Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 249 786
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 1 995
А реално ли е обявеното безплатно връщане в Wikiki? Пише, че се връща през DPD, ,можело в Спийди да го оставиш, но дали не се заплаща? Не успях да си направя акаунт и поръчах като гост.
Да, без никакъв проблем. Носиш с ваучера във всеки офис.

# 1 996
  • София
Сердика център и Парадайс са с един собственик, не би трябвало да имат разлика в промоциите.

# 1 997
  • София
Много интересно, преди няколко дни, в списъка на магазините с намаления в Парадайс, имаше посочен Хиполенд, 22 процента намаление на 25.11. Сега пак прегледах и го няма. Някой да има информарция? Явно няма да има намаление, но съм сигурна, че беше посочено. И в списъците на другите молове няма Хиполенд.

# 1 998
Пратка в офис Еконт може да седи 7 дни, нали?
Да, седем. На мен в имейла ми от тях пише докога ще ме чака пратката в офиса

# 1 999
Бъдете внимателни какво получавате от Емаг, на ЧП поръчах Телевизор Samsung LED 43BU8072, а днес получих 43BU8000. Първо, че никъде по български сайтове не го намерих втория, за да видя на какви цени се е предлагал, второ, гаранцията в профила ми в емаг е за първия телевизор, а аз на практика не съм получила него.

# 2 000
Аз бях поръчала памперси,спален комплект и 2 играчки на детето,едната от които счупена. А другата има 2г гаранция (не сме я отворили ще чакаме Коледа,за да й я подарим,надявам се да няма проблем).Звънях,пратих снимка. Чакам отговор. Получих пратката вчера,съответно вчера се сяързах с тях. Пишете за развръзката на случая,аз също ще го направя.
Бъдете внимателни какво получавате от Емаг, на ЧП поръчах Телевизор Samsung LED 43BU8072, а днес получих 43BU8000. Първо, че никъде по български сайтове не го намерих втория, за да видя на какви цени се е предлагал, второ, гаранцията в профила ми в емаг е за първия телевизор, а аз на практика не съм получила него.

# 2 001
  • София
Изпуснах нишката от толкова инфо 🙂, но H&M какво предлагат за утре във физическите магазини? И на избрано ли?

# 2 002
С какъв код са Wikiki, че иска да въведа действащ, моят не бил актуален?

# 2 003
Изпуснах нишката от толкова инфо 🙂, но H&M какво предлагат за утре във физическите магазини? И на избрано ли?

Минус 20% при покупка над 40 лв.

# 2 004
  • София
С какъв код са Wikiki, че иска да въведа действащ, моят не бил актуален?
EXTRA30

# 2 005
На кикито тоя код 30 не изтече ли?

В ХМ е на всичко 20% надолу, при сума над 40 лв,  дори и на сайта , днес пуснах поръчка.

Да добавя за лоялни клиенти беше май в ХМ, но то бързо става регистрирането.

# 2 006
  • София
На кикито тоя код 30 не изтече ли?

В ХМ е на всичко 20% надолу, при сума над 40 лв,  дори и на сайта , днес пуснах поръчка.
Не знам, преди обяд поръчах с него.

# 2 007
  • където ми е най-добре
А за NEXT някой да е чул или видял за намаление?

# 2 008
Във fashion days има страхотни намаления. Взех за децата Nike revolution 6 за 52 лв за каката и за 36лв за дребния. Nike pico 5 също бяха на добра цена - 36лв за 23,5 номер. Имаше ги в бяло и черно. Доволна съм.

# 2 009
Като гледам май са ти пратили по скъп уж тв.Връщай го задължително.Честно казано след скандала с 65 инчовия тв дето беше преди година две от емаг не бих купила такава техника.

Общи условия

Активация на акаунт