Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 250 045
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 1 680
Уайкики сега са пуснали по-добро намаление, с код за 30% отстъпка, но аз вече поръчах.

# 1 681
Нотино са пълен смях. Миналата седмица поръчах коледния календар на Бенефит, който на редовна цена беше към 16/сто шестдедет/ и няколко лева, с промокод, излезе крайна цена 134 лв. Днес, с огромните 20 % намаление, редовната цена на календара е 184 лв, а с отстъпката идва 148. Съвсем ни взеха за мезе! В Сефора тоя календар е 140 лв.

# 1 682
Накрайниците орал в гледам, излизат изгодно, по около 7 лв бройката.
https://www.notino.bg/oral-b/floss-action-eb25-4-rezervni-glavi- … a-zbi/p-16105775/

Не са вдигани те, около и над 10 лв им върви бройката.

# 1 683
Някой знае ли на LC Waikiki има ли опция доставяне до офис на еконт. Не искам до адрес.

# 1 684
Някой да е виждал нещо намалено за младежко акне? Примерно серия Акнекеър или Биотрейд

# 1 685
  • Пловдив
Някой знае ли на LC Waikiki има ли опция доставяне до офис на еконт. Не искам до адрес.
Като ти звъннат за доставка, им кажи да ти оставят пратката във офис. Аз така процедирам, тъй като рядко ме намират вкъщи.

# 1 686
Като ти звъннат за доставка, им кажи да ти оставят пратката във офис. Аз така процедирам, тъй като рядко ме намират вкъщи.

А колко се плаща в офиса? Питам понеже исках да поръчам заради безплатната доставка.

# 1 687
  • Пловдив

А колко се плаща в офиса? Питам понеже исках да поръчам заради безплатната доставка.
Не се плаща нищо допълнително.

# 1 688
От Уайкики не се заплаща пренасочването, но само до определен офис, а не до този, който ти искаш.

# 1 689
  • Пловдив
От Уайкики не се заплаща пренасочването, но само до определен офис, а не до този, който ти искаш.
Винаги са ми пренасочвали пратката до офис, който посоча, без да плащам нищо.

# 1 690
  • Където морето целува небето...
Скрит текст:
Моята поръчка от зара още се обработва. Пуснаха я от магазина, няма никакво развитие от петък до сега. Sad
При мен винаги пристигат за около 6-7 дни поръчките от тях (Бургас в магазин). На ЧП може и повече.

В сайта излиза ETA 23 ноември. А още не е процесната поръчката..
В интерес на истината една от поръчките ми преди седмица, пристигна в комбинация с друга, без изобщо да мръдне статуса. Забавиха се с ден от обявения срок, но ми писаха мейл с извинение. Това за едната поръчка, втората дойде в същия плик, без известие.

# 1 691
  • Бургас
Търся отзиви за
сайта на Интерматрак?  Предлагат на доста добри цени матраци и възглавници. Тази на Тед с охлаждащ гел е на цена 59лв., докато другаде се предлага от 69лв.нагоре!

# 1 692
  • София
Нотино са пълен смях. Миналата седмица поръчах коледния календар на Бенефит, който на редовна цена беше към 16/сто шестдедет/ и няколко лева, с промокод, излезе крайна цена 134 лв. Днес, с огромните 20 % намаление, редовната цена на календара е 184 лв, а с отстъпката идва 148. Съвсем ни взеха за мезе! В Сефора тоя календар е 140 лв.
+1
Сложила съм ФДТ,който ползвам в любими и му следя цената.До вчера беше 63 или 67 лева след някакво намаление.
Днес намален веднъж с 13 % и след това още едно намаление за ЧП с около 15% и крайна цена=74 лева.
Не знам глупаци ли мислят,че имат срещу тях.И да вземат да измислят нещо с тази такса доставка.Дори и да отидеш на място в магазина им пак те чарджват.Ами дразнещо е.

# 1 693
  • Варна
Търся отзиви за
сайта на Интерматрак?  Предлагат на доста добри цени матраци и възглавници. Тази на Тед с охлаждащ гел е на цена 59лв., докато другаде се предлага от 69лв.нагоре!

Аз съм поръчвала от този сайт. Коректни са. Само не знам дали друг път няма да я намалят повече тази възглавница. Винаги са в промоция нещата там. Ако ви е спешно, поръчвайте смело.

# 1 694
В нотино са на сметка марките които са с 40% намаление.
Сапун Дав идва на левче и 10 ст. Дезодорант Дав 150 мл на 3 лв.
https://www.notino.bg/dove/original-dezodorant-protiv-izpotjavane/p-407375/

https://www.notino.bg/dove/original-sapun/p-407377/
Не всичко е в ЧП, а само определени марки Wink
Там си е ок намалението.

А споменатият ФДТ не е сред марките които имат намаление в момента от промото ЧП, щом е само с 13%намален.

Общи условия

Активация на акаунт