Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 248 974
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 2 235
  • Стара Загора
Знаете ли,къде има хубави намаления на книги?
Никъде. Видях някакви 10% в един сайт пред коледни намаления . Май че беше Хеликон. От 35 лева, книгата е намалена на 31,50. Еми, мерси.
Хеликон имат намаление на някои книги, но то важи за притежателите на промочип, аз нямам такова нещо и вчера купих една книга за подарък без отстъпката.

# 2 236
Аз поръчах два тигана Брабантия от серията Рок и изобщо не съм доволна. За комплекта не мога да дам отзиви

# 2 237
Аз приключих с пазаруването!
Като цяло не съм доволна от намаленията, само от тези на HM и Хиполенд съм - реални и на всички артикули.

Това нашето не е никакъв "черен петък"!
Игри с цените преди датата, до последно необявяване ще има ли даденият магазин ЧП или не, нищожни намаления...

Не знам дали занапред ще се вълнувам изобщо от този ден.

Успех на всички с пазаруването и дано сте попаднали на добри оферти!
Весели празници Simple Smile

# 2 238
Сега получих  инста пот от Емаг. Обаче нещо ме хвана страх с това готвене под налягане и се чудя дали да му дам шанс или да го върна Sad
Споко, и аз бях шубе, че ще гръмне и ще бутне стени 😂 Няма такова нещо. Всичко е така добре измислено, че и най-големият абориген да не се самоубие по невнимание.

На това дередже съм точно. Извадила съм го от кашона и ме е страх 😂😂

И аз приключих с пазаруването покрай чп- манго с дрехи за децата главно, инстант пот-а (ако се сприятелим) и детски подаръци за коледа от комсед, когато всичко беше на -30%.

# 2 239
Дали ще има отново намаления в Hm,нещо никакво намаление тази година.Исках да купя на детето неща,е то пак скъпи.

# 2 240
Аз приключих с пазаруването!
Като цяло не съм доволна от намаленията, само от тези на HM и Хиполенд съм - реални и на всички артикули.

Това нашето не е никакъв "черен петък"!
Игри с цените преди датата, до последно необявяване ще има ли даденият магазин ЧП или не, нищожни намаления...

Не знам дали занапред ще се вълнувам изобщо от този ден.

Успех на всички с пазаруването и дано сте попаднали на добри оферти!
Весели празници Simple Smile
Наистина смешна работа е този черен петък. Какво им пречи да обявят едни проценти на всичко и готово, а не до 50% до 70🙄 само следиш следиш а нищо накрая 10 % я има я няма.
Впечатлена съм от една малко магазинче в града ни, от стоки за бита играчки всичко продават и почти най ниски цени държат в сравнение с други, ами обявиха си хората черен петък 25%на всичко. Също и една козметика kibela naturals, не съм ги пробвала още но мисля бе са нови с натурална козметика и те обявиха 30%.  Направо съм без думи  Sad

# 2 241
Аз съм много доволна от този Черен петък. Поръчах много дрехи и обувки от Фешън Дейс с реални намаления. От Спорт Вижън също взех някои неща. От Хиполенд и Уайкики също. Елха поръчах от Foxigy с реално намаление. Поръчах голям басейн за двора от Емаг за 400лв, а редовната му цена е 1000+лв (във всички сайтове).
От ХМ пуснах поръчка за неща, които ги няма във физическите магазини. Иначе техни дрехи за детето поръчвам през едно момиче, чиито цени са много по-ниски от тези в сайта (над 20% е намалението).
От аптека Гален поръчах мокри кърпи с 1лев разлика в цената на пакет.

Последна редакция: сб, 26 ное 2022, 18:19 от Анонимен

# 2 242
Здравейте,пиша да се отчета - доста скромен ЧП направих, само от Гален и Субра - изненадващо вече са в офис на Спийди. Миналата година Субра я чаках 2 седмици.
От Озон и Златна рибка се възползвах също...
Много чаках и се каних и накрая..подигравка с 5-20%.. 😡😡😡🤬🤬🤬

# 2 243
Къде са палтата ?

Аз уж дребни неща, а тотала левов нещо висок ми се вижда Grinning

# 2 244
  • София
Някой знае ли от Book Depository с каква доставка пристигат пратките?  ДЧЛ?

Book Depository изпращат по пощата.

# 2 245
  • Сф
Отчет. Приключих и аз. Парадайс -За мен гащури и чорапи от НМ и кецове от Дайхман- не намалени 😂, не всичко е намалено в Дайхмана да знаете. Парфюм от Арабиан незнам си какво , намален уж - много хубав и траен , 60 кинта. Добрее е мисля. Щерката хвана един гей в Сефората и вика искам парфюм, който да оставя аромата ми у хората след мен ..и ме изпързаля с някакъв на Лоран май 100 и малко с намалението ,има да ми връща- тя!  . Но е много доволна от избора. Също вански намалени от Бъз. ( Извинете, аз половината магазини не ги знам ,тя навигира кое става и не) и мм със суичер  от HM
Добре че бързахме ... И отделно пощенска решиха точно днес да ми сменят защитата , та взех код за достъп,но той се активира след часове , та приключих , спряха ме Simple Smile поне от вкъщи , тук чакам за котката и за мъжо от ФД, но вече с наложен платеж и няма да плащам аз 😘
Нямаше много хора като че ли. Не знам или просто не ги забелязах в мола , към 12 ч бях.
Като цяло...малко се изхвърлих. Защото имах и екскурзия за детето да платя. И след едночасова борба с кода и пощенска сега ви пращам хабер! 😜

# 2 246
Защо ли изобщо влизам в тази проклета тема. Ей сега чувствам, че не мога да живея без робот за почистване на прозорци, а дето се вика довчера не знаех за тях. Знаех де, но бях сигурна че не ми трябва. Пуснах пота със свинско със зеле, идеално е, пуснах еърфрайера с картофи, поръчах на децата книги от Пан и за всичко тук се мотаят виновните.

# 2 247
  • София
😂😂😂Моят тийн има да ми връща 500 от ЧП. Който се глези със скъпи глезотии ще си събира от джобните и ще връща. 😃

# 2 248
Отчет. Приключих и аз. Парадайс -За мен гащури и чорапи от НМ и кецове от Дайхман- не намалени 😂, не всичко е намалено в Дайхмана да знаете. Парфюм от Арабиан незнам си какво , намален уж - много хубав и траен , 60 кинта. Добрее е мисля. Щерката хвана един гей в Сефората и вика искам парфюм, който да оставя аромата ми у хората след мен ..и ме изпързаля с някакъв на Лоран май 100 и малко с намалението ,има да ми връща- тя!  . Но е много доволна от избора. Също вански намалени от Бъз. ( Извинете, аз половината магазини не ги знам ,тя навигира кое става и не) и мм със суичер  от HM
Добре че бързахме ... И отделно пощенска решиха точно днес да ми сменят защитата , та взех код за достъп,но той се активира след часове , та приключих , спряха ме Simple Smile поне от вкъщи , тук чакам за котката и за мъжо от ФД, но вече с наложен платеж и няма да плащам аз 😘
Нямаше много хора като че ли. Не знам или просто не ги забелязах в мола , към 12 ч бях.
Като цяло...малко се изхвърлих. Защото имах и екскурзия за детето да платя. И след едночасова борба с кода и пощенска сега ви пращам хабер! 😜

В Сефора този с очната линия ли? И аз днес го.загледах. в Дъглас бяха по-добри намаленията

# 2 249
  • Тра-ла-ла
Аз май съм единствената, която на ЧП влезе в голям мол и излезе с празни ръце 😁 Боклуци и намаления на избрани!!! артикули с ДО!!! 50%...не, мерси.

Барем торбичка от Зара да имах в ръцете, но не 😂

Общи условия

Активация на акаунт