Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 249 892
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 2 115
  • Сф
Я кажете имали някъде намаление на кучешка храна?
*zooplus ги видях
Тук виждам , сега ще прегледам Simple Smile

# 2 116

Елха като показаната е точно каквото НЕ търся. Изобщо не ми харесват, нищо лично, но не ми стоят естествено...даже са ми грозни.

За теб прочетох, че не търсиш гъста, но и други по-напред бяха писали за елха. Това е най-изгодната оферта, която съм срещала.

# 2 117
От дъглас бързо ли получавате пратките си? В смисъл някъде за 2 дни? Аз ще пътувам и след втори декември няма да мога да вземам поръчки и ме е е страх, че моята ще се забави.

# 2 118
  • Варна - Черна гора
И Хобиярн имат намаления https://hobiyarn.com/

# 2 119
  • Fire & Blood
Има намаление на свещи Сцентик, от 25 на 21лв. Тези свещи ухаят уникално, с дървен фитил, имат и капаче. Добре, че пуснаха намаление, че за празниците да си накупя.

# 2 120
Емаг ми разкъсаха пратката на 4 отделни и всяка идва в различен ден. За пренасочване към офис на куриер ме таксува около 3,50лв. Демек ме набутаха.
да, но пък за отлагане в друг ден, не взимат нищо, аз така ги пренасочих всичките за един ден.

# 2 121
Тъжна работа в нашия мол. Единствено в English home и ССС има добри намаления. В Уайкики положението е.. скъпо Wink

# 2 122
Момичета, в Лили май ще пропуснат тази година?
В Лили ще има киберпонеделник.За 2 еднакви продукта -50 %.

# 2 123
На кое 50 - на второто или как?
Да не е ...вземи една бира на цената на две, само сега......Simple Smile

# 2 124
  • София
Black Weekend в Chiniiki.com. Повечето неща са на -20%, мернах някои -30%. Много ме блазнят керамичните съдове за печене на Emile Henry.

edit: Докато напълня кошницата и намалението на половината неща изчезна Rage Еми, поръчах от официалния сайт на Emile Henry, също има -20%.

Последна редакция: пт, 25 ное 2022, 13:12 от MojaveGhost

# 2 125
Излиза че второто е подарък.Купи два еднакви продукта от кампанията(не  всички продукти ще участват) и получи 50% на каса.Така го разбирам аз.Излезе ми банер в Фейсбук,ето  https://www.facebook.com/LillyDrogerieBG/posts/pfbid0vojYtXSbdjf … rzMmZ5ovCxMDLCiRl

Последна редакция: пт, 25 ное 2022, 13:04 от Maya Zhelyazkova

# 2 126
# 2 127

Откъде е тази информация? Не виждам такъв банер на сайта

Покрай eyerim попаднах на още един сайт с добри цени, изглежда надежден. Някой поръчвал ли е от там?
https://www.otticasm.com/en/polaroid.html?p=1

# 2 128
Излиза че второто е подарък.Купи два еднакви продукта от кампанията(не  всички продукти ще участват) и получи 50% на каса.Така го разбирам аз.Излезе ми банер в Фейсбук,но сега не мога да го намеря.Ще бъде само за 28.11

Дано да е така.
Но предупреждавам, че често 50 процента е само на второто, пример - лидл скоро. Да видим дребният шрифт какво точно казва, като излезе промоцията Simple Smile

# 2 129

Общи условия

Активация на акаунт