Спойлери от реалити предавания - тема 5

• 90 693
  • 753
  •   1
Отговори
# 255
След като разбрахме, че Елица отпада, а Вики стига до финал, ето за кого отиват грошовете на Ерски. 🤑

# 256
Да и аз така го виждам и Ваня да дръпне Нина или Лили като лесна мишена, ама да се окажат, че не са Grinning
Въх. Тя нали уж на Нина й била обещала да не я дърпа. И то една Лили й остана. Ще е мрън-мрън дуел. Grinning

# 257
  • София
ИВ
Наистина ли отпада Елица?! Ще е много забавно, тъкмо се събраха Joy

# 258
Фермата

Някой не беше ли писал, че Ваня отпада от Веси?
Така че очаквам следващата седмица Веси да е ратай, старите да избират първия дуелист и да изпратят Веси, която ще дръпне Ванчето.

# 259
Ф
Три пъти ако и дойде на Вачето психически няма да може да играе на арената, даже няма да се учудя Лили или Нина да я бият, но ако Елена отпадне съм на 99 процента че ще избере Влад за фермер, той от своя страна може да я спаси за ратай, но не означава че няма да я викнат от другия отбор.       

# 260
Ф
Ох, а Лили няма ли скоро да си ходи и тя, тая и другата седмица ги знаем, ама след това? Не издържам вече на тия песни 😅

Дано спойлерът, че Моркова бие МВР-то да е верен хаха

# 261
ИВ

Имаше спойлер, че Елица отпада от Ралица на капитанска. Явно ще се сбъдне утре.

Може ли този спойлер? Не го открих.

Една молба:
Може ли тази тема да се раздели на 2 - едната спойлери за ИВ, другата за Ф? Ще бъде по-удобно. Така направо е нечитаемо, омесват се постовете, имена на играчи съвпадат, или са близки, обърквация.  Някои вече отбелязват ИВ и Ф, други не. Докато разбереш за какво се отнасят...

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 00:01 от Diorela

# 262
Ф
Три пъти ако и дойде на Вачето психически няма да може да играе на арената, даже няма да се учудя Лили или Нина да я бият, но ако Елена отпадне съм на 99 процента че ще избере Влад за фермер, той от своя страна може да я спаси за ратай, но не означава че няма да я викнат от другия отбор.       
абсурд Елена да избере Влад за фермер , нейната любима дружка ще бъде фермер камелията фасона , а тя 100 про ще избере Ваня или Радо на ратай, даже клоня към Ваня повече
Ако Ваня отиде все повече си мисля, че ще е първи дуелист и ще подцени противника , ще е наистина забавно 😀

# 263
Ф

Елена в епизода май каза че Влад е най-работливия човек в тяхната група и затова си правя догатки. Grinning

# 264
ИВ
Може ли този спойлер?

В предишната тема е, ако ти се рови...

# 265
ИВ
Избягвам спойлерите, но много исках да знам дали има инфо за идната капитанска! Дано да е истина. Smiling Imp

# 266
ИВ
Избягвам спойлерите, но много исках да знам дали има инфо за идната капитанска! Дано да е истина. Smiling Imp
Елица отпада, имаме два спойлера (снимка на племето в текущия състав, но без Елица + инфо отпреди месец, че Ралица я бие на капитанска).

# 267
Благодаря Simple Smile
Те пък с техните издайнически снимки и монтажи...не се научиха.

# 268
ИВ
На снимката долу в дясно има един крак...и не се знае чий е...

# 269
ИВ

Гого е качил на стори част от промото преди началото на ИВ. В него мисля, че се вижда точно силовата игра с вериги, в която отпада според спойлера от Генчо. Виждат се крака с татуси като на Генчо, чува се гласът на Гого как вика, вериги и кубове.

Така че за мое огромно съжаление спойлерът ще се окаже верен.😔 Въпросът е тази седмица ли ще бъде, новите членове на племената не следва ли да имат имунитет като миналата година?

Общи условия

Активация на акаунт