Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 249 968
  • 2 843
  •   2
Отговори
# 1 785
Le parfium ще имат ли черен петък?

# 1 786
За мен всичко е полезно. Миналата година като се лтчитахме всекидневно на коя до къде е поръчката на Лили също беше полезно. Темата няма правила, всеки пише каквото го вълнува , свързано с черния петък

# 1 787
  • Вестерос
Естествено, че е полезно, ето ако не бяхте коментирали за мангото няколко поста, щях да пропусна, а направих поръчка за 130 лв...

# 1 788
  • София
Le parfium ще имат ли черен петък?
Сайт - все едно без него, Фейсбук - неподдържан... Как да разбере човек?! Колкото и да се старая да избирам българското, понякога е кауза пердута.

# 1 789
На Лили да очакваме ли пак такъв хубав черен петък, както миналата година? Засега само на отделни стоки имат по -50%.
И от магазините за техника остана ли някой, който да не си е направил предварително черния петък и да прави намаление тази седмица?

# 1 790
от  емаг с външен доставчик , днес ми доставиха в нас ..изненадващо бързо, ...малко е по начукан и продупчен кашона..дано не е счупен плота ще видя чак довечера

# 1 791
  • Пазарджик
Момичета аз се обърках, кога е намалението на HM?

# 1 792
Скрит текст:
Ще ходя до Метро в края на седмицата и ще си купя един брой сапун Дав, за проба Simple Smile

Писах за тази промоция в друга тема - тя май е Коледна, а не за ЧП - при всяка поръчка на сайта на Кохинор (материали за рисуване и писане), сега получавате безплатен подарък по избор (книжки, печати и др.). БД е над 50 лв.

От тук се избира подаръка: https://shop.koh-i-noor.bg/bg/product/koledni-podaraci/
Може да си го сложите в количката предварително и после да изберете какво да поръчате (аз така направих).

# 1 793
# 1 794
Момичета аз се обърках, кога е намалението на HM?

Сега има всеки ден по 25 % намаление за лоялни клиенти на различни раздели. Вчера на бельо, днес е на плетива и обувки. Същинският май ще по-натам, защото на сегашното пише пре-ЧП.

# 1 795
Хора, спрете се с тези сапуни, доставка или какво да си купя от lcw!

Темата е да покажем къде, какво е намалено за ЧП, а не да обсъждаме, става ли този суитчър или дали ми е дошла поръчката от емаг или не!

Е, не разбрах оплакването. Всичко има връзка с черния петък. Все едно сме коментирали времето в Алпите.

# 1 796
На Лили да очакваме ли пак такъв хубав черен петък, както миналата година? Засега само на отделни стоки имат по -50%.
Тази година май ще са по-пестеливи. Аз поръчах пасти за зъби, цените са добри, и подаръци бяха сложили,  вчера си взех пратката. Много бяха бързи.

# 1 797
Тази година май ще са по-пестеливи. Аз поръчах пасти за зъби, цените са добри, и подаръци бяха сложили,  вчера си взех пратката. Много бяха бързи.
Какви бяха подаръците дето бяха сложили вътре?

# 1 798
В сайт top trends има голямо намаление 50% на абсолютно всичко,някой неща са даже на 60%.Има всичко за уют,кухня,аксесоари,бижута ,чанти… Аз си взех един поднос,колие и поставка за грим/бижута.

# 1 799
  • Русе

Днес питах в кварталното Лили и ми казаха, че няма да има черен петък, защото има черен месец. Раздават каталози , които ако бъдат върнати след 15.01, дават право на отстъпка от 15 процента от следваща поръчка.
На НМ днес има -25 процента на плетиво и обувки, а Комсед имат ЧП - 25 процента този уикенд.
В петък поръчах телефон от Технополис и още не са се обадили. Чакам и от Манго Аутлет една поръчка, като единия артикул е изчерпан.

Общи условия

Активация на акаунт