Спойлери от реалити предавания - тема 5

• 90 717
  • 753
  •   1
Отговори
# 300
И така Алекса си спечели фенове 😃 Усеща ги продукцията нещата

# 301
  • Sunshine state
Ами избирам по-малкото зло, като няма да са  най-достойните. 😄

# 302
Най-тъпото е, че няма да гледаме още дълго Гого, защото е симпатяжка Simple Smile че не печели сме се примирили отдавна. Но при това развитие на ситуацията, пак по-добре , че е Алекса.

# 303
Ковид май беше писал, че Вики влиза във финалната четворка, а сега се пише, че Жени е там?

# 304
ИВ
Генчо се хвали, че е победил реалния победител в предаването другата седмица и е победен от Алекса на финалната битка
Което аз "чета" като Генчо побеждава Гого (фаворита си) другата седмица.

А това, че Елица е била сама, може би означава, че не ги викат двамата отпаднали по едно и също време. Веси може би е пушила на пейката, защото е подранила. 🤔

# 305
ИВ
Аз пък заради мизерията, дето сътвориха Мани и онази безгласна буква Фейгин, се кефя, че Алекса ще им натрие носа и ще спечели. Като няма да са моите фаворити Фифо и Гого, нека им е. 😄😅

Аз пък напоследък много харесвам Гената.
В началото не, но сега ... особено откакто поотслабна и вече не ме плаши толкова.

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 10:20 от Tahiti

# 306
  • София
Аз си мислех, че ще дойде с Алекса, това имах в предвид.... Каква Веси?!?

# 307
ИВ

Значи Генчо и Гого се изправят един срещу друг в битка и Генчо отстранява Гого. В крайна сметка този спойлер звучи напълно достоверен. Това ще се случи другата седмица, ако бившите сини са с имунитет до края на тази седмица.
Генчо ще е в топ 8. Вече дали отпада от Евгения някъде преди финалите или от Алекса на финал - ще се разбере. И двата варианта ми се струват еднакво възможни. Но ако наистина има 1 жена в топ 4, склонна съм да вярвам, че топ 4 са Алекса, Лефтеров, Виктория и Филип.

# 308
ИВ
Става дума за деня, когато Веси и Чакалов са засечени в един ден. Той на диванчето, а тя на пейката пред Нова. Разсъждаваме защо тогава са били двама, а сега идват по един.
Мани и Фейгин сега ще отнесат и те "любов", тъй като реално заради саботажа им се разпадат и Гого отпада по-рано, ако бяха се запазили сините те щяха да го кътат дълго. Иначе е ясно, че то си е стратегически ход за тях, за да стигнат по-напред.
Аз със спойлерите с Евгения и Виктория на финал се обърках. Първо беше Евгения на финал с трима мъже, а Генчо отпада точно преди финал от нея, после се подшушна, че всъщност Виктория ще е на финал със същото количество мъже. И нещо ми се загуби нишката кой кога.

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 16:34 от karmilla

# 309
ИВ
Генчо се хвали, че е победил реалния победител в предаването другата седмица и е победен от Алекса на финалната битка

1 Алекса
2 Фейгин
3 Филип
4 Джеферович
5 Генчо
6 Виктория
7 Георги
8 Лефтеров
Неее... само не сърбина!
Тупарев догодина ако иска и един украински инфлуенсър да сложи за победител. Пълна палитра.
А Гого, колкото и да е симпатичен и способен, ако наистина отпадне на първата си елиминационна битка, значи не заслужава да стигне напред, така или иначе. Някои вече ходиха по 2 пъти и се върнаха.

# 310
На мен ми бяха казали, че 1 и 2 място били Алекса и Георги, но не знам дали е вярно.

# 311
ИВ

Спойлер за Мирела има ли? До къде стига?

# 312
  • Sunshine state
ИВ
Дано не е далеч се моля. Това за Мирела.
Ох, Георги на финал.. 😟 Става все по-разочароващо.

# 313

1 Алекса
2 Фейгин
3 Филип
4 Джеферович
5 Генчо
6 Виктория
7 Георги
8 Лефтеров

Нов потребител, регистриран преди 5 дни с 2 мнения.

Ако знаеш нещо за Гого и Фифо, просто го напиши.

# 314

1 Алекса
2 Фейгин
3 Филип
4 Джеферович
5 Генчо
6 Виктория
7 Георги
8 Лефтеров
Защо размени имената на някои от финалистите? Thinking

Фейгин бие Фифо, Женя, Генчо, Виктория Лефтеров и Георги и завършва втора? ЖДНБ! Искам да видя как ще стане това. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт