Пазаруване от Aliexpress.com 65

• 41 672
  • 779
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Как да разбера дали пратката ми ще пристигне по пощата или чрез някаква куриерска фирма ?
Аз разбирам по трак номера. До този момент пратки освен с БГ пощи (№ UA.......HU) са ми идвали най-често с Express One (№ 158271900.........) обикновено в партньорска точка за достъп или по Спиди (№ LS......NL или CT....DE).

# 601
Пратките на Sun You (SYRM..., SU...) идват със Спиди, а тези, започващи с 158... с Express One. UA мисля само с Бг пощи.

# 602
Как се свързвате с Експрес уан? Имам от седмица и половина пратка при тях и от седмица изписва, че е в куриер. Писах в сайта им в контактната форма два пъти, пусах мейли до офисите им, звъня на националния номер, звъня на офисните им, както и на тези, които бяха публикувани по назад в темата. Никой не вдига, никой не отговаря, вече четвърти ден.  Звъннах и на телефона на куриерката, автоматично съобщение казва, че няма пратка с моя номер и се затваря. Накрая ще отида до офиса им, но въобще не ми е удобно. Как процедирате с тези, направо съм бясна и възможно ли е въобще пратките, които поръчваме да не минават през тях?

# 603
А с GLS как се получават пратките?

# 604
  • Бургас
А с GLS как се получават пратките?
интерлогистика
https://tracking.interlogistica.bg/
92566441145

# 605
Пише само, че е в офис в София, но не и кой куриер.

# 606
Имам от преди месец tracking статус "Arrived at Facility" за SYAET... и LP... и така си стоят. Не ми се вижда много нормално. Как мислите?

# 607
  • Пловдив
Здравейте, имам нужда от помощ - имам пратка с тракинг SYAE014113719, за която вчера получих имейл, че е била доставена. Проблемът е, че тази пратка не е била в пощенския ми офис  и съответно няма как да съм я получила. Разговарях със служителите на пощенския офис, казаха, че не могат да я проследят.
Писах и на Бг пощи, отговориха ми, че те не могат да проследят пратки с такъв номер.
Има ли къде да проверя какво се случва и кой точно е получил моята пратка, защото аз няма как да докажа, че не съм я взела и няма да ми върнат парите за нея.

# 608
Доставена е вчера, да. Обикновено пратките на тази компания идват със Спиди, но нещо много странно се случва в последните няколко дни. Това е четвърти пост, който виждам (да, четвърти) на пратка с тази компания с различен проследяващ номер в последните два дни, която е доставена, а всъщност не е. Първоналано дадох идея за фалшив проследяващ номер, но вече започвам да си мисля, че някой си прибира пратчици и ги маркира като доставени. Пишете тук - t.meest-group.com/int/bg/

# 609
  • Пловдив
Доставена е вчера, да. Обикновено пратките на тази компания идват със Спиди, но нещо много странно се случва в последните няколко дни. Това е четвърти пост, който виждам (да, четвърти) на пратка с тази компания с различен проследяващ номер в последните два дни, която е доставена, а всъщност не е. Първоналано дадох идея за фалшив проследяващ номер, но вече започвам да си мисля, че някой си прибира пратчици и ги маркира като доставени. Пишете тук - t.meest-group.com/int/bg/
Благодаря за бързата реакция. Този линк не ми се отваря - това сайт ли е?

# 610
Не е линк, тъй като при постване на връзката ми го дава като спам. Копирайте си го в прозореца за линкове и ще излезе. Това е сайтът на куриерската компания, която превозва пратките на Sun You - Meest. Те са отговорни за пратката при влизането ѝ в България.

# 611
  • Пловдив
Явно ще пия студена вода - не можели от Мийст да проследят пратката...
Какви са ми опциите? - нямам как да отворя диспут или поне не виждам - само за Рифънд-връщане пише в Али

# 612
  • BG-DE
В случай, че отворите диспут от АЕ ще ви поискат документ от куриера, че пратката не е получена/загубена ако можете да се сдобиете с такъв си заслужава да спорите.

# 613
Има опция за диспут, в която е посочено, че пратката е отбелязана като доставена, но не е. Най-често се отнася до пратки, изпратени с фалшив проследяващ номер. Аз имам няколко спечелени диспута с такова описание, но има и хора, които удрят на камък. Пишете, държите си на своето и това е. На мен никога не са ми искали документ, честно казано, но аз съм и прекалено остра в описанието на диспутите, може и да им звучи убедително, знам ли.

# 614
  • Пловдив
Има опция за диспут, в която е посочено, че пратката е отбелязана като доставена, но не е. Най-често се отнася до пратки, изпратени с фалшив проследяващ номер. Аз имам няколко спечелени диспута с такова описание, но има и хора, които удрят на камък. Пишете, държите си на своето и това е. На мен никога не са ми искали документ, честно казано, но аз съм и прекалено остра в описанието на диспутите, може и да им звучи убедително, знам ли.

А сигурно ли е, че Мийст превозват пратката - не е ли Sun you?
Сега писах имейл и на тях - евентуално да проследят къде е била подписана, защото при мен пишеше, че е подписана вчера.

Общи условия

Активация на акаунт