Варна,Морето и Зимата (11)

• 15 279
  • 298
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
ох довечера влизам  Rolling Eyes
стискайте палци да ми се размине секциото  Praynig

след малко ще ходя на тонове и на преглед, може пък да съм получила някое разкритие  Thinking  имам по-силни контракции , и ме боли кръста, та може и по-рано да ме вкарат, ама може и да е от чистенето вчера  Rolling Eyes

отивам да се къпя за всеки случай  Laughing

a, KaliMa ще се видя с Бела сигурно, нея нали вчера я рязаха, и ще пратя смс с подробности  Wink
а от мен новини утре по обед някъде Stuck Out Tongue

# 91
Вержи, стискаме палци!  Peace Hug

# 92
  • Варна
Момичета, нека който може помогне на Дари:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=149592.0

# 93
  • Откъм Варната
Вержи стискам то палци, и не се притеснявай ако се наложи секцио, не е толкова страшно колкото изглежда отстрани Hug

# 94
Вержи стискам ти палци, дано всичко мине както ти искаш Peace

# 95
Герче, много се радвам , че раждането е минало леко!!! Да сте живи и здрави, още един път!

Вержи, стискам ти ръката за семейния съвет! Направо побеснявам, като чувам как някой иска да си наложи мнението по толкова личен въпрос. Особено ако не ти харесва името което свекър ти иска или подобни. Нали е твоето дете! Цял живот ще се дразниш, ако знаеш, че си искала друго име да му дадеш! Не че лесно се свиква с името де.... Joy Още ми е странно.

При нас имаше подобен проблем, но само загатнат. Мъжът ми много искаше да кръстим детето поне с М, ако не с името на баща му. Първо - бях си решила, че ще е Лина (ако е момиче), още преди да забременея,Второ = нито едно женско име с М не ми хареса достатъчно (без да обиждам някого  Grinning). Чух коментари, от други, индиректно, още преди да родя, но не влязох в директна битка със родителите на мъжа ми и чак като ни изписваха те разбраха името. Разочаровани или не - ще свикнат!!! Дори не ме питаха на кого е Simple Smile

Вержи, душа (много си ми на сърце, да знайш  Joy), стискам ти палци!!! Раждането да е  весело и приятно изживяване. Направо ми се иска пак да родя, толкова е страхотно, да знаеш!!

# 96
  • Варна
Вержи, стискам ти палци всичко да мине добре и скоро да прегръщаш твоята принцеса Hug

# 97
Момичета Вержи ражда!!! В 1 часа е била с 4 см разкритие....Бебето е тръгнало само и беше на система!

# 98
Момичета Вержи ражда!!! В 1 часа е била с 4 см разкритие....Бебето е тръгнало само и беше на система!
Супер!  Party Дано всичко да мине безпроблемно!

# 99
Стискаме палци на Верджи, дано да се гушкат скоро и като се появи да каже, че никак не е било страшно!

# 100
  • гр.Варна
Браво на мама Вержи!
Ще може да роди нормално,както и искаше:)
стискаме палци да имаме по-скоро новини:) Hug newsm51

# 101
Браво на Вержи!  bouquet
Трябваше по-рано " да почисти гнездото за последно"  и да реши момата да излезе.

# 102
браво на Вержи стискам палци и дано всичко да мине като по-вода Hug Praynig

# 103
Днес в 13:40 мама mutsanka е родила дъщеричка на име Бояна, 3640гр и 51 см.! Да расте много красива малката принцеса, а на мама бързо възстановяване!
Стискам палци на Вержи, всичко да мине като по вода  Praynig

# 104
  • Варна
ЧЕСТИТООООО!!!! newsm51

Общи условия

Активация на акаунт