Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 248 845
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 2 550
Благодаря, Rayemil, възползвах се. Този сайт сигурен ли е, лесно ли се връща?
Търсих тема във форума, но не открих.

Merilin, сайтът е сигурен. Връщането е безплатно, но дали е лесно не мога да кажа, защото не ми се е налагало досега.
Ако някой има опит с връщане до BestSecret, моля да сподели. И на мен ще ми е полезно.

# 2 551
  • София
Вижте в тази тема - https://www.bg-mamma.com/?topic=696492. Споменава се BestSecret.

# 2 552
Само да кажа, че нямате право да слагате реферални линкове в мненията си, разменяйте на лични. Ще бъдете изтрити от някой мод.

# 2 553
  • Бургас
Ако някой има опит с връщане до BestSecret, моля да сподели. И на мен ще ми е полезно.
Изключително лесно е връщането - разпечатвате от сайта и носите в български пощи. Пристигат за около 10 дни и до няколко дни връщат парите. Безплатно е връщането.

# 2 554
  • Пловдив
Извинявам се, но не можах да намеря надзад, някой писа за зъбен душ. Може ли да препоръчате някой конкретно, от който сте доволни, че се оказа, че ще ми трябва... Благодаря!

# 2 555
  • София
Аз писах за зъбен душ, но вече не си спомням в коя тема беше. Ето този ползвам в момента и съм доволна - PANASONIC EW1511W503.

# 2 556
На 18.11 поръчах от Манго аутлет. Днес куриера ми е донесъл пратката. Дано да съм уцелила размерите, че за първи път поръчвам.

# 2 557
Вчера поръчах от Хиполенд и днес дойде 😁

# 2 558
От вас чух за Златоноска, видях един комплект на CHI с 4 продукта за 50лв, не беше наличен, но все пак реших да им пиша да питам за наличност(каквато опция има в сайта) доста бързо ми се обади една приятна дама, която заяви че при тях го няма наличен, ще провери в склада в Бургас и там го нямало. И ми предложи вариант да сметне 4-те продукта по отделно и да ми даде 50% отстъпка, като тя е била до миналият ден, но " да си затворим очите', както тя се изрази. Та същия комплект ми излезе 61,50лв с безплатна доставка....чудесна цена сравнение с други сайтове...в Арлен например беше 98лв, намален от 123лв. Вчера го изпратиха, днес вече дори пробвах продуктите. Така че доволна съм от обслужването.
Маратонки си поръчах от CCC на добра цена, ама на 24.11 ги поръчах днес пристигнаха. Не ги бързах, че на пролет мисля да ги нося, но последните ми поръчки(не от CCC, попринцип) идваха за ден, два, та за това сега беше странно една седмица чакане.

# 2 559
  • Бургас
Аз писах за зъбен душ, но вече не си спомням в коя тема беше. Ето този ползвам в момента и съм доволна - PANASONIC EW1511W503.

Моят е същия, много ми харесва.Взех го за145 лв.

# 2 560
  • София
Да, и моят е купен на промоция. Доколкото си спомням, цената беше около 145 лв.

# 2 561
  • Beyond the stars
Вчера поръчах от Хиполенд и днес дойде 😁

Пък аз си чакам от 11.11:joy:

Днес получих ФД с Европът, сефте ми се случва.

# 2 562
  • Пловдив
Благодаря за споделеното! За съжаление съм изтървала промоциите Joy Ама сега ми потрябва...какво да се прави. Здраве да е, ще чакам около Коледа някъде нещо да пуснат Wink

# 2 563
В Makeup.bg има безплатна доставка в момента и Cyver Week намаления.
В Лили има промоция всеки ден на определен продукт.

# 2 564
Получих днес от Уайкики, как пък едно яке за децата не става, ужасно умалени са! Поръчала съм ги за по-големи с две години, а са за две години по-малки, отколкото са сега. Сега трябва да се разправям да ги връщам.
На Тета-подстрекателката поръчката от сторбг - още ни-що.

Общи условия

Активация на акаунт