Спойлери от реалити предавания - тема 5

• 90 700
  • 753
  •   1
Отговори
# 270
ИВ
Не пиша в темата, само чета , но идвах и аз за сторито на Гого. Точно е битката между него и Генчо. Видеото е от страницата на предаването , дали са ни спойлер още на 3 август 😁

# 271
И като отпадне Гого, Мани е следващата , после яко бой по жълтите и Алекса победител.

# 272
  • София
Да да, аз също идвам с това стори. Но пък отгоре той пише, че било промото от преди да започнат игрите.... Но като че ли не е от тая игра дето мина.... Не знам...
ЕТО ГО
Но не съм сигурна дали може да се види от нерегистрирани потребители... Плюс, че като цъкам на линка излиза моето потребителско име.... Та не знам как ще го видите....
Ако някой знае как, да го запази.... или отдели...

# 273
Видях го и аз това стори, но това според мен е сглобявано и наслагвано от различни кадри. Много от кадрите са от битката на Генчо и Куков, въпреки че спойлера от предната тема се доближава до този клип.

# 274
Подкрепя написаното. И аз смятам, че е от същата та битка. Гого, другата седмица ще е аут от Игрите. И мен с тази подкрепа на саботажа ще ме направят фен на Алекса...

# 275
ИВ
Не, не мисля, че става въпрос за това, за което пишете.
Виковете на Гого, доколкото разбирам и доколкото той е написал, трябва да са от битката, която мина и в която той вади дънери.
Краката на Генчо са от битката му с Куков, от там са и веригите и куба.
Тегленето на шейната - Филип.
Просто Гого са го ползвали за озвучител на промото. 🤪🙃

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 10:12 от Bilyana14.

# 276
ИВ

До съфорумката, която праща съпруга на разузнаване:

Моля, покажи му внимателно снимките на участничките, че някои наистина са неразпознаваеми. Да е готов за мисията в сряда Laughing

# 277
Дано да не забравя утре:) обикновено той сам ми докладва като ходи да обядва.
Само че последните две седмицив в сряда се появяваше само единият от отпадналите.
Нищо чудно утре да е там Елица, а за Гого да продължим да се надяваме тайно Simple Smile

# 278
ИВ
Миналата седмица Илиян го е нямало на... онова място, защото не е в България. Имал важни изпити, затова и няма да има Надкаст с него сега.

# 279
ИВ
Според мен тази седмица ще влезе в сила спойлерът за Михаела, а третият отпаднал пак ще има да го мъдрим или да чакаме инфо от нашето място. Снимката вече не знам колко ще ни е полезна, тъй като може да е от игра тази седмица и за това всички, без Елица, да са налични на нея. Мисля, че Гого няма да е тази седмица, защото и Туджаров се изпусна как щели да имат имунитет. Още не е обявено официално, но и в предаването го развъртат като схема някои от играчите, та ще имаме поне седмица бонус с него.

# 280
ИВ

В случай, че разпадналите се имат имунитет, от Безстрашните номинирана със сигурност ще бъде Михаела, така че спойлерът за нея ще бъде верен. На този етап по един или по двама номинирани се излъчваха на съвет? Миналата година май беше по един на съвет и битката беше директна елиминационна между двама играчи?

# 281
  • София
ИВ
Според мен тази седмица ще влезе в сила спойлерът за Михаела, а третият отпаднал пак ще има да го мъдрим или да чакаме инфо от нашето място. Снимката вече не знам колко ще ни е полезна, тъй като може да е от игра тази седмица и за това всички, без Елица, да са налични на нея. Мисля, че Гого няма да е тази седмица, защото и Туджаров се изпусна как щели да имат имунитет. Още не е обявено официално, но и в предаването го развъртат като схема някои от играчите, та ще имаме поне седмица бонус с него.
А какъв е спойлерът за Михаела?

# 282
Имам информация, че Генчо е последният оцелял от Червените. Показаха ми снимка със знамето им от домът на Генчо. Алекса, Вики и Фейгин са си сини, така, че тях не ги слагам.

# 283
ИВ
А какъв е спойлерът за Михаела?
Спойлерът от миналата седмица беше, че ще отпаднат Цветан и Михаела, но Безстрашните не стигнаха до съвет и предполагам може да е релевантен за тази седмица.

# 284
Прави впечатление, че се събират участниците на две групи. Снощи например в бара на Джаферович са били всички жълти, Гената и Жоро от червените, вероятно и Фейгин покрай Жоро, а отделно заедно са гледали Сръбската лигава двойка, вресливите гиганти и Мирослава. Дано това значи, че Гената и Георги са имали време да се сближат с останалите.

Просто Гената и Георги стигат до обединението. Тоест до финалната седмица.
Сега са 18 човека. За 4 седмици трябва да отпаднат 8-10 човека, за да остане последната 5-та седмица да бъде финалната. За Генчо, Алекса, Виктория, Жени знаем, че са там. Освен тях виждам Фифо, Мирела (въпреки, че не заслужава), Георги и Зори.
Гого отпада преди финалната седмица... Може би още следващата от Гената.

Общи условия

Активация на акаунт