Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 250 063
  • 2 843
  •   2
Отговори
# 1 095
Aз ще дебна за  iphone 13 и един конвектор за спалнята ..
Някой някъде нещо да е видял?

И аз ще дебна за iPhone. Ама май не ги намалят никъде 😢

# 1 096
Не ме устройва падането на цените.
Ще пазарувам когато ударят дъното Joy..инак...нье!
 Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 1 097
Връщането към Манго е безплатно, а към Манго аутлет зависи от тежестта на колета (връща се с БГ пощи). Ако е тежък, е скъпо, да. Но в никакъв случай не е сложно връщането. Недейте да подвеждате! Друг е въпросът, че в последните две години дрехите им стават все по-големи боклуци. Може би само кожените якета и дънките си струват.

# 1 098
Зората винаги така си кръщават промоциите опасно падащи цени.Според мен ще има сега и следващия петък също в магазините за техника,но този петък заради емаг ще са най-големите намаления навсякъде.Техномикс ги харесвам,доколкото знам са почнали да отварят физически магазини в цялата страна,няма да са само онлайн и в София скоро.
Аз си чакам памперси,някой парфюм евентуално и една прахосмукачка с контейнер на филипс съм харесала за подарък.Скромна ще съм този черен,нищо не ми трябва коледните вече са накупени и някой пристигнаха.И моят подарък очаквам,новата книга на Краля,всяка година за рд-то ми издава по една нова 🤣🤣🤣 ( знам че е просто съвпадение,но пак се радвам )

# 1 099
# 1 100
Протектори за матрак ми трябва. Да знаете къде има на Черен петък?

# 1 101
Здравейте, търся мъжко зимно яке, което да е с такава материя, че когато вали капките да не попиват в якето, а да се стича по него. Някой ако знае как се казва самата материя + място, от което може да се закупи ще съм много благодарен

# 1 102
Здравейте, търся мъжко зимно яке, което да е с такава материя, че когато вали капките да не попиват в якето, а да се стича по него. Някой ако знае как се казва самата материя + място, от което може да се закупи ще съм много благодарен
Спорт депо, icepeak са най-бюджетни и Декатлон за по евтини са. Гледа се водния стълб на етикета, зависи за какво го искаш, ако е за градски условия и Декатлонските вършат работа

# 1 103
  • София
GORETEX - напиши в Гугъл и виж устройва ли те.

# 1 104
Протектори за матрак ми трябва. Да знаете къде има на Черен петък?
Аз съм много доволна от тези в Jysk . И сега са намалени и ще има и ЧП , но дали допълнително ще са ...не мога да ти кажа . Преди 2 месеца взех от там и по спомен размер 120 беше 25 лв ..сега са 30 вече ( намалени). Доста често пускат евтини по хранителните магазини -Лидл, Кауфланд ...виж сигурно има и в Айко, Дилиос и др. магазини изброени по-горе;)

# 1 105
  • Пловдив
Якета за дъжд има много добри в Декатлон.

# 1 106
Това в Зората е пълна пародия .. 😂😂 Няма смисъл да си губите времето да разглеждате

# 1 107
Пародия е навред..в емаг са вдигнали цени нощес ...ма няма да купя така, не се прави така...аман от номерЦа...

# 1 108
  • Сливен
Тета,ти си на ти със законите.Нали имаше някаква промяна,че нямат право в рамките на 30 дни нещо си да променят или то беше само,че нямат право да сумират отстъпките.

# 1 109

Общи условия

Активация на акаунт