Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 249 815
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 2 175
Keep smiling, много е тегаво с емаг и кзп, защото са регистрирани в Румъния. Имах проблем преди години с една ел. четка за зъби. Започна да прави проблем с батерията, емаг твърдеше, че няма никакъв проблем. Накрая нищо не стана, пращах я 4 пъти на сервиз, скъсаха ми нервите. От тогава не пазарувам нищо от тях.

Еееееее, тъкмо днес ще си взимам пратка от Емаг, в която има ел.четка за зъби Weary
Аз моята вчера я взех Simple Smile

# 2 176
Надявам се да не опирате до гаранционните условия, каквото и да закупите, защото просто е кошмар, предполагам не само в емаг. Аз се изпарих с евтина четка и просто пих една студена вода, но ако беше някой скъп уред, не знам какво щях да правя...

# 2 177
  • Вестерос
Аз съм писала няколко пъти жалби до КЗП и всичките са с положителен ефект.

# 2 178
И при мен жалбите дават ефект, скоро и на колега писах, до КЗП, подмениха му нещата от магазина. А от КЕВР даже лично ми се обаждаха...абе има файда.

# 2 179
И на мен са ми вършили работа от КЗП.
Взех поръчките тая вечер. Спокойно беше в офисите на куриерите. Видях, че са с удължено раб. време

# 2 180
  • София
И аз имам положителен опит с КЗП и един доставчик на Интернет и телевизия.  Дано при всички нещата се развият в добра посока.
Сайтът на Орифлейм само при мен ли цикли? И ако някой знае кой от мъжките аромати е силен, ще се радвам да сподели. От една измъчена жена по майчинство, чийто съпруг има рожден ден на Бъдни вечер 🤣

# 2 181
При мен се отваря сайта на Орифлейм. Силни са всички на Giordani gold, Ascendant, Signature...

# 2 182
EnglishHome имат ли безплатна доставка до магазин, например?

# 2 183
  • София
Истината е, че заплахите за обръщане към КЗП са ми помагали много повече, отколкото самото писане до тях. 🤣
И на мен Орифлейм ми циклеше на обяд и го зарязях.
Аз трябваше да мина през Комсед за едно лего, отидох до Парк Център, че ми е най-удобно след работа, а и там най-малко хора ходят. Предполагам, че в големите молове ще е кошмар. Отпред раздаваха някакви шоколадчета. Освен Комсед, където всичко е -25%, минах и през Parfois- 20%, някои продукти са и с повече; в Сиела -10% на всичко.  И през Дъглас минах - там всичко е на -20%, а нещата на Дъглас без коледните календари са -40%. Смятам, че е страхотно намалението там. 😃 Също така едно момиче ме спря на етаж 0, пита дали съм пазарувала за 100 лв и ми подари тениска.
Мисля да приключвам вече.

# 2 184
Я София има безплатна доставка на Сиела до книжарницата им на Графа.

Гледах, гледах така и не видях къде да отбележа, че искам до книжарница. Дава ми две опции- Еконт или Спиди.

# 2 185
Излезе ми реклама на ЧП в магазина на Юно (бижута с перли) - 15% на всичко: https://yunopearls.com/?utm_campaign=202211_25-27_Black_Friday&u … n74VZg_d0GwDfd4_k

# 2 186
Я София има безплатна доставка на Сиела до книжарницата им на Графа.

Гледах, гледах така и не видях къде да отбележа, че искам до книжарница. Дава ми две опции- Еконт или Спиди.

Имаше до скоро със сигурност, защото поръчвах, може би заради кампанията е махнато, за да не се задръсти книжарницата, не знам

# 2 187
  • Ланкър, планините Овнерог
Здравейте
Върнах някоя и друга страница назад, но не видях някой да се оплаква от същото. Миналата събота поръчахме на кредит от Зора. До този момент няма никакво движение по поръчката - платена и неизпратена. Онзи ден мъж ми звъня да попита кога да очакваме доставка - попаднал на крива леля, която неучтиво казала, че тези поръчки ще се доставят в 15 дневен срок. Колкото и да рових в сайта, такава информация не намерих. Стои си стандартното 2-5 дни. Даже едва ли не с надежда попитала дали отказваме поръчката. Та, те така ли си работят или да очаквам неприятности от сорта да минат с номера, че нещата са изчерпани (бяха на наистина много добри цени)? Не съм от най-търпеливите аз, но и като гледам, че другите търговци си движат по-бързо нещата, се поизнервям.

# 2 188
  • София
Бавят се, очаквано е около ЧП. Ние в понеделник платихме хладилник от Техномаркет, но го нямаха наличен в магазина. Казаха, че го имат на склад и ще го докарат, но да се заредя с търпение 🤣. Засега не драматизирам, защото стария още удържа фронта, ама мисля да звъня като минат 7-8 работни дни.

# 2 189
  • София
КЗП винаги отговарят, когато проблемът е ясно структуриран. На мен винаги са ми помагали.

Общи условия

Активация на акаунт