Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 249 827
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 2 220
  • Стара Загора
В четвъртък поръчах от Дъглас и днес получих съобщение, че ще ми доставят поръчката.

# 2 221
Аз си поръчах от Парфимо, мицеларната вода на Биодерма е много на сметка, също така спирала на Лореал, сенки за очи и някакъв парфюм за мъжа ми. Всичко беше много намалено, на около -50%.
Ще видим кога ще ги доставят.

# 2 222
  • Велико Търново
Момичета, вчера някой сподели ето този линк за робот за прозорци:
https://robopolis.bg/produkt/hobot-188/#1473845278631-fcc4e74e-ee91
Две момичета казаха, че са доволни от модела. Майка ми отдавна иска и дори сега ми каза да търся нещо на добра цена, но никога не съм гледала цени преди и нямам идея за реалното намаление. Та, тази цена сега добра ли е 😊 Да и поръчам? И моделът си струва, нали?

# 2 223
Ако някой си търси качествени регулируеми ластици с намаление. Аз имам розовия и съм много доволна от него Grinning

# 2 224
  • Ланкър, планините Овнерог
А някой да си е закупил влагоабсорбатор, че не знам какво точно да гледам като характеристики, а трябва да купя?

С този сме втора година: https://techno-prince.com/edra-elektrodomakinska-tehnika/obezvla … D0%B5%D0%BB 
Много сме доволни. Това е най-добрата цена, която намерих за него към момента.
Ние взехме в началото на миналата седмица TWE Q13 Pro. Много сме доволни. Миналия петък имаше добро намаление в Технополис.

# 2 225
  • София
В бутиците на Ести Лаудер има 50% намаление на селекция продукти на Ести, Клиник и Аведа от днес при закупуване на поне два продукта.

# 2 226
Знаете ли,къде има хубави намаления на книги?

# 2 227
Сиела
Издателство ПАН

# 2 228
Здравейте,вчера поръчах за първи път от Фешън дейс.Може ли да ми каже някой за колко време пристигат пратките.Никъде не видях дата на доставка.

# 2 229
# 2 230
Знаете ли,къде има хубави намаления на книги?

Никъде. Видях някакви 10% в един сайт пред коледни намаления . Май че беше Хеликон. От 35 лева, книгата е намалена на 31,50. Еми, мерси.

# 2 231
magicjo Много благодаря.За книги аз следя в бард.За повечето намалението  е 20% от коричната цена.Също така и пускат 2/3 за 30 лв,само ги следете.

# 2 232
Здравейте
Върнах някоя и друга страница назад, но не видях някой да се оплаква от същото. Миналата събота поръчахме на кредит от Зора. До този момент няма никакво движение по поръчката - платена и неизпратена. Онзи ден мъж ми звъня да попита кога да очакваме доставка - попаднал на крива леля, която неучтиво казала, че тези поръчки ще се доставят в 15 дневен срок. Колкото и да рових в сайта, такава информация не намерих. Стои си стандартното 2-5 дни. Даже едва ли не с надежда попитала дали отказваме поръчката. Та, те така ли си работят или да очаквам неприятности от сорта да минат с номера, че нещата са изчерпани (бяха на наистина много добри цени)? Не съм от най-търпеливите аз, но и като гледам, че другите търговци си движат по-бързо нещата, се поизнервям.
Аз така направих поръчка от Озон,кандидатствах за покупка на изплащане и бях одобрена до минути,подписах съответно договора, но след 3,4 дни в сайта поръчката още беше със статус "чака одобрение на лизинг" ,Писах им,казаха,че поръчката се обработва и явно при мен статуса не се е обновил.Поръчката е направена на 18.11 още чакам доставка.

# 2 233
https://brabantia.bg/komplekt-sadove-za-gotvene-brabantia-chrome-27924

Някой има ли отзиви за този комплект? Simple Smile

# 2 234
  • София
Някой знае ли от Book Depository с каква доставка пристигат пратките?  ДЧЛ?

Общи условия

Активация на акаунт