега 🤣🤣

https://www.vbox7.com/play:f7be0f7271#

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 03:35 от A. Marie

# 359
Вие пък как бързо повярвахте на човека, който в предния сезон твърдеше, че Мани бие Неделчо и като го изобличихме, започна да гаслайтва, че е било така, но не са го излъчили 😭
Топ 3 неща, които ме дразнят в темата:
3. Постоянно се пита за Гого и Фифо, при положение, че явно никой няма инфо на тоя етап
2. Вярва се на страшни глупости (примера с “отказването” на Генчо влиза в това число), а достоверните компромати се пускат под съмнение (снимката на Червените била изрязана, пък била монтирана, пък била не знам си каква)

Ии на първо място
1. Фактът, че 75% от коментарите за Фермата са “Защо не се пише и за Фермата”, при положение, че са известни финалистите и редът на отпадане в близките седмици, дуел по дуел ли искате да знаете…

Общи условия

Активация на акаунт