Спойлери от реалити предавания - тема 5

• 90 613
  • 753
  •   1
Отговори
# 555
Много поздрави от Гого от Коктейл бара снощи.
Скрит текст:
Задучих се в първия момент дали е той, понеже не следв игрите, а Фермара но покрай вас тук човек няма как да не прояви малко интерес и към другите участници и една бърза проверка в гугъл показа същия младеж и същата шапка, която явно му е запазена марка. 😁

Много бързо го обвързахте. Според мен е на среща с приятелка или на работна среща. Да питам.. Това в София ли е?, Толкова ли е красив и секси на живо, колкото по ТВ? и Как е на височина-висок, нисък, среден ръст? BlushLaughing
Ще съм благодарна за отговора.
На второ гледане това до него ми заприлича като да е мъж ?!

# 556
ИВ
Да си кажа и тук мнението с лъч надежда 🤣 На мен ми прилича на редакторката на Игри на волята, мисля че Виктория се казва.

# 557
ИВ
Да си кажа и тук мнението с лъч надежда 🤣 На мен ми прилича на редакторката на Игри на волята, мисля че Виктория се казва.

Ясна работата. Нещо иска от него, пък той се дърпа. Grinning

# 558
Фермата
Имам чувството, че другата седмица ще има голяма изненада, а именно Лили да елиминира хепитУ. Защо ? Валерия се връща й е фермер. Който и да е ратай измежду Веселка и Аксения, ще извика Мажена на дуел, което означава, че или никоя от двете не е ратай, или хепитУ е първи дуелист (ратай за 3-ти пореден път!) и вика Веселка/Аксения, но това ми се струва невъзможно. Единственото логично е хепитУ да е първи дуелист и да извика Лили (както се закани), което означава, че Лили ще я прати вкъщи...това ще е шок хаха. Друг вариант е Веселка да е първи и да е избрала хепитУ, макар че спомена, че би избрала Мажена. Не знам, но много искам Лили да елиминира хепитУ Joy.

Ноуп.

# 559

Ето и дамата в лице 😏

# 560
Тая госпожа да си търси охрана 🤣🤣

# 561
Mysterious_Former, знаеш ли от кого пада Ваня? Веселка ли? 😁

# 562
  • Sunshine state

Ето и дамата в лице 😏
Замяза ми на Зори Джи. 🤣
Значи няма опасност за фенките.

# 563
Майка му?

# 564
ИВ

Ясна работата. Нещо иска от него, пък той се дърпа. Grinning

Да преиграват финала🤞

# 565
Да преиграват, че като го прецакат заради сръбското селянче, революция ще стане! Grinning

# 566
Знаем ли кой ще е в резиденцията в понеделник?

# 567
Ф

Ваня изрично си каза че иска да реди точките, така че смятам че Веси ще е първи дуелист

Да, но ако Камелия е фермер, ме съмнява да я послуша и ще я прати на арената.

# 568
April morning Той не стига до финал. Може да му се извинява, че са го прецака ли, като гледа колко е харесван. Grinning

Viliiv. Не е майка му.

# 569
April morning Той не стига до финал. Може да му се извинява, че са го прецака ли, като гледа колко е харесван. Grinning

Viliiv. Не е майка му.
Шегувам се,просто ми изглежда по-голяма дама.
И да никакъв шанс за финал за Гого Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт