Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 249 850
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 1 965
Аз с Кикито имам един проблем, странни са им ръкавите. Всичко гледам да пробвам преди да купя и не поръчвам онлайн, само в магазина.

Сигурно през седмицата в мола може да е ок, но събота и неделя е страшна лудница.

# 1 966
В официалния сайт на Nike има кодове с намаления,а при регистрация имате и безплатна доставка. Поръчах модел доста по- евтино от бг сайтовете

# 1 967
  • Beyond the stars

# 1 968
  • при моите любими
Някой дали знае утре ще има в Ciela черен петък?

# 1 969
Някой дали знае утре ще има в Ciela черен петък?

Ще имат -25 процента на техните книги

# 1 970
  • София
Спрете се, моля ви, слаба съм 😔

# 1 971
В Мол Русе това ще са намаленията:
Скрит текст:

# 1 972
  • Г. О.
Здравейте. Знаете ли дали някъде ще има намаление на телефони?

# 1 973
Днес в The Mall- Mango са до -50%, Humanic имат допълнително 20% И на намалени. В Reserved не видях табелка за намаления, през Mohito не минах. Мисля си, че каквото е намалено до момента, това е и от утре, та и уикенда. В Triumph има 25% на всичко в магазина, с изключение на някои щендери, които не влизат в намаленията. Екип на БТВ бяха на партера, сигурно ще снимат заблудените и очакващи оферти хора.

# 1 974
Във физическият магазин на Reserved си взех палто с 30лв.по-добра цена от онлайн магазина им.Обаче нямат обявено намаление по витрините.

# 1 975
Доста магазини в моловете са обявили още сега ЧП.
Иначе се интересувам за утре за Сердика и The Mall, има ли списъци с намаленията по магазини?

# 1 976
Доста магазини в моловете са обявили още сега ЧП.
Иначе се интересувам за утре за Сердика и The Mall, има ли списъци с намаленията по магазини?
За Сердика мернах някъде назад в темата. Вижте в сайта на мола.
За The Mall все още не откривам, което е тъпо...вече сме в (уж) намаление.

# 1 977
# 1 978
  • София
Имат списък и The Mall https://themall.bg/event/black-friday-the-mall/

# 1 979
На Дъглас има безплатна доставка и намаления в момента. Някой да ме разубеди да купувам преди да фалирам 😂😂

Общи условия

Активация на акаунт