Спойлери от реалити предавания - тема 5

• 90 646
  • 753
  •   1
Отговори
# 450
Все си мисля, че ще е Джаферович.
 То такова бутане и подпиране от продукцията, че определено смятам, че тя ще е победителя.

Добре де, няколко човека, които са близки с участниците или служители в продукцията, казаха, че победителя е Алекса, вие продължавате да смятате, че ще е Евгения..

Става дума за коя е жената на финала, а не за победител. Вече няколко спойлера чухме, които си противоречат и се чудим.

# 451
Леле хора, като гледам колко разпалено обсъждате ИВ, и направо ме навихте да почна да гледам и аз…🙈

# 452
Аз се хващам, че тука повече чакам да пише някой вече, отколкото в основната тема- 100 страници кой бил прав, кой крив пфууу. А важен е въпроса и кой докъде стига, за другото няма еднозначно решение. Аз ми се набива следната четворка или тройка: Алекса, Вики, Лефтеров и Георги. Е и Ралица да е жената, пак съм ок. Друго при наличните спойлери не е реалистично. И стига с тея пльоснати тролски вметки Simple Smile

# 453
Леле хора, като гледам колко разпалено обсъждате ИВ, и направо ме навихте да почна да гледам и аз…🙈

Той Тъпарев точно на такива будали като нас разчита,да му правим  рейтинга  🤣

# 454
  • Пловдив
ИВ

Ако Ралица е жената на финал ще съм много доволна.
Един вид играта ще надиграе играча Джаф за пореден път.

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 16:36 от k sh

# 455
ИВ
Срещу Генчо ли ще играе Михаела в петък?Някой,нещо?Че във ФБ така се пише

# 456
Все си мисля, че ще е Джаферович.
 То такова бутане и подпиране от продукцията, че определено смятам, че тя ще е победителя.

Добре де, няколко човека, които са близки с участниците или служители в продукцията, казаха, че победителя е Алекса, вие продължавате да смятате, че ще е Евгения..
Няма нищо сигурно...

# 457
Фермата
Мисля, че другата седмица се пада ще има една интересна игра на пейнтбол, която ще прерастне в голям скандал в отбора на старите герои

# 458
Фермата
Мисля, че другата седмица се пада ще има една интересна игра на пейнтбол, която ще прерастне в голям скандал в отбора на старите герои

ИВ

Ти що си изтри тва за Мира дето го написа Joy

# 459
Ралица на мен ми е изключително безлична. Надявам се да не е финалист. Предпочитам Жени и Виктория като финалистки пред Ралица. Лефтеров също ми е много безличен.

# 460
А знае ли се дали на финала за определяне на победител ще има и зрителски вот?

# 461
В Игри на волята няма, победителят вече е избран чрез финална битка.
Във Фермата не е обявено, но победителят се определя на жив финал, а такъв се обезсмисля, ако няма зрителски вот. Така че да, там ще има вот.

П.П. И аз се присъединявам към хората, които повече харесват тази тема, в основната за Игри на волята даже смятам да спра да пиша, че е станало супер токсично.

# 462
Във Фермата не е обявено, но победителят се определя на жив финал, а такъв се обезсмисля, ако няма зрителски вот. Така че да, там ще има вот.

П.П. И аз се присъединявам към хората, които повече харесват тази тема, в основната за Игри на волята даже смятам да спра да пиша, че е станало супер токсично.

Разбира се ,че за Игрите няма да има иначе Пандьо нямаше да има никакъв шанс срещу когото и да е за победа  .Sweat Smile Въпреки ,че Фродо и Тъпарев са  способни на всичко та и това може да изманипулират!

# 463
  • София
Скрит текст:
Аз за това още на втората седмица спрях.... и сега се чудя що пак започнах....
И за да не е съвсем спам - пусна ми се някакъв спойлер, че довечера падат Непобедимите и другият номиниран ще е Генчо. Но нещо не ми се връзва, та не знам дали вярвам ....

# 464
На мен пък ми казаха, че топ 2 е Алекса и Георги и сърбинът печели. Колко е достоверно ,може само да гадаем

Общи условия

Активация на акаунт