Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 248 817
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 2 580
Търся детски смарт часовник. Дали по Коледа или сега сте виждали намалени. Имаше в сайта на Майки, в деня който взех решение да търся,но аз още проучвах/м

Погледнете в сайта на SmartX. Имат различни варианти.

# 2 581
  • Горна Оряховица
Малко поизпуснах ЧП, но детето сега ми обяви, че иска енциклопедия за Космоса. Нещо да сте срещали, разгледах из нета, но 2-3 варианта видях...само 1вата страницата я има и не мога да преценя дали е хубаво направена книгата. Срещали ли сте нещо на хубава цена, което да си заслужава?

# 2 582
  • София
Госпожите от градината на голямото дете чаак днес пуснаха списък с желанията. Естествено моя цъфна с магнитен конструктор, та да сте срещали някъде с повече части и на прилична цена? Дядо  ви Коледа е подготвил и други неща за вкъщи, ама трябва и там да се отчете.

# 2 583
  • Street of Dreams
Пуснах сравнително  голяма поръчка от Манго аутлет за подаръци в България. Още нищо не са получили, от 20.11. Статусът е delivered. Не намирам имейл, на който да им пиша. Някой има ли го?

# 2 584
Магнитен конструктор съм виждала в Печки. Не е много голям мисля, обаче пък винаги може да вземете втори. Като цена беше около 15-20лв някъде.

# 2 585
  • Горна Оряховица
Пуснах сравнително  голяма поръчка от Манго аутлет за подаръци в България. Още нищо не са получили, от 20.11. Статусът е delivered. Не намирам имейл, на който да им пиша. Някой има ли го?
Аз си получих тазгодишната поръчка. Поръчвала съм около 5-6 пъти от там и това лято пуснах поръчка, след 20 дни се сетих, че все още я няма. Писах мейли... ни вопъл, ни стон. Така и не я получих, нито отговор получих защо Simple Smile

# 2 586
Госпожите от градината на голямото дете чаак днес пуснаха списък с желанията. Естествено моя цъфна с магнитен конструктор, та да сте срещали някъде с повече части и на прилична цена? Дядо  ви Коледа е подготвил и други неща за вкъщи, ама трябва и там да се отчете.
140 части, 60 лв, Джъмбо
Моите са полудели по тези конструктори

# 2 587

От тук може да си пишете с чат бот

https://www.mangooutlet.com/bg/help/11328.html

# 2 588
  • Street of Dreams
Аз си получих тазгодишната поръчка. Поръчвала съм около 5-6 пъти от там и това лято пуснах поръчка, след 20 дни се сетих, че все още я няма. Писах мейли... ни вопъл, ни стон. Така и не я получих, нито отговор получих защо Simple Smile

Ужас, а какво стана с парите ти? Върнаха ли ти ги?

Titka, ботът каза че била изпратена и скоро съм щяла да получа имейл. Не стока, имейл. 🙄

# 2 589
  • където ми е най-добре
Mangooutlet поръчка от 28.11 днес трябва да ми пристигне с Еконт. Единствено Хиполенд са баааавни бавни, но тази седмица трябва да пристигнат вече.

# 2 590
OnDine - ако поръчката ви е изпратена след около 3-4 дни се появява номер на еконт. Ако нямате такъв, предполагам, че не е изпратена.

# 2 591
  • София
Магнитен конструктор съм виждала в Печки. Не е много голям мисля, обаче пък винаги може да вземете втори. Като цена беше около 15-20лв някъде.

Печки? Не намирам такъв сайт, да не е някаква грешка с автокоректора? Джъмбо ми е далече, а и искам нещо по-компактно да взема. Никога не съм разбирала разликата в подаръците в градината - едното с огромен, другото с малък.

# 2 592
Ох, извинявай Grinning автокоректора го е променил и не съм видяла. Пепко имах предвид.

# 2 593
  • Русе
След 2-седмично чакане и комуникация посредством чат с Технополис, в събота отидох на място и си взех телфона - оправданието беше, че нямали мой телефон, за да ме уведомят. Rolling Eyes При все, че попълних всякаква възможна информация при създаването на поръчката.

# 2 594
Моята Манго поръчка от 21ви днес вече е с нов статус , че е подготвена 😂 може пък след нова година да дойде.
Уайкики са учудващо бавни 5-6 дни седи със статус - Пакетирана и до там 🤷♀

Общи условия

Активация на акаунт