Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 248 730
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 75
Знаете ли как е изглеждал Черния петък в Техномикс, Технополис и Зора?

Набелязала съм си няколко уреда Bosch. Чудя се дали ще имам късмет.

# 76
  • Вестерос
От Лили няма да поръчвам, половината неща не дойдоха въобще. Няма да пазарувам и от фешън дейс, че съм разправяла преди две, три години за една фалшива чанта, че дойде Grinning

# 77
И аз съм изключително доволна от водите на Ина. Използвам лавандулова, мента и лайка.
ПП. Все пак е важно и да с еожръща достатъчно внимание на кожата. Ако кожата не се почиства правилно преди прилагането на водата, заедно с нея прониква и цялата мръсотия и бактерии, които са върху кожата и съответно може да има обратен ефект.
Този тип продукти са ефективни в най-голяма степен, когато се използват редовно и се прилагат само върху прясно и правилно почистена кожа.
А какво няма да купите този път на Черен Петък? Аз съжалявам за едни води на Ина дето се подведох по темата, пари хвърлени на вятъра. От Лили също поръчах доста неща, които си отлежават в чекмеджето на тоалетката. Надявам се този път да харча по-разумно.

Защо? Водата на Ина от лавандула за акне е супер..

И аз съм доволна от водите на Ина, ползвам няколко

За да не е оффтопик -много се надявам на хубави намаления в Златната рибка. Искам да се заредя с продукти за коса

# 78
Най-вероятно това, което ще пропусна, ще бъде Лили. Миналата година както доста други имах неприятни преживявания с поръчките от тях, и са ми доста анти. Преди това чат-пат бях влизала в магазините им, след знаменития им ЧП миналата година - нито веднъж, толкова ми опротивяха. Като сравних цените, в Ремедиум дори с по-малък процент намаление крайната цена идва по-евтина, така че зачестих в Ремедиума.

# 79
  • София
При мен всичко дойде от Лили и нищо не ми залежава, защото купих главно шампоани, сапуни, превръзки и подобни. Но и аз тази година си мисля, че няма да имат или ако имат ще е нещо от сорта на 15%. 😃
От Reno някой вземал ли е еърфрай? Впечатления?

# 80
В Ремедиум има ли черен петък?
В ЗР ме подсетихте да следя. Имам нужда от маски за коса. Купих си една маска от 1л и толкова ми е омръзнала, че ще почна да отсипвам на родата...

# 81
Не знаех, че ЗР имат черен петък. Ще се възползвам и аз, ако има намаление, хвърлила съм око на някои нови за мен продукти, но ми идват скъпички на редовна цена.

Следя и сешоар с добър дифузер, мисля да взема и преса за племенницата, ама там съм боса и още проучвам как да избера хубава.

# 82
  • София
Зора миналата година имаха намаления преди черен петък и бяха по- изгодни нещата от другите сайтове по черен петък.
Сега, няма нужда да спомената , че в Емаг има 2-3 топ оферти, но винаги са изчерпани.

# 83
Не знаех, че ЗР имат черен петък. Ще се възползвам и аз, ако има намаление, хвърлила съм око на някои нови за мен продукти, но ми идват скъпички на редовна цена.

Следя и сешоар с добър дифузер, мисля да взема и преса за племенницата, ама там съм боса и още проучвам как да избера хубава.

За преса препоръчвам да погледнете на ремингтон.

# 84
  • Бургас
И за мен водите на Ина са абсолютно прехвалени. Заради масовата реклама хората си мислят, че са нещо уау. Иначе не отричам, че маркетинга им е много добър.

# 85
  • Сливен
За преси ,като харесате проверете в Озон,преди година си купих преса от там ,чувствително по-евтина от всички други сайтове.

# 86
Благодаря за предложенията, момичета Flowers Hibiscus

# 87
Здравейте, ще използвам черния петък за закупуване на столче за кола. Моля да ми кажете освен Хиполед (25%), Комсед (30%), другите магазините правят ли намаления тогава?
Магазин Вис виталис? Рошко? Малечко?

# 88
Здравейте,
Ще следя за козметика, в About you, Fashion days и нещо за дома и каквото дойде. Миналата година покрай намаленията успях да взема козметика за подараци за Коледните празници. Не успях да се вредя в намалеянията на Лили и дано тая година пак да има.

# 89
Златна рибка не помня дали правят Черен петък, но почти всички продукти ги в сайта Арлен, откъдето от години насам си купувам всичко на Черен петък за 1 година напред.

Общи условия

Активация на акаунт