Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 250 306
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 1 515
  • Варна
Моля някой да снима как му дава 20 лв доставка до офис! Наистина!
Слагам 65 инчов тв за проба и ми дава това. Не знам какво по обемно да поставя

...

second, заповядай. Аз пробвах с това гейминг бюро. Преди 2 месеца когато се замислях за него ми даваше същите цени за доставка. В крайна сметка се отказах от него, че много място щеше да ми заеме. При мен обаче е 15 лв. до офис на куриерска фирма , а финалната цена за доставка се разбира преди завършване на поръчката. Simple Smile

Скрит текст:

Упоменато е, че доставката е платена. Въпрос на сметка и сериозно проучване за най- изгодни цени и оферти. Simple Smile

Последна редакция: сб, 19 ное 2022, 16:23 от floren

# 1 516
На първата страница в описанието ясно пише “платена доставка”. Ясно е че сумата за доставка се вижда на втора стъпка, но все пак не подвеждат никого според мен.

Последна редакция: сб, 19 ное 2022, 16:29 от second

# 1 517

Зависи от града до който се доставя, от периода на годината, и т.н 
Написано си е, всеки да си проверява.
Кьорав карти не играе..са казали хората.
При мен в град Х можедоставка на тв да е безплатна, при друг в град У да е 15 лв. Различно е...
Когато не ме устройва цената за доставка от доден сайт, търся нещото в друг с БД.
Ако много го искам и мога да преглътна доставката, поръчвам..

Най-обичам с БД да купувам, но не винаги е възможно...Simple Smile

# 1 518
  • оттам, откъдето започва България

Еспресо машина DeLonghi EC221.B, 15 bar, 1100 W, Ръчна капучино система препоръчвам. 10 години вярна служба и продължава да работи.

# 1 519
Моля някой да снима как му дава 20 лв доставка до офис! Наистина!
Слагам 65 инчов тв за проба и ми дава това. Не знам какво по обемно да поставя

За фитнес уредите на самата страница пише че доставката е платена и в огромно каре че е съгласно тарифите на съответния куриер.
Всичко е въпрос на сметка- устойва ли те финалната цена или не. И аз съм си купувала обемни и тежки неща от амазон до склав в германия, на които като платя 200-300 лв с превозвач до бг ПАК ми е било по изгодно, отколкото да си ги купя от тук. Просто човек ако иска да шопингува-гледа внимателно.

Говорим за по-голяма детска играчка по принцип. Аз пак казвам с доставката с куриер ок, но защо и на място в офиса? Принципен ми е въпросът, нищо повече, да го махнах като опция просто Simple Smile

# 1 520
Много обичам да пазарувам в Златна рибка, магазина ми е под носа (в София) и винаги поръчвам онлайн с доставка до него. Освен отстъпките ми пращат и допълнителни кодове, които важат и за намалена стока.

# 1 521
И на мен ми начислява 20 лв за доставка на дървена детска кухня и някои дреболии. Реших да купя от Лидл другата седмица... 😆 там ще ми е с още 20 по-скъпа, но пък връщането ще ми е по-лесно, ако нещо се наложи...

В Пирин хил каква е била отстъпката?

# 1 522
Днес поръчах от Озон, 3 книги, на обща сума 51лв , и цена за доставка до адрес 5лв.
Пуснах до офис,че е безплатна.

Биодерма в емаг, точно да си взема, сметнах нещата ии дали оттях ще поръчам ,или ще взема от аптеката "2х500мл,на цената на 1" - идва същото. И не направих покупка.

За сега май Нотино и от аптеките ще пазаря, тепърва

# 1 523
Здравейте, да сте попадали на бюджетна въртяща четка за коса. Heart Eyes

# 1 524
  • София
Някъде да сте попаднали на добра робот-прахосмукачка на ЧП? Румба или Ксиоми.  На повечето места нямат хубаво описание и не мога да разбера ни смукателна мощност, ни шум, в Техмарт например само са плеснали моделите.

# 1 525
Някъде да сте попаднали на добра робот-прахосмукачка на ЧП? Румба или Ксиоми.  На повечето места нямат хубаво описание и не мога да разбера ни смукателна мощност, ни шум, в Техмарт например само са плеснали моделите.

Има премного клипчета и ревюта в ю тюб. Има и тема за роботите, там ще ви упътят.

# 1 526

В Пирин хил каква е била отстъпката?

В Пирин Хил -14% и -15% все още е активно намалението.
Не е нещо кой знае какво, но мен ме устройва защото бях набелязала няколко модела за подарък и така 1 ми излезе безплатен. Щях да ги взема и без намалението, за това е добре дошло.

# 1 527
Вчера питах за Lumea-та и никой не ме отрази, някой има ли BRI 924 да каже дали е доволен от този модел или да препоръча друг, ако е доволен ? Grinning

# 1 528
Аз поръчах тази, поне като прочетох спецификациите ми хареса, а и държах да е с моп. Видях я от един друг потребител. 😁 Първо исках да взема румба комбо на irobot, но е изчерпана навсякъде.

https://mobisector.com/xiaomi-dreame-d9-lds-prahosmukachka-robot

# 1 529
Следя ви и благодаря за коментарите. Аз си вземи инстант пот от промоцията на сайта им. По-стария с два капака и 8 л. До сега не съм имала нито мултикулур, нито air frier. Но пък готвя много и обичам да експериментирам.
В Емаг си харесах слушалки и резервни четки за четка Филипс, но на всичко отделно ми сложи доставка и то се загуби смисъла от намалението.
Миналата година си взех Xiomi пречиствател за въздух и съм много доволна от него. Препоръчвам го. Доста бързо почиства въздуха, а аз съм в широк център на София, където въздуха не само се вижда, а ни чука по прозорците.

Общи условия

Активация на акаунт