Спойлери от реалити предавания - тема 5

• 90 512
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
ИВ

В един лайф сякаш имаше намек, че Алекса спасява Виктория с брадвичката и праща друг на елиминация. Ако утре Фифо го плени, значи Вики стига до обединеното племе, защото само там би могъл да я спаси. Просто си размишлявам.

Колкото и да не ни се иска, вече наближиха дните, в които ще отпадат любимите ни играчи.

Аз наистина не мога да повярвам, че Алекса е победител, чак започвам да подозирам продукцията в умишлено спускане на грешни спойлери, но после се сещам, че те толкова акъл за *стратегия* нямат.

# 661
  • София
Успях да обърна кадъра с писмото.

Във второто изречение явно започва да се обяснява за секундантите.

Но в първото изречение  пише:

На преден план излизат капитаните. Те също имат силата да пренаредят картите на вашата съдба.

Това не е изречение за елиминация на капитан със сигурност... Дано не е и за елиминация на секундант...  Не е имало досега секунданти на капитаните, така че те ме притесняват. Но пък може и да са отново за предимство, но този път за капитанска битка ....
Според мен само ни шашкат с промото, за да има съспенс.
Или пленяване на капитан или нещо друго са измислили....

# 662

На преден план излизат капитаните. Те също имат силата да пренаредят картите на вашата съдба.

Това не е изречение за елиминация на капитан със сигурност... Дано не е и за елиминация на секундант, не е имало досега секунданти на капитаните, така че те ме притесняват. Но пък може и да са само за предимство на капитанската....
🤣🤣🤣 Шерлок Холмс пасти да яде 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

# 663
  • София
Луди ни направиха с това промо Joy

# 664
Фермата
Моля ви, кажете ми, че Веселка избира Мажена и на последната ще видим гърба в събота, че вече много ме напряга тая лисица и мазното й манипулативно поведение.

# 665
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

Скрит текст:

Това не е изречение за елиминация на капитан със сигурност... Дано не е и за елиминация на секундант...  Не е имало досега секунданти на капитаните, така че те ме притесняват. Но пък може и да са отново за предимство, но този път за капитанска битка ....
Миналата година имаше секундант, при битката на Елизабет с Валентин, там секунданти бяха Неделчо и Борис, където червените спечелиха защото Борис беше играл нечестно
А под него "Филип, днес на арената няма да си сам.
Един от Безстрашните ще ти помага".
...и по-наттатък не се чете.

# 666
  • София
Фермата
Моля ви, кажете ми, че Веселка избира Мажена и на последната ще видим гърба в събота, че вече много ме напряга тая лисица и мазното й манипулативно поведение.

Такъв спойлер имаше по-напред в темата.
И ако не е верен - ще счупя тоз телевизор!

# 667
Фермата
Спойлерите дотук:
- Веселка вика Мажена. Побеждава Веселка.
- Радо е изгонен след гласуване на фермерите.
- Ванчето напуска сама формата.
- Гечо е изгонен заради нещо свързано с Валерия.

Последна редакция: вт, 01 ное 2022, 23:00 от Tahiti

# 668
  • София
Миналата година имаше секундант, при битката на Елизабет с Валентин, там секунданти бяха Неделчо и Борис, където червените спечелиха защото Борис беше играл нечестно
Да да, вярно, бях забравила. А тази битка промени тогава коренно нагласите към Боби.
Е ако разберат в подсказките, че може да е същата битка, значи задължително Евгения секундант....
ЦИРК JoyJoyJoy

# 669

И във фб имаше коментари,че капитаните до сега са нямали секунданти....но миналата година на Валентин беше Борис,а на Елизабет Неделчо.... когато не признаха победата на Вальо,защото Борис "преписваше"

# 670
Все още не е имало кражба на играчи, а вече е време. Може този път спечелилият капитан да открадне секунданта на изгубилия. Тоест Генчо може да се хвали, че е победител Гого, но това да е довело до кражба, не до отпадането му. Но все пак това са само мои предположения.

# 671
Ако е вярно, че Гого не стига толкова далеч,кражба не ми се вярва.При червените Гого ще е защитен на 100 % .Той е в коалицията на Алесио и Виктория ,и те със сигурност ще се постараят да го запазят, и ще стрелят по всички останали.Докато при жълтите Гого е сам за съжаление.

Според мен или ще е кражба на капитан ,или директна елиминация на капитана или секунданта. .

Последна редакция: вт, 01 ное 2022, 10:56 от *Аня*

# 672
А някой помни ли каква  беше наградата миналата година? Защото имаше награда, но не я дадоха на Вальо заради нечестната игра.

Капитана минаваше едно трасе в което накрая трябваше да отвори едни плочки, ако отвори две еднакви плочки , отваря нови две. Секонданта стоеше горе на кулата и казваше кои плочки да се отворят, Борис  беше писал  с един камък, горе на кулата върху една дърво ,първата буква на снимките които отвараше.

# 673
ИВ
Но ако откраднат Филип не знам дали ще има логика Гого да пратят скоро на елиминация, защото остават с двама мъже и според мен ще искат да си ги запазят още някакво време. А и Гого си се справя доста добре при тях. Не знам, но верно ни хвърлиха в тъча с тази капитанска, а спойлер няма. Сега надеждата ни е в "нашето местенце".

# 674
Мен пък ме съмнява да има кражба изобщо. По-скоро спечелилият пак ще вземе  някакво измислено или не толкова предимство.

Общи условия

Активация на акаунт