Предучилищна педагогика

• 857
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте!
Надявам се, че задавам въпроса си на правилното място.
Уча в Шуменски университет  4-ти курс съм със специалност ,, Предучилищна педагогика .''
Въпросът ми е кое е най- добре да избера дипломна работа или държавен изпит, защото нас никой не ни е казал за какво става въпрос, кое е най-добре за нас да изберем.Не знам много ми е объркано. Бихте ли ми помогнали, много ще се радвам, ако ми дадете подходящ съвет! Също как протичат изпитите ? За държавен изпит с целият курс ли сме ,заедно в една стая или по един влиза вътре?
Благодаря!

# 1
  • Пазарджик
Здравей!
Преди години, когато завършвахме факултета решаваха какъв тип дипломиране да бъде. Ние трябваше да караме държавен изпит - влизаш теглиш листче и ти се пада въпрос от някои от методиките. Според мен това е много по трудно, защото не знаеш какво ще ти се падне.
Докато писането на дипломна работа ти дава възможност дни наред да ровиш, четеш, пишеш да се консултираш с преподаватели.
Според мен е по-лесно.

# 2
Здравей!
Преди години, когато завършвахме факултета решаваха какъв тип дипломиране да бъде. Ние трябваше да караме държавен изпит - влизаш теглиш листче и ти се пада въпрос от някои от методиките. Според мен това е много по трудно, защото не знаеш какво ще ти се падне.
Докато писането на дипломна работа ти дава възможност дни наред да ровиш, четеш, пишеш да се консултираш с преподаватели.
Според мен е по-лесно.

Благодаря Ви!

Общи условия

Активация на акаунт