Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 250 058
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 1 245
Показаният модел на инстант пот е само за вариации под налягане. Няма запичащ капак. Иначе продуктите на марката са топ.

# 1 246
  • Бургас
Аз съм пас за емаг. Каквото си бях харесала го има намалено и по другите сайтове. Даже на същата цена намалено. Не знам доставчика ли се наговаря с всички.

# 1 247
Никакъв черен петък няма в emag според мен. Миналата седмица си купихме хладилник с фризер за 453лв.от там. В момента е на цена 753лв. В България черният петък е разочарование, пускат по 1-2 намалени бройки и толкова

# 1 248
  • София
Аз съм разочарована от Техномаркет. Бях харесала хладилник, даже май писах. Миналата седмица в Технополис беше 1129, в Техномаркет 1369. Сега са го намалили на 1169. Безумно. В Зора е на 1050лв, но довечера ще се консултирам с познат и ще преценя.

# 1 249
  • София
Отчитам се с тиган за палачинки от Емаг. Bernhaus, розов за индукция предлаган  от ЕМАГ излезна ми 11 лева и нещо с доставката. Имаше положителни отзиви за модела. По други сайтове същия тиган е по 22 лева.

Относно цените, аз винаги проверявам и на други места дали намалението е реално.

# 1 250
В емаг малко неща са с реално намаление. Кафето е на добри цени.
За сега Зора ми изглеждат с добри отстъпки. Някой питаше за електрически четки за зъби https://zora.bg/product/hx680735-sonicare

# 1 251
Аз съм доволна от емаг, все неща, които си следя

Скрит текст:

Към поръчката на Нестле добавих и няколко неща да допълня до безплатна доставка. Кутия с капучино излиза 7 и нещо.

Скрит текст:

# 1 252
Аз анулирах поръчката от емаг и пуснах от технополис, че с 30 лЪва по-евтинЖос намерих каквото търсих.

За цените..сигурно ти е изчерпано нещото и заменят със съкото но от външен търговец, а неговата цена не е същата като на предния...

# 1 253
Да ви попитам - направих поръчка в емага и я платих с карта, но после анулирах, че се оказа, че трябва да поръчам 2 броя от нещото. Кога възстановяват сумите, знаете ли?

# 1 254
Аз заредих душгелове на Bioderma и глави за ел. четки за зъби за една година напред от Емаг, няма по-добра цена, но и аз се разочаровах, че имаше такса за доставка и наложен платеж, общо 7 лв., въпреки че всичко, което поръчах се предлага от Емаг. Ако трябваше да взема само едно нещо не се връзва сметката. Исках да поръчам и машинка за подстригване, но на нея ми отчиташе още 10 лв. доставка и се отказах.

# 1 255
  • Бургас
Момичета, някой питаше за Амазон. В Английския и немския има черна седмица от днес до 28-ми.

# 1 256
Да ви попитам - направих поръчка в емага и я платих с карта, но после анулирах, че се оказа, че трябва да поръчам 2 броя от нещото. Кога възстановяват сумите, знаете ли?

При мен до 1-2 дни ги пускат и вече зависи кога ще ги отрази твоята банка. Но в тази кампания може и да се забавят повече..

# 1 257
Благодаря че ме подсетихте и аз ножчета проверих и взех,доста са изгодни наистина.

# 1 258
  • Варна
Сайтовете са пълен леш... технополис въобще не иска да зареди, нито ЗР...

# 1 259
Батутите на Мапи в емаг стават ли? Диаметър 184 см се чудя дали ще е малък? Малки са децата още, едното на три, другото бебе

Общи условия

Активация на акаунт