Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 249 939
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 1 920

Някой поръчвал ли си е от техните албуми и ако може да сподели мнение?
Аз имам от тях. Бяха пуснали оферта 3 малки албума за 25лв + 6лв доставка
Горе долу съм доволна. Тоест албумчетата са си много сладки, за тия пари са си супер. Някакъв по модерен вариант на старите снимки на хартиен носител. Иначе планирам да поръчам от тези с твърдите им корици след празниците, но този път ще подбера снимките. Общо взето като почнете да избирате снимки от галерията трябва да внимавате, защото аз избрах един път само 20, после се върнах да избера останалите и те така се омешаха, че едва ги подреди. Всяко цъкане е поредна снимка, не де редят според поредността на галерията ви.

# 1 921
Аз днес трябваше да получа пратки от еконт на адрес (от емаг, 6 артикула - 6 пратки), но гадовете са сложили такса за пренасочване до офис/адрес. Е, отлагането на друга дата, нямаше такса - та' да дойдат в друг ден.
И при мен така, много били заети куриерите и … бам … пренасочване към офис Sad

# 1 922
Mohito дали ще имат черен петък? Не помня минали години как беше.

# 1 923
  • София
https://www.leshti.bg/black-friday-2022.html
Лещи, на добри цени.

# 1 924
Хранителни добавки:
https://www.vitagold.bg

Попаднаха ми случайно, но май ще поръчам някои неща☺️

# 1 925
В health store ще има ли някакво намаление, или код?

Днес в еконт беше ужас, на обяд имаше 30 човека опашка.

# 1 926
The body shop имат намаления

# 1 927
Кибер понеделник в Лили на 28 ноември:
https://shop.lillydrogerie.bg/promo4?product_list_order=best_dis … -wcnsE2W8lAdOICd8
Много постна ми се вижда тази промоция, нищо не си харесах. По-добре да пуснат черен петък. 😊

# 1 928
Знаете ли дали ще има намаления/черен петък в Estil? Какъв процент намаление би могло да се очаква?

# 1 929
Никой нищо не каза за Mohito, аз също питах.
Това може би означава, че не правят намаления.

# 1 930
Момичета,които пазарувате от манго аутлет,за колко време ви идват поръчките? Поръчах на 16.11 и нямам идея кога да я очаквам. Благодаря Hug

# 1 931
Момичета,които пазарувате от манго аутлет,за колко време ви идват поръчките? Поръчах на 16.11 и нямам идея кога да я очаквам. Благодаря Hug
6 - 7 работни дни от изпращането. Имам също поръчка от 16.11, изпратена на 18.11, чакам я петък, събота или понеделник.

# 1 932
  • Варна
Здравейте, ние ходихме скоро и за три нощувки със закуски, двама и 1 дете платихме 570лв имаше 10%намаление за делукс стая с балкон. Ако това ви помага по някакъв начин за референция Wink

Гледам Марково Спа хотел имат 30% черен петък. Запазих 2 нощувки с 2 вечери и закуски за 2ма възрастни и 2 деца на 3 и 7. Давя ми цена 643. Не съм вкарвала промокодове и т.н дали товя е реална отстъпка...няма и обяд. Добра ли е цената?

# 1 933
Извинявам се предварително ако е обсъждано, но някой знае ли дали ще има Черен петък в Практикер

# 1 934
  • Стара Загора
В Практикер ще има петък, събота и неделя. Информацията е от служител и не знам дали ще е и онлайн или само във физическите магазини.

Общи условия

Активация на акаунт