Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 249 827
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 2 100
Да, да съжалявам, поправих се. Може би толкова ми се иска да отида да си ги взема от книжарницата вместо да се занимавам с куриерски офиси, че съм пропуснала тази подробност.

# 2 101
  • Beyond the stars
Момичета, знам,че съм позакъсняла, но ми трябва съдомиялна,дали няма някъде нещо изгодно?

Techmart.

# 2 102
Момичета, в Лили май ще пропуснат тази година?

# 2 103
  • Сливен

За eyerim

# 2 104
За Лили се пише през страница, следете темата - и да, няма изгледи да има 50 процентно намаление както миналата коледа. Евентуално от каталог като върнеш след НГ, някакъв процент дза намалят, миналата година намаляха 15 процента, едва ли тази ще е повече.

Елха като показаната е точно каквото НЕ търся. Изобщо не ми харесват, нищо лично, но не ми стоят естествено...даже са ми грозни.

# 2 105
В книжарници Сиела има 25 процента намаление само онлайн.

От емаг ми изпратиха съобщение, че пратката ми ще бъде частично доставена от 24 до 25 ноември. Тъй като е до адрес не разбирам как очакват да стоя два дни да ги чакам. Знаете ли как процедират, дали ще ми се обадят поне един час по-рано?

Ще ти изпратят второ съобщение с конкретен ден и часови интервал.

# 2 106
И аз получих сутринта съобщение от Емаг за очаквана доставка от 25 до 28.11.
Понеже гледам с Еконт ще дойде, куриерът е много точен, та ще се разбера с него, като звънне. Освен това еконт пращат и имейл и смс в деня на доставката, та съм спокойна.

# 2 107
Я София има безплатна доставка на Сиела до книжарницата им на Графа.

# 2 108
Емаг ми разкъсаха пратката на 4 отделни и всяка идва в различен ден. За пренасочване към офис на куриер ме таксува около 3,50лв. Демек ме набутаха.

# 2 109
  • Пловдив
Я кажете имали някъде намаление на кучешка храна?
*zooplus ги видях

# 2 110
И при преждите има някакъв Черен петък.
https://www.pleta.bg/bg/new-yarn/by-season/black-friday/

# 2 111
Емаг ми разкъсаха пратката на 4 отделни и всяка идва в различен ден. За пренасочване към офис на куриер ме таксува около 3,50лв. Демек ме набутаха.

Ако пренасочването е към адрес, на който е същият куриер на еконт, тогава е безплатно. Иначе е 3.50, да, сутринта го четох, сега ще питам и куриера, че чакам пратка от друго място.
За еконт говоря, защото емаг може май и други куриери да ползват..не съм сигурна.

# 2 112
Имам мейл от Мохито за 20% с код blackfridaybg, не важи за всичко.

# 2 113
  • София
В Reserved в магазините има ли намаление или е само онлайн, някой знае ли?

# 2 114
Магазини Ивис с малко мижав черен петък:
https://www.ivis.bg/

Ще ги преслушам на обед дали намалението важи и във физически магазин и ще нападна ядките.
Другото ми се вижда скъпо, с доставката още повече.

Общи условия

Активация на акаунт