Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 248 848
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 2 505
По-нагоре някой беше писал за Емаг - моя поръчка, направена на 18.11, съдържаше 3 продукта - 2 от тях са предлагани от Емаг, третият - от друг търговец. Третият продукт беше доставен на 25.11 с куриер на Еконт, а останалите два уж трябваше днес да бъдат доставени като краен срок, но явно е станало някакво объркване и ще пристигнат утре. Ако изобщо има някакво значение, тях ги поръчах до автомат на Спиди.
Впоследствие направих втора поръчка на 24.11, която пристигна в автомата на Спиди на 25.11, отново продуктът е предлаган от Емаг.
Не знам на какъв принцип работят доставките им, но за пръв път ми се случва да чакам повече от седмица за доставка на техен продукт.

# 2 506
Складовете им са на различни места/ в различни градове,до колкото знам имат и в Румъния доста.Жалко за адвент календара,нашият дойде отдавна и нямам търпение днес да започне дребния да ги отваря.Вълнувам се май повече от него 🤣.Аз не дочаках коледа 😁

# 2 507
Моята поръчка от Емаг дойде днес, а имах известие да я чакам след 3-ти.

# 2 508
  • Sofia
В почти всички случаи връщането е за твоя сметка.

Тцъ... Тя няма да преглежда пратката в офиса на куриера, а иска директно да я откаже. В такъв случай, няма сила, която да я накара да плаща каквото и да било. Затова написах как стоят нещата, но единствено от морална гледна точка.

Последна редакция: чт, 01 дек 2022, 15:59 от Blаck Cat

# 2 509
  • Пловдив
Аз си чакам от Мейкъп, ма няма...пише, че днес ще е ...

# 2 510
  • Където морето целува небето...
Аз си чакам от Мейкъп, ма няма...пише, че днес ще е ...
На мен поръчките от Мейкъп ми ги носи една много мила дама, която си е техен куриер.

# 2 511
  • Ланкър, планините Овнерог
И аз тръгнах да поръчам от Златокоска, но снимките са мътни, хванах няколко правописни грешки, и нещо не ми вдъхва доверие 🤔
Има ли някой с отзиви, да си е получил продуктите от там?
Читави излезнаха. Вчера следобед поръчах, днес си взех нещата от офиса на Спиди. Само много малко разнообразие имат, та няма как да им стана редовен клиент.

# 2 512
  • София
Доволен! И последната поръчка пристигна снощи. / Сумарно Black Friday, Black November... /
- Прахосмукачка, вертикална, с кабел  Xiaomi Deerma от Брос - в 22 часа поръчах една вечер, на следващата сутрин в 9 се обадиха да потвърдя, в 10.45 куриерът беше долу ... Пак се зачудих какви глупости пишат хора по ревютата - една "невисока" жена пише, че била къса дръжката, а аз съм висок мъж и не ми е къса. Тоест очевидно няма как на нея да ѝ е. 59 лева с БД.
- 2 чифта дънки от HM - не съм им голям фен, но пък точно там имаше каквото търся - много светли, но дебели. Принципно толкова светлите са за по-топли месеци. Към 72 лева двата общо. Бива!
- 4 чифта Skechers от обувки бг и 1 чифт от CCC, всичките между 62 и 82 лева с БД. За тези пари са повече от ОК, но без това намаление не бих купил. Следя им цените от лятото - в различни държави, различни магазини и тези цени са наистина добри.
- 2 раници Regatta от Модиво за 64 лева общо с БД и 50% намаление - не познавам марката и сравних с цени на техния сайт и Амазон - реално е намалението, но и не са нищо особено - Декатлон са по-добри и по-евтини. Ще ги ползвам, но не бих купил отново.
- Раница Skechers от обувки бг за 35 лева с около 30% намаление реално  - взех я заради цвета, който е специфичен и не намирах дълго време. Много са ѝ 35 лева, едва ли бих купил отново, но ми влиза в употреба.
- Раница от Декатлон за 14 лева с БД до магазин - познат и харесван модел, имам го в 4 други цвята. Реално са 18 лева, за толкова съм купувал и останалите. Едната е от френски Декатлон - пак горе-долу толкова или малко отгоре излизаше. Здрави и удобни - даже са им малко парите.
- Термо дънки от Уайкики - 35 лева. Нося активно такива всяка зима и съм доволен. 50-55 лева са иначе. Пак от там намерих 3 бр боксерки за 8 лева от 20, разни тениски на които не помня цените, но бяха добри. Шапка и суитшърт също с добри цени. 3 тениски взех и от НюЙоркър за около 20 лева общо.
- от ЕМАГ взех ваучер за пазаруване в онлайн магазина на Паркмарт - плащаш 50, пазаруваш за 100. Много добра оферта беше! БД.
- 7 Парфюмни води от Мартинез за 9.90 всяка / 50 мл. Сляпа поръчка беше, по пирамида и отзиви, непознати аромати, но пусто любопитство! 5 са напълно ОК, една е бива и една е ужас на квадрат! ( Frederic Malle - Dawn )
- Шкаф за обувки взех от Практикер, че стария препълних още преди BF. 99 лева с БД / Ирим / плавно затваряне / 14 чифта ( 7 х 2 ) и достатъчен габарит за големи мъжки обувки. Преглътнах чукнато тук - там и порисувах с маркер.

Това е горе-долу .... Ще търся зимни якета, суитшърти с цип и чаршафи, но нищо от тях не е спешно.

# 2 513
От субра някой да е поръчвал тези дни? За колко време пристигат?

# 2 514
Днес валят доставки Wink
Уайкики, имам 2 якета за децата там. Общо за 50 лв. Имам още една такава поръчка с якета. Ще реша кои са оставя.
Марвин пристигна днес
Витаголд също.
Направо като хипохондрик бях този черен петък Wink

# 2 515
Някой поръчвал ли е от obuvki bg в понеделник? Моята поръчка още я няма, иначе и-мейл имам...

# 2 516
  • Стара Загора
От Манго най-накрая ми шипнаха поръчката.
Днес направих една поръчка от Марви, защото там кремовете на Bioderma са най-изгодни.
От BestSecret ми шипнаха поръчката на 2-рия ден. Ако някой иска покана, мога да му изпратя.

# 2 517
  • София
Някой поръчвал ли е от obuvki bg в понеделник? Моята поръчка още я няма, иначе и-мейл имам...
До 4 работни дни, тоест петък.

# 2 518
Днес валят доставки Wink
Уайкики, имам 2 якета за децата там. Общо за 50 лв. Имам още една такава поръчка с якета. Ще реша кои са оставя.
Марвин пристигна днес
Витаголд също.
Направо като хипохондрик бях този черен петък Wink

И при мен тъй..идат, идат...и всички викат дай пари, дай, дай...ма многУ бе...ужасТ...Joy
И Тета дава ли, дава...раздава...и пак дава...

# 2 519
  • Бургас
Противопоказно е влизането в темата...само Марви не бях гледала.Където вляза и бодвам по нещо.Да свършват тези "намаления".Вместо с прахосмукачка и робот се сдобих с добавки, бански, дрехи и все изключително "нужни" ми неща  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт