Спойлери от реалити предавания - тема 5

• 90 700
  • 753
  •   1
Отговори
# 375
хахах Grinning Нова трябва да започнат да ги вкарват през тайни тунели ;р
Може би ще са имунизирани бившите супергерои все пак.
Всъщност те в предни сезони, при две останали племена, пак ли по двама или по един номинираха от отбор? Помни ли някой?
В сезон 1 и 2 са номинирали по двама, в сезон 3 - по един. Реално ако племето падне и на двете битки, то номинира и двата пъти, напълно възможно е да видим битка на хора от едно племе - зависи от игрите. Така се случи в сезон 3, когато изпратиха Андрей срещу Морунов, просто Бойците си изгубиха и двете битки.

Като гледам този сезон си върви по схемата на сезон 3 (например локациите, когато останат две племена са Стопанство и Резиденция, а не Дива река и Резиденция като в сезони 1 и 2). Така че вероятно пак ще е по един.

# 376
ИВ
Може малко тъпичка да Ви се сторя, ама май само аз не съм попадала на “спойлера с пейката”. Може ли, моля ви някой да ми разясни?
Май ще гледаме още седмица Гого Simple Smile
Форумът изпреварва информацията от пейката:)
* С розови маратонки , нисичка Simple Smile

# 377
‘Пейката’ е нарицателно понятие за сградата на Нова тв и около нея, тъй като отпадналите участници ходят през седмицата за запис в студиото.
Днес пейката реално е бил асансьорът Simple Smile там са се засекли-изглеждала много добре на живо, но била доста нисичка.

# 378
ИВ
Ох, ще ме уморите от смях с тези маратонки и чорапи. 🤣🤣🤣

ИВ

Ако предположим, че топ 8 е верен или почти верен, това ще е класацията според мен:
1 Алекса
2 Лефтеров
3 Виктория
4 Филип
5 Евгения
6 Генчо
7 Георги
8 Фейгин или Мирела

Да не забравяме за спойлера за битка Мирела-Георги към края на сезона.
Битката Мирела - Георги в края на сезона е капитанска, а тогава племето вече е едно и капитани няма, тъй че явно е преигравана.

Ако наистина това са спряганите за топ 8, значи новите жълти са яли доста бой на арената от новите червени. Trollface
Да видим какво имаме за тях до момента.
- Фейгин - 1) не е ясно дали влиза в тази бройка: "отпада скоро" (Solaris); 2) Анди пита Ковид докъде стига Фейгин. Не знам дали пита от любопитство, или намеква нещо (както беше с Алекса)
- Георги - 1) Георги е втори (Сладкодъвка) - малко вероятно; 2) "Георги не е на финал, но стига много далеч" (hocomen - от брата на Георги); 3) евентуално е забелязан на 29.07. заедно с Михаела и Мирела;
- Генчо - 1) Жени отстранява Генчо на пъзел (Анди, ДзВеРа); 2) "Генчо побеждава реалния победител и е победен от Алекса на финалната битка" (Gonzales) - двата спойлера си противоречат
- Евгения - 1) на финал (Анди, missence); 2) отпада на полуфинал (статия) и е победена от големия си враг (статия). Вторият очевидно е по-вероятен. Защо си мисли, че този "голям враг" може да се окаже Виктория, а не Фифо (битките им 1:1, репликата на Жени преди сливането, че в никакъв случай не иска Виктория в племето си; липсата на последната на рождения й ден, за разлика от Фифо)] 3) отпада 6 - 7 (LinaLo);
- Филип - 1) "не е на финал" (missence); 2) Алекса е победител...дрън-дрън-дрън...вие не вярвате, ще взема и аз да "не вярвам и на очите си" (Ковид) - това ме навежда на мисълта, че Ковид е видял с очите си победителя, може да е гледал финалната битка. И в същото време за Филип - "не мога да отговоря с точност" докъде стига. Мога само да предположа, че не е видял "с очите си" Филип на финал и затова не може да отговори с точност докъде стига. А финалът между трима или четирима ще е?!
- Виктория: 1) "Вики е на финал" (LinaLo); 2) 90% е на финал (Nikolov99[/i); 3) Виктория е на 3 - 4 място (dironi)
- Лефтеров - н-и-щ-о
- Алекса - победител твърде много са и не съм ги вадила, а и мисля, че е ясно.

Допълнителни спойлери:
- Ралица - отпада преди финала
- Гого - 1) "В социалните мрежи ще има клада за Дзверович малко след разпадането на Супергероите" от 7.10.2022 г. (Lucky7); 2) Гого отпада първи (явно не е първи) след разформирането на Супергероите (qlwxxxl); 3) "Генчо побеждава реалния победител и е победен от Алекса на финалната битка" (Gonzales)

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 19:05 от Bilyana14.

# 379
Благодаря много за отговора ! Simple Smile помогнахте ми да си разясня за какво толкова се говори 😁
‘Пейката’ е нарицателно понятие за сградата на Нова тв и около нея, тъй като отпадналите участници ходят през седмицата за запис в студиото.
Днес пейката реално е бил асансьорът Simple Smile там са се засекли-изглеждала много добре на живо, но била доста нисичка.

# 380
Мерси, аз не помня такива подробности Simple Smile
Значи, ако ще са по един, сигурно Мани и Гого са били с имунитет. Иначе не вярвам да предпочетат да запазят Мани пред Михаела. А пък и в двете битки да паднат жълтите, че да номинират 2 пъти от тяхното племе, е много голям карък.
Скрит текст:
За Морунов ми беше много мъчно. Тогава ме беше яд на Дечо, защото го изпързаля. Не мога точно да си спомня, но нещо се разчувства, беше си го страх да отиде на игра и Морунов да му облекчи живота, отиде и падна.

# 381
Онзи спойлер за Гого явно не е напълно верен-нито ще е първи отпаднал, нито Илиян ще гласува за него. Но пък че не продължава много напред и най-вероятно е елиминиран от Генчо, се потвърждава от доста места.

# 382
  • София
Аз съм на пейката... ама пред лекарския кабинет. Чета кой е видял мъжът на съфорумката ни, ама и той изпуснал.
И аз нещо не разбрах по маратонгейт...Мани ли е сега? Или имат имунитет.

# 383
Аз съм на пейката... ама пред лекарския кабинет. Чета кой е видял мъжът на съфорумката ни, ама и той изпуснал.
И аз нещо не разбрах по маратонгейт...Мани ли е сега? Или имат имунитет.

Съпругът е видял Михаела

# 384
Игри на волята
За Гого може ми се има предвид, че е първи отпаднал от племето супергерой ( не, че е преди Михаела)

# 385
ИВ
Игри на волята
За Гого може ми се има предвид, че е първи отпаднал от племето супергерой ( не, че е преди Михаела)
И аз това си помислих.
Още повече в поста от 7.10. пише, че ще се сипе хейт по Жени малко след разпадането на Супергероите, а не веднага след.
Ако се върна и на поста, че другата седмица Генчо побеждава реалния победител в ИВ, а не просто побеждава победителя в Игрите, още повече ми се затвърждава мнението, че става въпрос за Гого.

# 386
  • Брюксел / София
‘Начи мъжът на Поликсени (дано го написах правилно) заслужава да го черпим Simple Smile
Ако Гого отпада на първата си самостоятелна битка, значи не заслужава да е победител. Ще ме линчувате за това мнение Simple Smile Язък му за качествата, ако няма поне няколко индивидуални победи през сезона.
Виктория поне доволно покрещя, та и да е на финал ще го преживея.
Наистина се надявам фифо поне да стигне до финала! Инече е ясно май вече на всички, че слипът е победител, дано да не е, ама…

# 387
Гого има индивидуални победи срещу Чакала, Филип, Валери и не помня кой още. Но ако Генчо го побеждава в битка с канута и торби за мъкнене по 50кг до достигане на някакъв кантар до половин тон, това означава, че битката е за Генчо и по сценарии Гого отпада.

# 388
Някак съвсем наивно ми се иска да вярвам, че спойлерът за Гого не е верен.

Джаба кога напуска?

# 389
На няколко места извън темата (не във фб) се беше писало, че продукцията прецаква Гого, та ще видим и това. Както битката снощи беше в полза за Ралица, прекалено по сценарий беше на Ели отпадането. А все пак това е ИВ, а не "кой е най-свестен с най-добрия характер", така че Ерски като победител го виждам, защото е добър играч. Съвсем друго щеше да е ако на негово място беше Цецо например, може би и Лефтеров, който не е блеснал с кой знае какво, само с реденето на пъзели. (За фенките на Митко, сори🤷🏽‍♀️)

Общи условия

Активация на акаунт