Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 249 908
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 1 950
# 1 951
  • Beyond the stars
Reserved също мернах с 20%.
Sinsay 20% и бд над 24лв.

# 1 952
  • София
Днес получих моя Instant pot duo crisp. Не бях чувала за него и разбрах от темата тук и не само, че ми хареса, ами убедих и две приятелки да си купят 😂. Много съм доволна от покупката и ви благодаря, че ме открехнахте за нещо толкова яко. А и цената на черен петък беше супер. 😎
Сега търся коледна елха на прилична цена с повече иглички, не много голяма. 🙂

# 1 953
Мижав Черен петък нещо, много малко са тези 20 процента, гледам в синсея, малко намалява, ще пасувам.
В юск има също намаление, но не е на всичко..всъщност там е като обикновена четвъртъчна брошура намаленето, нищо необичайно...

Аз търся рядка елха, не гъста, да прилича на истинската...в икея са такива, на други места не знам къде има..ще се оглеждам.

Последна редакция: чт, 24 ное 2022, 11:42 от teta75

# 1 954
  • някъде там

Като за без пари... ФЕШЪН ДЕЙС

# 1 955
  • Сф
Мижав Черен петък нещо, много малко са тези 20 процента, гледам в синсея, малко намалява, ще пасувам.
В юск има също намаление, но не е на всичко..всъщност там е като обикновена четвъртъчна брошура намаленето, нищо необичайно...

Аз търся рядка елха, не гъста, да прилича на истинската...в икея са такива, на други места не знам къде има..ще се оглеждам.
Метро? Мосю Бриколаж?

# 1 956
  • Пловдив
Момичета лаптоп търся за дъщеря ми, един тънък модел на Хуауей, беше към 1700 на реална цена, не се сещам за конкретния модел, само че беше тънък доста🤪🤪🤪 Искам да е изненада и не мога да я питам. Някой има ли лаптоп на маркат, ок ли са и къде мога да купя с намамление?
Мога и други да видя, да са тънки и леки и да щадят очите. За учене и курсови и трябва. И филми ще сваля и гледа.

Търся и кувертюри за спални, на Юск харесвам, дали ще имат ЧП?

Заради Пийк, ей ся на ранина наринах за 100 лв във вита голд добавки:) Виновна си,! 🤭🤣❤

Имам този Huawei закупен преди 2 години на редовна цена от Технополис, защото го следях дълго и за черния петък го скриха, а на останалите възможни места с отстъпка пишеше, че е изчерпан. Появи се наличност почти навсякъде след черния петък, разбира се на стандартна цена. Скъп беше (поне за мен), тогава около 1700 лв., но не съжалявам за покупката.

Последна редакция: чт, 24 ное 2022, 12:15 от sladurka3333

# 1 957
Аз мислех да пусна една поръчка в Синсей, но не ми приема адреса и се отказвам (сайтът и преди правеше така - просто упорито твърди, че не съм си попълнила адреса правилно и ме насочва към адреси на някакви села, които не съм и чувала).

От предните поръчки получих всичко, малко съм разочарована от Стативи, че я отмениха (искаха да заменят, но аз пък не искам замяна).

# 1 958
  • Beyond the stars

Като за без пари... ФЕШЪН ДЕЙС

Благодаря за подсещането , метнах едни бели кожени кецки US polo за 30лв. Blush

# 1 959
На Синсей трябва да се попълни пощенски код, който е с падащо меню и  се изчаква около минута, за да се появи. И мен ме мота 10мин.
Отдавна бях хвърлила око на чаши и сега се възползвах от 20%
https://www.sinsay.com/bg/bg/chasha-s-chiniya-5734q-00x

# 1 960
Някой има ли проблем с логването в технополис? От няколко дена все ме изхвърля а днес изобщо не мога да си вляза в профила, даа проверя статуса на поръчката. Поръчах на 19ти още ми се обработва поръчката

# 1 961
Pure love, аз взех елха миналата седмица от бриколаж - 1.20 на 40 лв. (на промоция).

# 1 962
Загуба на време е ровенето в Уайкики... за 30 мин не мога  да намеря дори налични неща в сайта

# 1 963
При Кикитата откакто пускат БД през седмица, нищо интересно не остава. Triumph

# 1 964
Във физическите магазини дали ще си струва да се ходи утре? Кики/ ХМ?

Общи условия

Активация на акаунт