Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 249 933
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 1 935
Аз днес трябваше да получа пратки от еконт на адрес (от емаг, 6 артикула - 6 пратки), но гадовете са сложили такса за пренасочване до офис/адрес. Е, отлагането на друга дата, нямаше такса - та' да дойдат в друг ден.
И при мен така, много били заети куриерите и … бам … пренасочване към офис Sad

# 1 936
  • София
Момичета,които пазарувате от манго аутлет,за колко време ви идват поръчките? Поръчах на 16.11 и нямам идея кога да я очаквам. Благодаря Hug
6 - 7 работни дни от изпращането. Имам също поръчка от 16.11, изпратена на 18.11, чакам я петък, събота или понеделник.
Моята от 16ти дойде вчера, вижте си номера за проследяване.

# 1 937
Офф аз искам да си откажа моята, но не знам как. Писах им на страницата в ФБ нищо.

# 1 938
Момичета,които пазарувате от манго аутлет,за колко време ви идват поръчките? Поръчах на 16.11 и нямам идея кога да я очаквам. Благодаря Hug
6 - 7 работни дни от изпращането. Имам също поръчка от 16.11, изпратена на 18.11, чакам я петък, събота или понеделник.
Моята от 16ти дойде вчера, вижте си номера за проследяване.

Нищо не ми излиза с тракер номера....

# 1 939
Поръчах от Уайкики на 50% и след час излезе ново намаление- 2ри брой за 1 лв и намаление до 70%. Как да откажа поръчката и да направя нова?

# 1 940
Поръчах от Уайкики на 50% и след час излезе ново намаление- 2ри брой за 1 лв и намаление до 70%. Как да откажа поръчката и да направя нова?

Вож от проследяване на поръчка най-долу... Напиши мейл и номера и някъде трябва да има отказ

# 1 941
  • 1st floor
На мен в Уайкики ми даде код A15C6DB03EE, валиден, ако пусна поръчка до 30 минути за 30% отстъпка.Не знам как ги смятат отсъпките, но например един пуловер от 29,99 го намали на 15,74 с 30% OFFUP TO 70% OFF - BLACK FRIDAY 25% OFF . Друг от 29,99 стана 17,84лв. Грабнах три пуловера и едни шорти, не можах да разгледам по-подробно, много зор ми дават с тия 30 минути. Flushed Дано ми харесат нещата, защото предишната поръчка беше разочарование.
Ххахахаха, дописвам - то си имало код EXTRA30 до утре, ама кой да види...За тяхна сметка е - можеше поръчката да е по-голяма. Laughing

Последна редакция: чт, 24 ное 2022, 05:36 от НеПоКоРнА

# 1 942
Зара започват довечера в 20:00 в Арр-а, в 21:00 в сайта и утре на място в магазините Simple Smile

# 1 943
Интересувам се от Vichy фон дьо тен и/или на Lumene. Някъде да има хубави % също така и на дермокозметика за тяло и лице.

# 1 944
Никой нищо не каза за Mohito, аз също питах.
Това може би означава, че не правят намаления.
mohito правят страхотни намаления януари. всяка година събирам по някое яке за смешни пари тогава

# 1 945
Гледам Марково Спа хотел имат 30% черен петък. Запазих 2 нощувки с 2 вечери и закуски за 2ма възрастни и 2 деца на 3 и 7. Давя ми цена 643. Не съм вкарвала промокодове и т.н дали товя е реална отстъпка...няма и обяд. Добра ли е цената?

Пише, че Черен петък е от 25.11, т.е. още  е е настъпил за този хотел.

# 1 946
Mohito ще имат намаления, но само на избрани артикули.

# 1 947
  • Горна Оряховица
Гледам Марково Спа хотел имат 30% черен петък. Запазих 2 нощувки с 2 вечери и закуски за 2ма възрастни и 2 деца на 3 и 7. Давя ми цена 643. Не съм вкарвала промокодове и т.н дали товя е реална отстъпка...няма и обяд. Добра ли е цената?

Пише, че Черен петък е от 25.11, т.е. още  е е настъпил за този хотел.
да сега видях. Отварям днес и всичко е заето...ще си остана с вчерашната резервация, така или иначе вече няма нищо възможно за резервация...с 2 думи пълна измама Simple Smile

# 1 948
Арома взеха мерки по казуса с рекламацията. Всичко е точно Blush

Последна редакция: чт, 24 ное 2022, 11:54 от V.P.

# 1 949
Пиша, за да изкажа разочарованието си от Арома. Вчера си получих пратката като един от продуктите се беше излял в кашона и изцапал всичко друго в него. Мисля си, че са знаели за това, защото точно под него беше сложена попивателна хартия...
Реших първо да пиша на тях, все пак винаги стават грешки и ако желаят, могат да се реваншират. Уви, съобщението е прочетено, пускат си публикации, а не ми отговарят.
Не съм за 15лв ама оставя неприятно чувство.

Предяви писмена рекламация. Сайт имат ли, трябва да са посочени имейли за връзка, или адрес в краен случай. Пиши им там, ако не реагират отново, пускаш сигнал в КЗП.

В юск мижав ЧП, само някои неща намалени, не всичко.

Общи условия

Активация на акаунт