Спойлери от реалити предавания - тема 5

• 90 614
  • 753
  •   1
Отговори
# 480
  • Мюнхен
ИВ
Пак Генчо ще е номиниран. Но днес се моля да е той, защото знам, че ще спечели

# 481
  • До сърцето...
ИВ
Не знам колко е спойлер, но Фифо се е върнал на работа след около 7 седмици отпуска.
Значи стига доста напред, но колко време е сниман формата... И дали не е бил няколко дена заслужена почивка...

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 11:57 от Радика

# 482
7 седмици след снимките са до началото на август. А може би момчетп, което е видяно на плажа с Михаела и Ралица, да е Фифо?

# 483
ИВ
Някой схвана ли какво стана накрая на епизода? Как някой ще се бие ЗА Михаела, и нещо със съюзници. Някаква информация какво става утре ?

# 484
7 седмици, ако наистина са началото на август е доста тъпо ,значи не е стигнал топ 10 .Дано бъркам в сметките.

# 485
  • BG-DE
ИВ
Някой схвана ли какво стана накрая на епизода? Как някой ще се бие ЗА Михаела, и нещо със съюзници. Някаква информация какво става утре ?
Всеки от номинираните си избира един секундант от съплеменниците си, двамата секунданти имат битка и който спечели осигурява предимство в елиминационната битка на своя човек, поне така беше миналата година.

# 486
ИВ
А може би момчетп, което е видяно на плажа с Михаела и Ралица, да е Фифо?
Това е много по-вероятно. Георги би трябвало да се мотае с Фейгин, не с Михаела и Мирела. 😂
Колко е висок Филип... 🤪

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 00:31 от Bilyana14.

# 487
Аз разбрах че е Фифо.

# 488
Гечо е посегнал на Вал, докато са гледали  дуел. Нещо от сорта.

Това, ако е така съм без думи...

# 489
ИВ
Аз разбрах че е Фифо.
Всъщност съфорумката пишеше, че е видяла на Попския плаж заедно с Панчев едно високо черничко момче и две тъмнокоси и дългокоси момичета и предположи, че може да са били Георги, Михаела и Мирела. Ама наистина по-логично звучи да е бил Фифо... знам ли.

# 490
Гечо е посегнал на Вал, докато са гледали  дуел. Нещо от сорта.
Глупости...

# 491
  • На морето!
Ковид, не ми казвай коя е жената на финала на ИВ, само сподели като феникс от пепелта ли възкръсна (от резерва до финал) или си беше основен играч от самото начало? (Виж как и аз със загадки питам, в твоя тон 😁)

# 492
Ковид, не ми казвай коя е жената на финала на ИВ, само сподели като феникс от пепелта ли възкръсна (от резерва до финал) или си беше основен играч от самото начало? (Виж как и аз със загадки питам, в твоя тон 😁)
По този въпрос имате читав спойлер.🔥
На кратко - не мога да ви кажа кой знае колко сигурна друга информация относно ИВ от тази, която съм дал или вече знаете. Всичко друго не мога да потвърдя на 100%, а не искам да си развалям реномето 😂.

# 493
ИВ
А финалната битка между колко души ще е? Трима или четирима?

Утре очаквам да гледаме елиминационна битка между Михаела и Гената (Генчо спомена, че Мишето утре ще му е на гости, както и Жорката. Явно ще гледат заедно битката.)

# 494
  • Sunshine state
Фермата
Гечо е посегнал да я удари? Уау.
Някой по-назад писа, че Ваня отпада от Веселка. Дано е така.

Общи условия

Активация на акаунт