Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 249 844
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 2 190
Гита на лизинг ли имаш в предвид?Защото ако е така,най вероятно чакат потвърждение от лизинговата компания.Отделно ако стоката която си искала,я няма налична в твоя град софиянци ще трябва да се разправят с поръчката ти,а те сигурно имат бая.Миналата година поръчвах от тях телефон,14 работни дни ги чаках,но си дойде чисто нов.Не беше на лизинг,но си почаках,звъняха ми към десетия ден някъде да ми кажат че имат останали само мостри и ако искам да изчакам,до седмица ще имали пакетирана нова бройка от склада на вносителя на марката.Мен ми трябваше за коледа,така че си изчаках.Нищо не пречи да звъннеш на националния,безплатен им е.
Не ме убивайте с камъни,емаг ще имали кибер понеделник,ей ся ми излезе рекламата 🤣.

# 2 191
  • Вестерос
И при мен жалбите дават ефект, скоро и на колега писах, до КЗП, подмениха му нещата от магазина. А от КЕВР даже лично ми се обаждаха...абе има файда.
Защото, Тете, е важно и как трябва да се напишат Simple Smile

# 2 192
Някой с опит с връщане към емаг? Много ли се бавят?

Един от продуктите от поръчката го върнах, куриерът дойде още на следващия ден, а бях заявила връщане късно вечерта, сега съм в очакване.

# 2 193
Сега получих  инста пот от Емаг. Обаче нещо ме хвана страх с това готвене под налягане и се чудя дали да му дам шанс или да го върна Sad

# 2 194
Току-що поръчах от парфимо, някои от нещата не бяха свърх намалени, но така или иначе щях да ги купувам за подарък. Много съм доволна,че един термокрем, който дебнех на Керастаз е на много добра цена, няма аналог ,проверих навсякъде. Ето линк за който се интересува: 36.50   https://www.parfimo.bg/kerastase-resistance-extentioniste-za-ter … a-za-jeni-150-ml/
Отделно взех Спирала на Лореал бамби за 14. 70. Линк: https://www.parfimo.bg/l-oreal-paris-false-lash-bambi-eye-spiral … -ml-nyuans-black/
Поръчах мъжки парфюм Explorer умерено намален за подарък и Eternity moment на Calvin Klein за мен, пак умерено намален. 5то Авеню на Елизабет Арлен 30 мл за 19.90 пак за подарък. Също мисля, че е добра цена. https://www.parfimo.bg/elizabeth-arden-5th-avenue-eau-de-parfum-za-jeni-30-ml/

Някой да е мернал някъде намалени климацтици? А някой да си е закупил влагоабсорбатор, че не знам какво точно да гледам като характеристики, а трябва да купя?

# 2 195
  • Ланкър, планините Овнерог
Сега получих  инста пот от Емаг. Обаче нещо ме хвана страх с това готвене под налягане и се чудя дали да му дам шанс или да го върна Sad
Хич не му се чуди, а го почвай. Имам го от август, аз също много му треперих и никога не съм ползвала тенджера под налягане. Страшно удобство е. Боб готвя за 1ч в него.

лещичка, статусът, че е платен си стои от понеделник. В София сме, едва ли от друг град чакаме, а и има техен голям магазин на 10мин ходене. Решихме да си спестим мъкнене, че нямаме кола и сега страдам Simple Smile Ще почакам, само да не измислят някоя щуротия накрая.

# 2 196
Пийк, недей да се притесняваш и не го връщай. Преди два месеца си взех ИП. Голямо нетърпение докато дойде. Пристигна, веднага го отворих, зачетох книжката с инструкции, изплаших се, че няма да се справя, опаковах го пак и пуснах заявка за връщане. Имах, по спомен 14 дни, да го върна. Споделих си притесненията с приятелка, тя ми каза да не се страхувам. И така, дадох му шанс и сега почти всеки ден го ползвам. Е, не винаги ми се получават нещата от първия път. Днес например правих кашкавал пане. Кашкавала стана супер, ама без форма, а кошницата за пържене отнесе много търкане докато я измия.

# 2 197
Не го връщай, няма нищо страшно. Аз готвя и с тенджери под налягане, и с него всеки ден, откакто го получих, страхотни са нещата. Вчера правих пълнена свинска плешка 2 кг. за 70 минути стана под налягане и после с другия капак за печене.
Скрит текст:

# 2 198
Аз също никога не бях ползвала тенджера под налягане от страх. Но както ми казаха и на мен, преди да купя ИП, тези тенджери имат много защити. И аз му се плашех в началото, а сега се чудя, как съм живяла без него ☺️

# 2 199
  • София
Densi, чудесно изглежда пълнената плешка. Хубаво , че съм вечеряла вече, а и дозата шоколад изядох 🤪

Аз коментирах в друга тема, но ми изсмяха. Както Venel казва, чудя се как съм живяла без ИП.
Слагам продуктите, нагласям си програмата и го зарязвам. Няма следене кога ще почне да завира, кога трябва да се изключи, намали или от сорта.
ИП е мой приятел - той мисли за мен, а не аз за него! 😉

# 2 200
Някой знае ли процедурата за отказ от поръчка в Дъглас.
Днес им писах за повече инфо във ФБ , казаха, че ще работят и събота, и неделя, но пък в сайта не намирам такава информация. Трябва ли да се попълни декларация?

# 2 201
Сега получих  инста пот от Емаг. Обаче нещо ме хвана страх с това готвене под налягане и се чудя дали да му дам шанс или да го върна Sad

Вчера сложих манджата да се готви под налягане и излязох по работа. Няма какво да те е страх/предполагам за инстант пот говориш/ - и другите момичета са ти казали - те имат много защити,за да са максимално безопасни за потребителите.

Доста глупаво е измислен тази година ЧП в хм, резървд и другите - % намаление, ма при достигане на определен праг. Ай сиктир

# 2 202
От емаг съм връщала един два пъти,до два три работни дни след взимане от куриер ми връщат парите.Явно като го получат и проверят пускат платежното.Все с карта плащам и винаги искам възстановяване на сумата.
За влагоабсорбатор.
Скрит текст:
Първо си вземете метеостанция и вижте колко ви е влажността.После си изберете нещо според бюджета,но тези церезит и малките на габарити не вършат работа.Нашата стигаше до 85 % първата зима,взехме лидълския за до 20 квадрата,4 л. контейнер и 300 w мощност.Доволна съм четвърта зима ще се ползва,никакви проблеми нямам с него,сваля и поддържа,редуваме стаите в които е,в момента само външния коридор има нужда защото е между банята и външната врата.Има функция пречистване и сушене на дрехи,някъде към 300-320 лв. беше по спомен,най бюджетния в неговия клас.Малко е шумен като зареждащ хладилник,не като центрофуга на пералня затова го пускаме при нужда само зимата.Предни зими сме го пускали и в спалните денем,а нощем работеше в хола

# 2 203
  • Beyond the stars

10 нива на защита имат, ако помня правилно ревюто на един влогър. Мятай смело.

# 2 204
  • Тра-ла-ла
Споко, и аз бях шубе, че ще гръмне и ще бутне стени 😂 Няма такова нещо. Всичко е така добре измислено, че и най-големият абориген да не се самоубие по невнимание.

Общи условия

Активация на акаунт