Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 248 770
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 2 640
  • София
Някой връщал ли е неща към gate-shop? Не им работи онлайн формата за връщане, пък аз вече изпратих продуктите обратно с Еконт. Платени са с наложен платеж.

Връщала съм, помня, че и при мен имаше проблем. Писах им и го оправиха. Беше нещо от сорта, че поръчката не била отбелязана като изпратена.

# 2 641
Търся изгоден зъбен душ. Не съм запозната как вървят и не мога да преценя. Ако някой е следил и може да предложи нещо.

# 2 642
Покрай черния петък моите мъже се сдобиха с по един One Blade, беше към 40 лв, с две ножчета. Сметнаха, че по-добре всеки да си има собствена машинка, отколкото собствени ножчета

# 2 643
Жалко, че съм го изпуснала този Оne blade за 40 лв, 2 ножчета са по-скъпи.

# 2 644
  • Sofia
Аз пък искам да благодаря на двете дами, които преди доста страници споделиха за промоцията в Delirium и 50-процентното намаление на продуктите на Babé в Marvi. Напазарувах си супер, а ако не следях темата, щях да пропусна тези оферти със сигурност! Kiss

# 2 645
  • Стара Загора
Издирвам с намаление Iphone 14 pro. Покрай ЧП беше на редовна цена.

# 2 646
Doori шампоаните да сте срещали някъде на добра цена?

# 2 647
Doori  в Лили дрогерия и Моята козметика.

# 2 648
Mнения за factcool.com , че харесах нещо на младежа за коледа там
има го само още на
bibloo.bg..
Разликата в цената е минимална и се питам кой е по-надежден

# 2 649
Някой има ли идея кога правеха намаление в Бенетон …. Нещо не ми се получиха нещата на Блек Фрайдея Sad

# 2 650
Mнения за factcool.com , че харесах нещо на младежа за коледа там
има го само още на
bibloo.bg..
Разликата в цената е минимална и се питам кой е по-надежден
Колежката ми поръча и днес върна едно зимно яке и 2 пуловера, определени не изглеждаха добре въпреки високата цена. Изглеждаха евтино и некачествено.

# 2 651
  • София
"Моят" куриер твърди, че най-много връщат поръчки от factcool, ментета били.

# 2 652
  • София
Моите пратки от Factcool също бяха ужасно зле - боди, което му бяха сложили еднакви тик-так и от двете страни, изобщо няма как да се закопчае, рокля, която е прозрачна и кадифен колан, които се изпонадра от каратамата...

# 2 653
  • Somewhere far away
Аз пък съм доволна. поръчвам за пръв път от factcool - зимно дебело яке, онзи ден пристигна, супер доволна съм.

# 2 654
Поръчах от Библо, че видях отзиви от приятелки във ФБ страницата им .. Ще видим какво ще излезе накрая

Общи условия

Активация на акаунт