Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 248 837
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 2 565
  • София
Някой да е гледал по намаленията Apple Watch ?
Каква беше най-изгодната цена и от къде ?
Благодаря предварително!

# 2 566
Някой поръчвал от ЗАРА на мин черен петък, получавал ли си е нещата преди обявената дата в приложението:(

Да, имам имейл днес, че пратката е в магазина. За доставката пишеше 9.12, пак добре че дойде по-рано.
Моята от ЧП я взех днес от магазина.
Първоначално бяха дали друга по-късна дата, така че съм доволна Simple Smile

# 2 567
  • Стара Загора
Миналия петък направих поръчка от gate.shop. Имаха -20% на всичко. За втори път поръчвам от сайта. Преди около половин година, въпреки липсата на много мнения за сайта, реших да рискувам и да поръчам - останах доволна от дрехите. Днес ми доставиха пратката - куриерът беше като дядо Коледа с една торба - малко чувалче Satisfied Доволна съм от всичко, което поръчах, с изключение на две тениски, на които щампата не е от най-добрите, но пък самите тениски са изключително приятни на допир. Има две несполучливи неща на хора, които се присъедиха към моята поръчка, и то е заради неуцелен размер.

# 2 568
Получих нещата от L'Erbolario (вчера бяха с 25% намаление) - доволна съм, всичко е точно, имам и три мостри. Някои от нещата са за подарък на майка ми. Този теменужен парфюм мирише много силно на виолетки - много ми хареса и сигурно ще поръчам пак. Щях да взема по-голямата опаковка, но е изчерпана, сега съжалявам, че имаше само малка:
Скрит текст:

# 2 569
Някой поръчвал ли е от obuvki bg в понеделник? Моята поръчка още я няма, иначе и-мейл имам...
Днес ми се обадиха, ще я взема в понеделник, всичко е ОК, явно са имали повечко поръчки Simple Smile

# 2 570
За Ориндж няма ли опция доставка до офис на Спиди.... Не винаги е удобно до адрес :/ имат хубави намаления иначе.

В този случай посочвам адресът на офиса на Спиди.

# 2 571
Дъглас със намаление, което всъщност е подигравка и не е реално.

Ето обявеното намаление ето и сумата, която ми приспадат от поръчка над 100лв. Това просто не са 15%  и категорично няма да поръчам от тях.

# 2 572
Да не е намален продукт или такъв с отметка дъглас цена?

# 2 573
Нещо не е наред при теб.
Ето колко ми дава със случаен продукт

# 2 574
  • Бургас
И при мен се получи така с Дъглас. Обадих им се и след 5 мин сложиха стикер Парайс на двата уж не намалени продукта.

# 2 575
За мен сайтовете са много заблуждаващи.Много голями надценки слагат и ужкем намаляват.Книхитр сложили 15 %отстъпка,е хубаво,но с достсвката струва толкова,колкото ще си я взема от някой магазин в града.В нашия град имаме Адела,в Дупница е цените на дрогерията са много ниски,никакъв сайт не може да се сравни.

# 2 576
  • Пловдив
В Нотино маска на Керастас 64,40 лв. с отстъпката в момента 20% става 51,52. В Златна рибка верно златна - 80,50 ст. Предвид, че не съм виждала по-голяма отстъпка от 20%, дори и намалена няма да стане по-малка от 64,40. Шампоан, в Нотино в момента 32,32, намален от 40,40, а в Зл. рибка е 50,50 лв. Ами страшни търгаши станаха!

# 2 577
  • София
При моя шампоан на Алтерна разликата между Нотино с намалението и ЗР е почти двойна в полза на Нотино. Нямам обяснение.

# 2 578
  • Varna
Споделям за технополис - поръчах си ютия от там на 14 ноември, все още нямам никаква информация кога ще дойде! Звънях на всичките възможни телефони, стоях на изчакване дълго време, никой не ми вдигна. Накрая им писах в Messenger във Фейсбук и ми отговориха за около 5 минути. Та ако някой иска да се свъже с тях, да го направи там. И да имате предвид, че времето на изчакване по телефона се заплаща не евтино.

# 2 579
Търся детски смарт часовник. Дали по Коледа или сега сте виждали намалени. Имаше в сайта на Майки, в деня който взех решение да търся,но аз още проучвах/м

Общи условия

Активация на акаунт