Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 248 863
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 2 520
Аз се колебая дали да си поръчам една книга, струва 31 лева хем я искам, хем не искам да прекалявам.

# 2 521
  • Пловдив
От субра някой да е поръчвал тези дни? За колко време пристигат?
Поръчвах в началото на миналата седмица и след ден беше в офис на куриер. Повече от доволна.

# 2 522
  • Пловдив
Ма ко да дам кат няма в картата Joy ц! Тоя път бях много скромна, даже нищо няма за мен...сал шампоан и маска и те ги няма.
Дънките от Уайкики заминаха при колежка, та тъй...

# 2 523
Аз миналата година брах големи ядове с Хиполенд и тая година изобщо не се занимавах с тях.

20 работни дни били за обработка, ще се свържат ако има проблем.
Да си чакам с две думи Grinning

Ние си получихме колелото 10 дни след поръчката. Не очаквах, обаче, да е сглобено. Огромен кашон. Тъй, де, разбрах защо го водят едрогабаритна стока...

# 2 524
  • Стара Загора
Аз се колебая дали да си поръчам една книга, струва 31 лева хем я искам, хем не искам да прекалявам.

И аз се колебая за една кулинарна книга, та писах в темата за електронни книги. Grinning

# 2 525
  • Пловдив
Rebelheart,кои са термо дънките от Уаикики,може ли линк?

# 2 526
  • София
Rebelheart,кои са термо дънките от Уаикики,може ли линк?
От магазина им в Мега Мол ги купих.
Не знам как са качени, ако въобще са, на сайта им. При търсене на "Термо" нищо не излиза. Ако ти помогне с нещо :

# 2 527
За книгите - от шести дек. почва панаира на книгата в ндк. Който е в софия- може от там. Обикновено има прилични намаления

# 2 528
За Ориндж няма ли опция доставка до офис на Спиди.... Не винаги е удобно до адрес :/ имат хубави намаления иначе.

# 2 529
Уж нищо не ми трябваше и щеше да е съвсем скромен и изгоден черен петък, само с флорални водички от Ина и едно парфюмче от Мейкъп, обаче после нещо се случи и се олях с Гален и Марви, а за финал току-що цъкнах още един парфюм от Нотино. Нотино имат безплатна доставка, не зная до кога.
Ина и Гален бяха светкавично бързи и само куриерите забавиха доставката. Марви още се мотаят, чакали един продукт от поръчката, но както и да е, не ми е спешна.

# 2 530
  • Сливен
Аз поръчах от Ориндж до офис на Спиди днес и вече са я пратили.

# 2 531
Тези куриери не знам колко са натоварени , но днес пратката ми сигурно са я  теглили зад буса и е бърсала улиците. Мега мизерна беше.

# 2 532
  • 1st floor
От Манго най-накрая ми шипнаха поръчката.

Кога е пусната? Имам от понеделник и още нищо...

# 2 533
L'Erbolario днес имат 25% отстъпка на сайта, аз поръчах.

# 2 534
От Манго най-накрая ми шипнаха поръчката.

Кога е пусната? Имам от понеделник и още нищо...
Ако е като моята, за която също получих инфо че най-сетне е тръгнала, изобщо не е от понеделник:-) моята е от 20ти

Общи условия

Активация на акаунт