Пазаруване от Aliexpress.com 65

• 41 718
  • 779
  •   1
Отговори
# 540
Sunglasses
А какво те кара да си мисли, че Алиекспрес знае всички дребни тарикати?

# 541
Забелязали ли сте че в последно време пратките идват вече отваряни. Пакетите са срязани и после лепени с жълто тиксо. И през Български пощи съм го виждал , а днес и през еконт. Новия номер в последно време е да обединяват пратки. Седя и ги чакам , а те ги обединили и стоят някъде , чакат да се събере "кворум" , че да ги пуснат към мен.  И пристигат в един голям плик, плика рязан отстрани, лепен с жълто тиксо. Вътре в плика няколкото пратки , всяка една от тях плика срязан, продукта извън плика . Липси няма, но всичко е просто набутано в големия плик . Кое от къде е върви разбирай. И се питам кой по звеното е решил, че може да отваря и да гледа какво има в пратките.

# 542
Забелязали ли сте че в последно време пратките идват вече отваряни. Пакетите са срязани и после лепени с жълто тиксо. И през Български пощи съм го виждал , а днес и през еконт. Новия номер в последно време е да обединяват пратки. Седя и ги чакам , а те ги обединили и стоят някъде , чакат да се събере "кворум" , че да ги пуснат към мен.  И пристигат в един голям плик, плика рязан отстрани, лепен с жълто тиксо. Вътре в плика няколкото пратки , всяка една от тях плика срязан, продукта извън плика . Липси няма, но всичко е просто набутано в големия плик . Кое от къде е върви разбирай. И се питам кой по звеното е решил, че може да отваря и да гледа какво има в пратките.
Последната брънка в звеното Сещай се ... Търсят наркотици да се надрусат на аванта. Така бяха "щипнали" от чая на един от групата. Не им харесал явно

# 543
  • Бургас
аз обединените им заснемам като ги отварям, не се е налагало досега да ползвам записа
само ми е чудно че вътре пликовете са в формат LP................., а пише че обединените са UA....HU, но предполагам не е проблем за алито, все пак под етикета с UA....HU има друг етикет с LP................

Последна редакция: сб, 08 апр 2023, 15:21 от musicdoubl3

# 544
аз обединените им заснемам като ги отварям, не се е налагало досега да ползвам записа
само ми е чудно че вътре пликовете са в формат LP................., а пише че обединените са UA....HU, но предполагам не е проблем за алито, все пак под етикета с UA....HU има друг етикет с LP................
Това също е проблем. Имал съм случай при диспут, в  който китаеца ме кара да му снимам етикета за да удостоверя, че става дума за неговата пратка. И ако върху неговия етикет има лепнат друг, дали ще успея да го разлепя е въпрос на късмет- някои стават , други не.

# 545
  • BG-DE
А, защо е нужно да разлепвате етикети, дори да има нов етикет върху него са отбелязани всички проследяващи номера и това е достатъчно доказателство, че става въпрос за същата пратка.

# 546
  • Бургас
отлепването става с сешоар - не е пробвано, но по принцип това е технологията за отлепване на стикери

# 547
Ще помоля за помощ. Това какво означава - че пътува към Холандия, или че вече е там и трябва да тръгва към България. Благодаря.

# 548
Ще помоля за помощ. Това какво означава - че пътува към Холандия, или че вече е там и трябва да тръгва към България. Благодаря.
Скрит текст:
От статусите на тази снимка не се подразбира нито едното нито другото. Само се разбира за получавяане на митническа информация в Холандия. За да разберете как се движи до пристигането в Холандия може да ползвате други сайтове и там се вижда излизане от Китай в посока Холандия. Липсва информация за пристигане в Холандия. Примерни сайтове: https://global.cainiao.com/ https://postal.ninja/en https://parcelsapp.com/en

# 549
Някой може ли да ми помогне да разбера какво се случва с тази пратка. От 26.03 показва това и няма промяна, има проблем с влизането в България ли, къде се намира тя в момента... За втори път поръчвам, предния път нямаше такъв проблем, дойде много бързо дори.

# 550
  • Варна
Мима Котова, точно над Вашия пост има 3 (три) линка, където можете да проверите статуса на пратката си.

# 551
Мима Котова, моята е със същия превозвач и също няма движение вече 13 дни. Все още не са пристигнали в транзитната страна в Европа.

# 552
Някой може ли да ми помогне да разбера какво се случва с тази пратка. От 26.03 показва това и няма промяна, има проблем с влизането в България ли, къде се намира тя в момента... За втори път поръчвам, предния път нямаше такъв проблем, дойде много бързо дори.
Скрит текст:
Виси в небитието. https://track.yw56.com.cn/en/index Янвен са я взели в Китай и са я хвърлили някъде да пътува. ТРормозете продавача и търсете кой диспут да му отворите за забавянето. Този според мен е подходящ
Скрит текст:
Не знам ситуацията дали е обещалк да я прати от Европа а я е пуснал от Китай или е с куриер а се бави повече от обикновенна доставка, но с Китайците е така тука има тука нема. Може да е минала през Тайван и да са я заклещили бойните кораби на Китай Ха Ха Ха.

# 553
някой купувал ли е стерилизатор за четки за зъби и дали е доволен
нещо подобно
https://www.aliexpress.com/item/1005003494461223.html?spm=a2g0o. … 8e38dauovSs4&mp=1

# 554
Това е информация от един от предложените сайтове. Дали е в Холандия, или не е стигнала там, не мога да разбера

Общи условия

Активация на акаунт