Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 248 860
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 2 475
  • Beyond the stars
А само аз ли още търпеливо чакам Хиполенд или вече е време да им звънна? От 11.11 поръчка, платена с карта, стои си на нова и не мърда.
Чакам си иначе и от Фд и BestSecret ,ма са от миналата седмица и като цяло не са ми зор Blush

# 2 476
  • София
Оо тормози ги според мен.

# 2 477
А само аз ли още търпеливо чакам Хиполенд или вече е време да им звънна? От 11.11 поръчка, платена с карта, стои си на нова и не мърда.
Чакам си иначе и от Фд и BestSecret ,ма са от миналата седмица и като цяло не са ми зор Blush
Аз ако бях да съм звъннала до сега поне 2 пъти 😅 при първите им намаления се колебаех дали да поръчам от Хиполенд или Комсед, избрах Комсед.. поръчката ми пристигна след 2 дни!

Последна редакция: чт, 01 дек 2022, 01:55 от ForestFairy13

# 2 478
  • Beyond the stars
Аз ако бях да съм звъннала до сега поне 2 пъти 😅 при първите км намаления се колебаех дали да поръчам от Хиполенд или Комсед, изпрах Комсед.. поръчката ми пристигна след 2 дни!

Това по закона на дървото. Толкоз години никаква драма никога ни с Комсед, ни с Хиполенд. И мантрата, че обикновено платените поръчки са първи , за да не се занимават с връщане по сметки.
По принцип бяха обявили 20 дни за обработка, та за това викам няма да ги тормозя, ма им е време.

# 2 479
Взех си днес поръчката от манго аутлет. 11 артикула за 102 лв. Доволна съм. След миналогодишните възголемички дънки в размер 34, който нося по принцип, тази година поръчах най-малкия възможен номер, 32 и всичко е точно като размер. То и аз още малко отслабнах, но според мен са им уголемени дрехите. Една блуза имам само, S и ми е една идея широка, но ще си я нося. Всичко друго дънки и 2 чифта къси гащи.

# 2 480
Аз миналата година брах големи ядове с Хиполенд и тая година изобщо не се занимавах с тях.

# 2 481
Куриерите са много натоварени уж. Няма персонал, поръчките са много, общо взето всяка година едно и също.
Пиша го, за да не се чудите, че има забавания с поръчките.
Ние работим с Еконт (не става дума за пратки от ЧП, служебни пратки изпращаме между различните филиали на фирмата, чакаме куриер вече 3ти ден по заявка и не идва...)

# 2 482

Извинявам се че не е за тук но някой срещал ли е това олио за коса някъде?
Благодаря ❤️

# 2 483
Ползвам го, фризьорката ми го поръча. Питайте някоя фризьорка,тя ще ви го достави.

# 2 484
# 2 485
  • Бургас
Някой търсеше детски комплекти-в Гален излизат при идеи за подаръци.

# 2 486
  • София
Куриерите са много натоварени уж. Няма персонал, поръчките са много, общо взето всяка година едно и също.
Пиша го, за да не се чудите, че има забавания с поръчките.
Ние работим с Еконт (не става дума за пратки от ЧП, служебни пратки изпращаме между различните филиали на фирмата, чакаме куриер вече 3ти ден по заявка и не идва...)
Остави, че доставката струва, колкото такава от словения до тук, ами и пак неорганизирано. Две поръчки чакам , едната от седмица имам мейл, че всеки момент ще получа, в еконт  не е прието, другата зачака от вчера в тази позиция. Спиди определено се справят много по-добре. С тях поръчките ми си дойдоха съвсем нормално.

# 2 487
Вчера получих емейл от МАНГО за поръчка от 21ви , че ще има забавяне поради логистични причини.
Baby.bg едната ми поръчка седи вече 5ти ден със статус - предадена на куриер 😅 , а другата която е още по стара дори не е събрана. Редовно поръчвам от сайта винаги са много бързи буквално до макс седмица пристигаха нещата.
 И много хубави попадения за малката в уайкики на супер цени , надявам се само да не дойдат в края на зимата и вече да е с два размера отгоре 😅

# 2 488
  • Beyond the stars
Аз миналата година брах големи ядове с Хиполенд и тая година изобщо не се занимавах с тях.

20 работни дни били за обработка, ще се свържат ако има проблем.
Да си чакам с две думи Grinning

# 2 489
Аз също получих от манго съобщение. Не знам, повечето сайтове се оправиха с поръчките, само манго се бавят…

От озон и аз поръчах покрай последните намаления, още не е изпратена, има ориентировъчен срок 5-7 декември, надявам се да го спазят, до сега винаги са били точно. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт