Спойлери от реалити предавания - тема 5

• 90 670
  • 753
  •   1
Отговори
# 435
Нито Евгения нито Виктория .. Последната останала жена е друга

А дано Grinning

# 436
И коя е тя?

# 437
Ох, всеки ден ново 5 😅 Темата трябва да се прекръсти на "Предположения, и тук таме някой реален спойлер"

# 438
Дано, дано! След като и Елица отпадна, всички останали жени са ми симпатични.

Слушам подкаста с Елица и искам да ви кажа, че от ден 1 на кастингите е било изтъргувано Алекса да спечели. Нищо не е казала в прав текст, просто го чета в думите ѝ.
Уговорката е била да влязат заедно, като са го оставили резерва и е изглеждало, че уж отпада, Елица се е почувствала излъгана. После като почнаха да вкарват резерви, Елица просто е знаела, че Алекса ще влезе - това са думи на Звезди. Двамата са искали да са в различни племена (по сълзите на Елица не личеше), защото са смятали, че така ще им се разчисти играта. И двамата са искали той да спечели, а не тя - той бил по-надъхан, тя е влязла, защото общо-взето не са го искали него сам (това си го каза с недомлъвки).
Просто продуцентите са решили, че любовна история и олимпийски шампион ще е супер интересно за гледане и това ще им изнесе сезона, затова са си "продали" победителя предварително.
А всъщност най-интересните неща в предаването ги направиха инженер, фитнес инструктор в Саудитска Арабия и коалицията на манекен, физиотерапевтка и кънкьорка на по 20 години.

(сори, че го пиша тук, но просто няма как знаейки кой печели, да го напиша в основната тема, правейки се че съм отгатнала победителя. Моите гадания ме отведоха до Лефтеров :DDDDD )

# 439
То моят спойлер със закъснение, но от участник разбрах, че дърветата на единият отбор от вчера са били значително по-тежки, което е довело до загубата на отбора. Както и че игрите си ги гласят според участниците (например Аспарух-Фифо си личеше колко е направена за първия). Съответно нищо чудно, ако излязат Гого и Генчо с вдигане на тежести, гребане и пр., Гого да падне. По желание на продуцентите, не по заслуги.

# 440
Тъкмо и аз го слушам подкаста и стигам до същите изводи като я слушам. Все повече личи, а и много си личи как иска да чисти имидж с умерени изказвания и как "просто си  била такава" и не искала да е с Алекса в плееме, просто емоционална си била и други глупости. Според мен продукциятя много сглупи и грешно си помислиха, че това много ще ни трогне, а всъщност подразни зрителя и хората са разочаровани. И в монтажите личи, че се опитват да го изкарат много по-достоен, а всъщност не е.

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 13:11 от karmilla

# 441
То моят спойлер със закъснение, но от участник разбрах, че дърветата на единият отбор от вчера са били значително по-тежки, което е довело до загубата на отбора. Както и че игрите си ги гласят според участниците (например Аспарух-Фифо си личеше колко е направена за първия). Съответно нищо чудно, ако излязат Гого и Генчо с вдигане на тежести, гребане и пр., Гого да падне. По желание на продуцентите, не по заслуги.
Е, това се знае от сезон 1,че продукцията решава кой да остане и кой да отпадне.

# 442
ИВ
Скрит текст:
Да, за съжаление нещата се наглсят още от първи сезон. От коментари във всякакви форуми и социални мрежи, на продуцентите им е пределно ясно, че масата хора знаят, но не им пука, защото предаването продължава да се гледа.
И какво като са разочаровани хората в този сезон - рекордът по гледаемост и коментари се счупи.

Игрите в повечето случаи са конструирани според слабите/силните страни на тези, които трябва да паднат или бият. Ще ми се да вярвам, че все пак има игри, в които на продукцията ѝ е все едно и действително ги оставят на равна нога да покажат какво могат.

Помните ли играта между Мартин и Паулина в преден сезон (мешат ми се кой беше)? Такъв фарс рядко се вижда.
Марбъл_бийч, кое е жената? Nerd

# 443
Все си мисля, че ще е Джаферович.
 То такова бутане и подпиране от продукцията, че определено смятам, че тя ще е победителя.

# 444
Marble_beach, възможно ли е да е Фейгин?

# 445
Ако не е Джаф или Виктория, залагам на Мирела-беше се издала накъде, че стига много напред. Щели сме да видим какво ще стане , да не я подценяваме, бла бла Simple Smile

# 446
Аман от намеци, като не била нито Виктория нито Джафа, къде беше потребителя дето сега го изпляска това ни в клин ни в ръкав. Аз пък искам да е Виктория. Точка Grinning

# 447
ИВ
Уф, тъкмо Виктория я сложих в сигурните финалисти - от три места дойде тази информация...
Ралица? Докато прехвърлях стотина страници с мнения вчера, имаше една "линия", че стига доста напред. За мене е много вероятно в развитието на сюжета... да де, историята 🤪 да има сблъсък Ралица - Жени. А и нали първата беше намекнала в ИГ нещо по въпроса. 😀

В мене все по-дълбоко се впива усещането, че Генчо може да се окаже на финал. Удобен е да бъде победен от Алекса (не е толкова комплексен).

А също така и това, че Филип не стига до финал, а изпада някъде по трасето (не виждам как Алекса ще го победи на финалната битка).
И още нещо - това, което ми се наби в очите след вчерашното няколкочасово преглеждане на мнения:
- Ковид е видял със собствените си очи победителя (= Ковид е гледал финалната битка).
- Ковид (съвсем искрено според мене) не знае докъде точно стига Фифо.
- Следователно Фифо не е част от финалната битка. (1 + 1 = 2)

И аз гледам Надкаста с Елица, и то с наострени уши 😂, защото от нея очаквам да разбера разни неща (не може да се прикрива това момиче, факт). Нещото, което до момента "погъделичка" слуха ми, е коментарът й за отпадането й" "Доволна съм от това, което исках да се даде." Договорки, а? Trollface

# 448
Все си мисля, че ще е Джаферович.
 То такова бутане и подпиране от продукцията, че определено смятам, че тя ще е победителя.

Добре де, няколко човека, които са близки с участниците или служители в продукцията, казаха, че победителя е Алекса, вие продължавате да смятате, че ще е Евгения..

# 449
  • Euskal Herria
Още през септември се появиха публикации за Ралица - че отпадала преди финала
https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Skandal-raztursi-Igri- … v-centura-1398812

Общи условия

Активация на акаунт