Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 249 914
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 1 845
Не би трябвало. Сега отворих сайта им, имат и български, но до колкото виждам може да се поръчва само от приложението и в сайта ги няма актуалните промоции.

Винаги може да се изтегли приложението, да се пусне поръчката и да се изтрие после. 😀

ХМ дали ще пуснат по-голямо намаление? От предни години май преди официалния черен петък промоциите бяха по-добри. Или се бъркам?

# 1 846
Момичета лаптоп търся за дъщеря ми, един тънък модел на Хуауей, беше към 1700 на реална цена, не се сещам за конкретния модел, само че беше тънък доста🤪🤪🤪 Искам да е изненада и не мога да я питам. Някой има ли лаптоп на маркат, ок ли са и къде мога да купя с намамление?
Мога и други да видя, да са тънки и леки и да щадят очите. За учене и курсови и трябва. И филми ще сваля и гледа.

Търся и кувертюри за спални, на Юск харесвам, дали ще имат ЧП?

Заради Пийк, ей ся на ранина наринах за 100 лв във вита голд добавки:) Виновна си,! 🤭🤣❤

Последна редакция: ср, 23 ное 2022, 08:38 от JACKLIN*

# 1 847
  • Габрово
О, не искам с приложения. Тоест от Сърбия ли идват нещата? Не схванах нещо...

Фирмата е с регистрация в Сърбия, а готовите неща идват от Румъния. 😁
Поръчвала съм няколко пъти. Последния път ми пратиха един албум, вместо два. Съпортът им е малко неадекватен, но в крайна сметка ми изпратиха и липсващия албум.

# 1 848
И аз се чудя за черния петък в Hm...
Днес ли да поръчам или да чакам...

# 1 849
  • Варна
Според мен би трябвало, а и в момента се води pre-black Friday и е за лоялни клиенти... аз може би ще изчакам..

Не би трябвало. Сега отворих сайта им, имат и български, но до колкото виждам може да се поръчва само от приложението и в сайта ги няма актуалните промоции.

Винаги може да се изтегли приложението, да се пусне поръчката и да се изтрие после. 😀

ХМ дали ще пуснат по-голямо намаление? От предни години май преди официалния черен петък промоциите бяха по-добри. Или се бъркам?

# 1 850

Линк да помоля... към този български сайт? Не го намерих нещо, само с .com накрая намирам...Thinking

# 1 851
  • Пловдив
над 40 лв Wink

# 1 852
# 1 853
WMF имат 20% на всичко плюс намалени стоки и също допълнителни 5 % при абониране за бюлетин. Аз си взех комплект прибори.
Гледах WMF, ами тигана който искам в Айко е по евтин...
Жаки, Юск обявиха черен петък вече и аз днес ще ходя до магазина.

# 1 854
... Искам да е изненада и не мога да я питам. ...
Можеш бе - за една приятелка, която е коментирала някакъв лаптоп и май е същия, ама ти си спорила с нея, че не е. Та кой беше? Wink

# 1 855
  • София
Жаки, да погледнеш официалния представител за България? Оттам може би ще ти дадат насоки? https://consumer.huawei.com/bg/

# 1 856
  • Beyond the stars

Някой поръчвал ли си е от техните албуми и ако може да сподели мнение?

Поръчвам няколко години подред декември - януари от https://www.bonusprint.co.uk/ от белгийската им версия след Brexit. Обикновено по това време пускат безплатни екстра страници и правя годишни албуми с твърди корици максималния брой страници на доста прилични цени. Пристигат с бг пощи. И календар за работа от там поръчвам със снимки трета година.

# 1 857
Момичета лаптоп търся за дъщеря ми, един тънък модел на Хуауей, беше към 1700 на реална цена, не се сещам за конкретния модел, само че беше тънък доста🤪🤪🤪 
Предполагам, че е HUAWEI MateBook 13 - той е Ultra slim, 13 инча. Обаче го няма/не го намирам никъде.
HUAWEI MateBook 13 is a laptop designed for the go. The precisio … xt business trip.

# 1 858
Здравейте! Имате ли идея, дали се очакват по-големи намаления в нотино този петък?  Вече са пуснали намалени разни неща с код black, но все пак ми се струват доста скромни😂

# 1 859
  • някъде там
Фешън дейс затварят сайта в 12 и довечера след 19 часа нови намаления!

Общи условия

Активация на акаунт