А какви са ви слънчевите очила?

• 85 870
  • 609
  •   1
Отговори
# 135
предните ми бяха Versace,в момента имам E.Armani,но мисля другата седмица да си купя Prada

# 136
И големи добавям аз ...

# 137
  • София
В момента си избирам и съм в затруднение... Няма особено голям избор сега сякаш. Има нови модели на Рейбан, сигурно на тях ще се спра. Някой да е виждал някъде в София очила на Ралф Лорън?

# 138
В София не, но във Варна до Леонардо на Княз Борис има друга голяма оптика с хубави модели на Ралф Лорън. В момента правят много добри намаления на средния клас очила, както и по-малък % на Кавали, Диор и тн. 

# 139
а в Леонардо докога са намаленията, че май няма да сваря преди НГ да мина да избера Rolling Eyes

# 140
  • :)
Слънчевите ми не са маркови, понеже мноооого ги чупя, губя или ги забравям, където ми падне Rolling Eyes диоптричните ми са Силует, с фотосоларни стъкла Flutter

# 141
За срока на намаленията в Леонардо не съм сигурна, но миналата седмица любезно ми обясниха, че при тях очила за 250 лева трудно ще си намеря пък макар и намалени. Предложиха ми някакви направо смешни демодирани модели, определено не са моята оптика.

# 142
  • на плажа
Sover -  на аватара съм с тях, но миналата седмица ги изтървах и се спука  рамката. Много ме е яд, защото 3 год. си ги носих и ми бяха супер удобни.

# 143
За срока на намаленията в Леонардо не съм сигурна, но миналата седмица любезно ми обясниха, че при тях очила за 250 лева трудно ще си намеря пък макар и намалени. Предложиха ми някакви направо смешни демодирани модели, определено не са моята оптика.
сериозно ли така са ти казали? Че аз да не ходя, че каквато съм цапната в устата Joy, нищо де може да видя какво има Rolling Eyes

# 144
Избирам модела от доказана вече известна фирма. Мойте са Арнет - спортно елегантни. Също така са ми задължителен аксесоар тъй като съм с много светли очи и малко да блесне слънцето и спирам да виждам  Sunglasses

# 145
сериозно ли така са ти казали? Че аз да не ходя, че каквато съм цапната в устата Joy, нищо де може да видя какво има Rolling Eyes

Да, говоря за Леонардо в уличката до Кукления театър. Малкото моделите, които влизаха в моите пари бяха отделени до вратата вдясно и наистина нищо не ми хвана окото, а и отношението меко казано ме подразни. Естествено, не пречи да влезеш да поогледаш, може пък да ти хареса нещо, аз реших още с влизането да кажа с какви средства разполагам и бързо- бързо си излязох.

# 146
аз като питах милото, той пък се познавал със собственичките каза че винаги имало евтини очила там newsm78, явно и той отдавна не е ходил там, пък и правилно им викат Сопи Joy Joy, добре де, като се разходя ще споделя и аз впечатления и ще пиша, ама днес е гадно времето и незнам дали утре няма да е по- добре Peace

# 147
с бюджет от около 100 лв +/- 20 къде ще ме пратите че тов ще ми е коледния подарък ама....незнам от къде да почна.чудех се и още нещо един и същи модел трябва да си е на една цена в оптиките т.е. да няма някви раздувки????помагаите че хич не съм в час....аз по горе бях писала че имам спортни много хубави очила ама искам сега жена да ставам   bouquet

# 148
desertrose ходи в joy optic аз от там си купих това лято очилата че ми беше скастрен бюджета някаква си марка са там cube май беше ама съм страшно доволна имам по принцип Ray Ban и едни на оукли/ незнам как се пише та за това на бг/ и разлика няма почти никаква
цените са между 80-150
 Mr. Green

# 149
мерси-като напазарувам ще се похваля Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт