Спойлери от реалити предавания - тема 5

• 90 705
  • 753
  •   1
Отговори
# 285
  • София
И като отпадне Гого, Мани е следващата , после яко бой по жълтите и Алекса победител.
И аз така ги виждам нещата.

Елица тъкмо се събра с Алекса и ще отпадне на капитанската, пак ще гледаме рев.

# 286
ИВ
Мисля, че забравяте че битката между Генчо и Куков беше с веригите, и най-вероятно клипчето е още от там. Все пак Генчо минаваше през куб с вериги на врата си.

ИВ

Гого е качил на стори част от промото преди началото на ИВ. В него мисля, че се вижда точно силовата игра с вериги, в която отпада според спойлера от Генчо. Виждат се крака с татуси като на Генчо, чува се гласът на Гого как вика, вериги и кубове.

Така че за мое огромно съжаление спойлерът ще се окаже верен.😔 Въпросът е тази седмица ли ще бъде, новите членове на племената не следва ли да имат имунитет като миналата година?

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 13:27 от nnaa34

# 287
  • До сърцето...
Ако отпада Елица на капитанската, а Генчо стига до финал (или преди него), то значи последния се е коалирал със сините. Кеф!! Надявам се червените моми да тръгнат с бодра стъпка към елиминации.
Интересно ми е кой е врагът на Джафа (надвил я в двубой), мислех че е Фифо, но вчера при избора на хора за племето, тя доста рязко се изказа за Виктория. Може би точно тя ще я отстрани? Ако е така, ще й простя всичко друго на волейболистката Stuck Out Tongue Winking Eye

# 288
  • София
ИВ
Буквално се сблъсках с Елица на входа на Нова, така че явно тя отпада. Беше сама.

# 289
Вече 100 процента е ясна, те и за това казаха миналата седмица на лайв с Гого, Цветан, Виктория и Алекса, че тази щели да идват в София и ги поканиха на вечеря при някакъв техен приятел-сега съвсем ги навързах нещата.

# 290
ИВ
Буквално се сблъсках с Елица на входа на Нова, така че явно тя отпада. Беше сама.

Оу, да, музика за моите уши, супер си! 😂

# 291
  • София
ИВ

Оу, да, музика за моите уши, супер си! 😂
Ауууу, каква хубава новина! Изкара с милУто няколко няколко часа само.

# 292
ИВ
Хем бях сигурна, хем се притеснявах. Мерси! Това ми е вторият или третият най-чакан спойлер за отпадане, не съм сигурна дали нея харесвам по-малко или Алекса. Първа 100% ми е Виктория.
За съжаление за "сблъсък" с Алекса или Виктория няма да дочакам преди края на предаването, ако са верни другите спойлери, но частичка в мен още се надява Simple Smile

# 293
Генчо се хвали, че е победил реалния победител в предаването другата седмица и е победен от Алекса на финалната битка

1 Алекса
2 Фейгин
3 Филип
4 Джеферович
5 Генчо
6 Виктория
7 Георги
8 Лефтеров

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 14:44 от Gonzales9310

# 294
От къде имате тази информация ?
Генчо се хвали, че е победил реалния победител в предаването другата седмица и е победен от Алекса на финалната битка

# 295

1 Алекса
2 Генчо
3 Лефтеров
4 Филип
5 Виктория
6 Джеферович
7 Георги
8 Фейгин

А някъде се писа, че Генчо пада от Джаферович на пъзел.

# 296
Тази класация малко нелепа ми се вижда 😄 Лефтеров и Генчо преди Филип ? Не съм сигурна, че е достоверна.

1 Алекса
2 Генчо
3 Лефтеров
4 Филип
5 Виктория
6 Джеферович
7 Георги
8 Фейгин

А някъде се писа, че Генчо пада от Джаферович на пъзел.

# 297
Топ 8 може и да е този, но ми се струва, че местата са поразбутани. Виктория или Евгения уж трябва да е в топ 4, а Генчо отпадал от Евгения.

# 298
За Елица никога не е  било важно участието и в Игрите. За мен тя беше влезнала вътре заради оня простак Алекса,и ако може  да го добута до финалите ,а както виждаме и до победата.

# 299
  • Sunshine state
ИВ
Аз пък заради мизерията, дето сътвориха Мани и онази безгласна буква Фейгин, се кефя, че Алекса ще им натрие носа и ще спечели. Като няма да са моите фаворити Фифо и Гого, нека им е. 😄😅

Общи условия

Активация на акаунт